Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isaura

0 bejegyzést írt és 298 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Isaura 2016.12.01 20:39:06
@onderon: Egyetértek. Azt hittem, ennek cáfolata lesz a hírben.
Subba WTF: Babajelző ajtódísz 2011.07.11 19:14:46
Vagy nem is tudom, KELL?Mostantól minden édesanya kézhez kap gyermeke születése után egy ajtódíszt, amelyet otthonuk bejáratára kifüggesztve jelezheti kisbabája érkezését. Az első ajtódíszeket hétfőn, a népesedési világnapon Soltész Miklós, szociális, család- és…..
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Isaura 2011.02.16 13:33:59
@Büszke_troll: Én ennél jóval árnyaltabban látom a helyzetet.
Nem mindenki bulizás miatt nem tud családot alapítani huszonévesen. Jobban mondva, manapság a statisztika azt mutatja, hogy a többség nem tud huszonévesen családot alapítani (aztán ebből tuti van olyan, aki nem is akar, de nem tudjuk, hogy ez hány százalék).
Isaura 2011.02.16 13:43:39
@Büszke_troll: Ja bocs, itt hagyjuk abba a társalgást, ha szabad kérnem.

Ki vagy te, hogy kioktass engem? Nem őriztünk együtt libát, köztünk nem alá- és fölérendelt viszony van. Intelligens vitába bármikor szívesen részt veszek, de ez szerintem nem az.

Mit akarsz ezekkel a számokkal? Akkor "tanulj" te is, szintén az általad említett honlapról:
"Ezen a módon a magzati Down-szindróma kb. 30%-át tudjuk felismerni, mert a többi 70% a 35 év alatti nők terhességéből születik. "

És akkor nem beszélgettünk az öröklődő betegségekről, szerzett ártalmakról. De veled nem is szeretnék, mert vitázni kulturáltan szeretek.
Isaura 2011.02.16 14:06:51
@mike-kulas: Mindjárt elszégyellem magam, hogy egy kulturált, normál IQ-val és saját véleménnyel rendelkező embert (nem UFO-t) képzeltem a nicknév mögé.

De ezek szerint egy 10 éves kisiskolás. Oké, vettem, legközelebb majd számításba veszem.
Pörög a kép mindenhol, de mi gondoltunk azokra is, akik csak a Subbát nézik. Összemontázsolták pár, az országra jellemző ember fotóját, és így megkapták az alábbi arcokat. Klikkre megnő! (Itt pedig te is kipróbálhatod)..
Subba Kínzó Kérdés: Golflabda 2010.05.06 08:30:00
Na, ki panaszkodott a minap, hogy milyen megalázó meztelenül golflabdát szedegetni dubai hercegeknek?..
Isaura 2010.05.06 16:20:16
Húha, ilyen tombolás rég volt a Homáron, amilyet most fognak olvasni, Timi mama ugyanis rettentően kiborult, hogy a lányai egy Takko Fashion boltban majdnem kénytelenek voltak szembesülni a 7-9 éves kiscsajok számára gyártott, szivacsos push up melltartókkal. Olvasónk felteszi…..
Isaura 2010.04.28 19:33:47
@_Venom_: Nem támadtam, felháborodtam. Nem gondolom ugyanannak. Amúgy nekem az is felháborító. Nekem - hangsúlyozom.

@atpijkamo: A kínai kultúra fennmaradt? Dolgoznak a gyerekek? És az afrikai kontinens országai? Kultúrák? Vagy nem, mert nem európaiak? A szombat hogy jön ide? A mi a munka kérdéskörre pedig inkább ki se térek. Ha van családod, akkor bizonyosan te is dolgozol szombaton... de ez már nagyon távol van attól, amit írtam.

@Kifordított kacagány: És ez tényleg így van. És dugja a sok isaurát a leonsio a mai napig. Nem is kell ehhez olyan messzire menni, van itthon is erre példa.
szia,   itt a tesómék története, még friss.   Szóval, kb. másfél éve kezdtek el dolgozni egy hotelban. A tesóm "linen porter" (nem tudom magyarul, biztos ágyneműsfiú, esetleg szobafiú, ha van olyan...szóval, aki leszedi a régi ágyneműt, megszámolja,…..
Eddigi talán legsokoldalúbb szuperpumánk az élet annyi területén képviselteti magát, hogy még felsorolni is sok! Gondolom ő is nehezen boldogul a dologgal -esetleg feledékeny- mindenesetre négy wiwes adatlappal bír, amikből világosan kiderül, hogy Antalovics úr két dolgot szeret…..
Isaura 2010.01.27 17:17:25
István megdöbbenve tapasztalta, hogy a 10 nappal karácsony előtt leadott rendelését a hétvégi hóhelyzet miatt nem bírták kiszállítani. Azóta remélhetőleg már megkapta, vagy ha nem, hát rájött, hogy sokkal viccesebb ajándékokat lehet készíteni sajátkezűleg: 2009.12.14-én…..
Isaura 2009.12.23 13:19:05
@hüjehalyó: Persze, mert te az Aldiból rendelsz. :)
Birkusz kommunájának egyik tagja egy az ünnepek idején halmozottan fenyegető veszélyforrásra hívta fel közössége figyelmét. A mértéktelen zabálás vs összevissza vedelés bizony idén is sok díszburkolat, közös képviselő és jóérzésű otthonhányó lakó életét fogja…..
Imittto levele volt az első igazi durva lökés a szeretet ünnepébe, úgyhogy mi most el is kezdünk meghatódni ezen a rövid kis Nők Lapjába illő történeten. Sziasztok! Épp az ímént hívta kollégámat a felesége hogy levelet kapott - igazi papír alapút - a Liget…..
A Homár mindig is rajongott az ufószektákért - a raeliánusok pl milyen viccesek voltak az "első" emberklónozással anno -, úgyhogy igen megörült a Fény Angyalainak, akik égi barátaik figyelmeztetését hozzák. Legolas, Ufójézus és egy ismeretlen ügyfélszolgálatos a…..
Isaura 2009.12.02 14:19:38
@Főúr1127: Miért?! Én simán aláírom, azt írják itten, hogy felszabadítanak.
Megyek, be is dobom a haciendára.
Úgy jó igazán, ha az olvasónak magától esik le, mi is furcsa ezen a képen. Elsőre ugye köznapi látvány, a Szeged környéki település tornacsarnokának információs tábláját látjuk az alaprajzzal. Az empatikus olvasó esetleg megjegyzi, hogy lám, akadálymentes a WC. Aztán…..
Gabriellának több ezer forint havi megtakarítást ígért a T-Com ügyfélszolgálatosa, így díjcsomagot váltott. Az első hónapban jócskán dupla akkora lett a telefonszámlája, ugyanis egy apró részletről elfelejtették tájékoztatni. Gabriella pedig elindult és…..
Isaura 2009.10.21 14:26:58
@solarenqu: Engem hívott már fel a T-Mobile egyik reggel, hogy magas lett a telefonszámlám (20 ropi, 13 körül szokott lenni), bár még nem küldték ki a számlát, de azonnal fizessem be, mert kikapcsolják. Ha nem azonosítottak volna be, nem derült volna ki, hogy tényleg ezek hívnak, azt hittem volna, hogy valaki szórakozik.

