Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skandar Graun

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsaltalak Pénz, pia, pina 2009.06.07 09:09:00
Szerintetek is minden férfi gyáva és hazug és csak a címben szereplő triumvirátus érdekli őket? Sziasztok!A házasság a jó magyar felfogás szerint a nő és gyerekei számára megaláztatások és sérelmek sorozata.Én ebben nőttem fel mint gyermek és az én házasságom is ilyen…..
Skandar Graun 2009.06.07 13:36:45
A választói akarat befolyásolásának tilalmára vonatkozó, 1997. évi C. törvénynek engedelmeskedve kis csapatunk is kampánycsendet tart - nem mintha valaha propagáltunk volna bámit is a dugáson kívül. Jegyzet.  Valamennyire a kedves olvasót is minősíti, hogy…..
Mármint visszatér a Kés/alatt című sorozatba, ha nem lett volna egyértelmű a címből. A holland színésznő a sorozat egyik legfaszább karakterét, Avát alakította, a manusgádzsit, aki leginkább fiatal, tapasztalatlan szeretőket kedvelt (Matt), mert azok nem vették észre, hogy…..
Tegnap megzavarta a Rendőrség az LMP Kossuth téri rendezvényét. 20 rohamrendőr oszlatott 8 aktivistát.Sajtótájékoztatót tartott Ivády Gábor, az LMP-HP választási listájának második jelöltje, miközben 5 aktivista a háttérben a Kossuth szoborcsoport tagjainak nyakába igyekezett…..
Mindannyiunk legnagyobb örömére közelegnek az Európai Parlamenti Választások. A pártok egymás után indítják kampányukat. Mi meg nézünk, mint Rozi a moziban.A Fidesz plakátjain tömegek sorakoznak fel, magabiztosan jelezvén ezzel, hogy mögöttük áll most az ország apraja-nagyja,…..
Skandar Graun 2009.05.14 14:27:12
@hengerfejtömítés:

ÉS a gárda sem köthető hozzájuk?MErt azok meg a holokauszt tagadásról nyervogtak.
Skandar Graun 2009.05.14 14:34:57
@Lambotze:

Igen, itt felénk is nagy a kirekesztés vidéken, ütik verik a fiatalokat, öregeket és közben kiabálnak ,hogy agyonverünk magyar.
Ugyan fasisztát nem látok, de rasszista megnyilvánulást bőven.A többség meg tűr, hogy a kisebbség megfélemlítse.
Szerinted ez ellen fel kellene lépnünk mert ez kötelezettségünk?Mármint a rasszizmus ellen.Adnál tippeket miként tehetnénk meg?
  Sajnos tegnap egy elég érdekes médiaélményben volt részem. A TV2-n sikerült elkapnom a rendszerváltást elmúlt húsz évének történéseit bemutató műsort Bárdos Andrással. A műsor címe nemes egyszerűséggel 20 év. Azt hogy ez felfüggesztett vagy letöltendő vagy…..
Szegény Mónika, Gurmai Zita lassan teljesen elveszi előle a reflektorfényt, de Bbt azért még őrá gondolt, amikor kézbe vette a Photoshopot. Az eredmény nem erotikus, de nem  is vicces, tehát pont ide való:Ma még nem mertem fölmenni az oldalra, úgyhogy küldök pályaművet. Ő…..
Skandar Graun 2009.05.13 17:36:55
@Miki601:
leszarom
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Egy kérdéssel fordul hozzátok rajtunk keresztül Zoltán, aki egy ipari parkban koccant valakivel, amihez a rendőrség ki sem jött. Most nincs felelős, így a keletkezett kárt sem téríti meg senki. Egy ipari parkon belül történt az alábbi eset. Megyek vissza ebédidőről, előttem…..
Skandar Graun 2009.04.22 21:29:09
@wmiki:
Édesanyád sem választhatott és hülye utódnak adott életet.