Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakocsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érik egy ideje egy füstölgés az almás márka ökörségeiről. Korábban sokáig nem értettem, hogy  mire fel az a nagy hype egy drága és felvágós kütyü miatt, amit más bevált gyártóktól nagyobb szabadsággal és sokkal olcsóbban is megvehetek. Éppen ezért sok-sok éve, amikor megvettem első…..
fakocsi 2016.09.10 12:06:20
@dunántúli gyerek: Te sem jartal meg az usaban tul sokat, csak van egy elkepzelesed milyen csodalatos lehet ott a vilag, mert eleg ha 1 hetet dolgozol es hopp mar 3 iphone van a zsebedben. Amit elfelejtesz, igen lehet hogy keresel havi 3300$-t de abbol elmegy 1000$ a kajara, es 1500$ a lakhatasodra, a tobbibol meg vehetsz uzemanyagot, fizetheted a kocsid torlesztoreszleteit, vehetsz cipot ami fontosabb mint a telefon, es meg arrol nem is beszeltunk hogy a nagy imadott USA-ban nem igazan van TB, tehat ha megfazol, akkor bizony fizess, vagy az orvosnak, vagy a temetkezesi vallakozonak.Ha marad valami esetleg akkor abbol meg vehetsz kokaint hogy elfogadd az a retkes kerites ott is deszkabol van :D

Mar korbe jartam a vilagot, most eppen izlandon tengetjuk a napjainkat, de amikor Ujzelandon kerestem 4000$-t havonta (netto, mielott meg valaki nekialna okoskodni) akkor sem ereztem, hogy hetente uj telefont kene vennem, mert mondjuk volna ra penzem. Abbol a 4000$-bol sikerult ugy 1000$-t felretenni, pedig nem eltunk nagy labon, hanem akcios cuccokat vasaroltunk. Naponta mintegy 25-40$ kozott ment el kajara. Szamold ki a telepi matekoddal.
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
..
fakocsi 2011.08.01 09:43:26
@Noiz: ne okoskodj mert senkit nem érdekel. A kölyök jó és a népek 99%-nal ez a parkour.
Alapvető spirituális tapasztalat, hogy a világon minden mindennel összefügg – ez teszi rejtelmessé, ugyanakkor kalandossá és meglepetésekkel telivé az életet. Mondok egy példát: sose gondoltam volna, hogy egy halott ember, John DeLorean és én össze vagyunk kötve ebben a finom, de…..
fakocsi 2011.06.17 08:24:41
@CubΕ: Elég szánalmas vagy meg akarod félemlíteni a szomszédaidat. Amúgy egy ilyen gépet sokkal többen megnéznek mint a tetves német verdádat.
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..