Volt olyan a T-Kábellel, hogy ŐK (!!!) bakták el a számlánkat (rossz helyre könyvelték a beérkező pénzt), és hónapokig telefonálgattam, mentem be személyesen, hogy ne követeljék már az 1000 Ft-os késedelmi pénzt, hiszen ők tévedtek. A végén inkább befizettem, mert undorodtam már a témától.

Nekem nem kell ezeket bemutatni... A nagy T...
Abszolút értem a posztoló problémáját.
A Homár élete első írásait a Narancs horgászmellékletében publikálta a bodorkakedvelők általános meglepetésére, aztán itt volt először rovatom Etetés címmel, a lap húsz éves születésnapi bulijára viszont nem tudtam elmenni. Így hát ezzel a Realistademagóg által…..
Isaura 2009.10.19 11:01:04
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
Isaura 2009.10.16 12:24:26
@Kitalátor feljegyzetei: kívül = :D :D :D

Ott a pont! :D
Isaura 2009.10.16 12:29:06
@Kitalátor feljegyzetei: És fehér szőrös! Istenem, bá szíp! :D

@The Good Boy: Ez egy olyan megható szociográfiai hozzászólás volt, hogy elpityeredtem rajta! :D :D :D
Isaura 2009.10.16 13:23:00
@robinflow: Az előbb többen kifejtettük, hogy hogyan zár a mozipénztár. A guminők fél órával az utolsó filmkezdése után (legalább) tolták be a műszájukat...
Úgyhogy abszolút nem idő előtt zártak.
Reand és barátai nem először rendeltek a veszprémi Don Vito pizzériából, most viszont egy késés miatt kihűlt pizzát és egy nem túl szimpatikus palacsintát kaptak. Mivel nem ezt szokták meg, azonnal reklamáltak és milyen jól tették: a végére csalódott ügyfélből boldog…..
Hát ilyet még nem hallottuk, de erről még álmodni sem mertünk volna: naív ügyfél hiába kapta meg új telefonszámát a UPC-től, később a számot kiadták másnak, így a több ezer névjegykártya mehetett a kukába. Ráadásnak most még a netet is kikapcsolták, csak hogy jól…..
Isaura 2009.10.14 12:07:20
Isaura 2009.10.14 12:48:50
@pizsama: Nem, engem felmentettek, hazamehetek.
Na jó, csak vicc volt. Kereszthalál.
Egy újabb többfelvonásos teleregény zúdult a Homárra. Ezúttal a Malév találta ki, hogy hirtelen fellépő technikai hiba miatt törölt járata után nem fizet kártérítést naiv ügyfélnek, akinek egy napja ráment a projektre. Nyalánkság, hogy a Békéltető Testület egy hasonló…..
Isaura 2009.10.13 12:53:47
@SXB:
@Fulzsenszio:
Én is ezt gondolom.
Összefoghatná a többieket is, akik a gépen utaztak, aztán hátha ráadásul sok lúd disznót győz. És azok is kaphatnának kártérítést (gondolom mindenki munkába ment volna másnap, esetleg gyerek várta otthon, stb.), akik nem értenek ennyire hozzá, hiszen ugyanakkorát szittyóztak.

Komolyan nem értem, mit kell mutogatni, meg arra hivatkozni gyerekesen, hogy véletlen volt... A Malév felelőssége, ha tetszik, ha nem. Akkor is, ha nem ő csinálta.

Aprómajmot nekik.
A Magyar Nemzeti Bank már állítólag egy hete figyelmeztette az összes lottózót, békávépénztárat, és egyéb állami érdekeltségű intézményeket, hogy uv-fénnyel és szabad szemmel a valódiaktól megkülönböztethetlen hamis húszezresek árasztották el az országot, írja a Helyi…..
Isaura 2009.10.13 12:24:37
@Lord_M_: Nekem segített, köszi!