Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forsomone

35 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Régi és Új Olvasónk!Örömmel tájékoztatunk Titeket arról, hogy hamarosan elkészül a magyar Fálun Dáfá gyakorlók új weboldala, ami egyben minden szükséges információt tartalmaz a Fálun Dáfá-ról külföldön és itt, Magyarországon egyaránt.Addig is tovább…..
Kilenc kommentár Kedves Olvasónk! 2010.03.24 14:37:00
Némi segítség az olvasáshoz.OLVASÁSI ÚTMUTATÓEgy teljes Kommentár elolvasásához kérlek használjátok a Cimkéket! Pl. ha az Első Kommentárt olvasnátok, akkor kattintsatok a cimkéknél a '1._kommentár"-ra és akkor megjelenik az összes bejegyzés, ami az Első…..
6.      Az állami terrort felhasználva, a KKP agressziót fejt ki,    hogy megsemmisítse az „Őszinteséget, a Jószívűséget és    a Toleranciát” A KKP által megrendezett hamis önégetés a Tiananmen téren az évszázad…..
5.      A KKP bűnöző természetének különböző szempontjai 5.1       Hiúságból elherdálják a földeket, a nemzeti egység nevében elárulják az országot „Fel kell szabadítanunk Tajvant”, „Egyesítenünk kell…..
3.      A KKP agymosási technikája: a nyilvánvalóan durvától a kifinomultig Sokszor lehet hallani, ahogy az emberek ezt mondják: „Tudom, hogy a KKP sokat hazudott, de most igazat mond.” A sors iróniájából gyakran előfordult valahányszor a KKP komoly…..
A KKP bűnöző természetéről Előszó Majdnem egy évszázados történelmén keresztül az erőszakos kommunista mozgalom az emberiség számára csak háborút, szegénységet, kegyetlenséget és diktatúrát hozott. A Szovjetunió és a kelet-európai kommunista pártok…..
 5.      A kommunista kultusz túlélésének értékes eszköze a kegyetlen küzdelem A kommunista párt a tagoknak a teljes mértékű elkötelezettségét, vasfegyelmet és a szervezet fontosságát hangsúlyozta.  Aki csatlakozik a KKP-hoz, a következőképpen…..
2.      A rombolás, amelyet a KKP okoz Amikor az Aum Shinri Kyo (Legfelső Igazság) olyan eseteit említjük, mint emberek megölése szarin ideggázzal, a Nap Templom öngyilkosság útján történő mennybemenetele vagy a Jim Jones Népi Templomának 900 követője…..
1.2       A vezető előtti hódolat és a felsőbbrendű nézetek Marxtól egész Jiang Zemin-ig a pártvezetők portréi állandóan ki voltak téve, hogy hódolhassanak előttük. A KKP vezetők abszolút tekintélye kizár bármiféle kifogást. Mao Ce-tungot…..
A KKP ördögi kultusza Előszó A Szovjetunió vezette szocialista blokk összeomlása 1990-ben a kommunizmus majdnem egy évszázados létezésének bukását jelentette. Ennek ellenére a KKP váratlan módon túlélte ezt, és még mindig ellenőrzése alatt tartja Kínát, a világ…..
6.2       Különböző feltételek között a gyilkosság különböző formáinak   használata 6.2.1 A propaganda irányítása A KKP különböző időkben a gyilkosság különböző formáját és modelljét alkalmazta. Leggyakrabban előbb…..
5.      A családok szétrombolása Hány embert ölt meg a KKP a különböző politikai mozgalmaiban? Nincs lehetőségünk, hogy összeadjuk, hányra tehető azon emberek száma, akik meghaltak a KKP különböző kampányaiban. Lehetetlenség ilyen statisztikát…..
 2.      A gyilkosságok különlegesen kegyetlen módjai Minden, amit a kínai kommunista párt tett és tesz, a hatalom megszerzéséért és megtartásáért történik. Minél kegyetlenebbek voltak a gyilkosságok módszerei, annál többször alkalmazták…..
 A KKP gyilkosságokról szóló történelme  Előszó A KKP 55 éves történelmét vérrel és hazugságokkal írták. Az ezen véres történelem mögötti történetek nemcsak brutálisan embertelenek, de kevéssé ismertek is. A KKP kormányzása alatt, 60 - 80 millió…..
3.3       Az emberek közötti kapcsolatok aspektusa 3.3.1 Az irigység kultúrája A KKP „teljes egyenlőséget” propagál, „ezért mindenki, aki kiemelkedik, támadás célpontjává válik.” Az emberek irigykedni kezdtek azokra,…..
3.      A Párt kultúrája Miközben a KKP az állandó politikai mozgalmakkal megsemmisítette a hagyományos félisteni kultúrát, csöndben létrehozta saját kultúráját. A pártkultúra átformálta az idősebb generációt, megmérgezte a fiatalokat és…..
 2.      Hogyan teszi tönkre szándékosan a KKP a hagyományos kultúrát? Mindennek, amit a KKP tesz, politikai okai vannak. Hogy megerősítse, megtartsa és megszilárdítsa önkényuralmát, a KKP-nak az emberi természetet a romboló párttermészettel kell…..
Hogyan semmisítette meg a Kínai Kommunista Párt a hagyományos kultúrát?  Előszó  A kultúra a nemzet lelke. Egy spirituális tényező, amely ugyanolyan lényeges az emberiség számára, mint az olyan fizikai tényezők, akár a faj vagy a föld.Egy nemzet…..
5.      Jiang Zemin belülről bomlasztja fel a KP-t  Jiang Zemin kihasználta a KP gonosz lényét, és elindíttatta az üldözést azok ellen az emberek ellen Kínában, akik az őszinteség, a könyörületesség és a tolerancia értekeihez orientálódnak, és…..
 3.      Miként húz hasznot Jiang Zemin és a KP egymásból  Jiang Zemin úgy ismert a kérkedéséről és csalásairól a politikában, mint tehetetlenségéről és ignoranciárájól. Noha Jiang Zemin mindenképpen meg akarta semmisíteni a Fálun Gongot,…..
1.      Egy hasonló háttér – ugyanattól a krízistől való félelem Jiang Zemin 1926-ban született. Ugyanúgy, ahogy a kínai KP népe elöl eltitkolta vérrel szennyezett létrejöttének történetét, éppúgy Jiang Zemin is eltitkolta a KP és népe…..
Hogyan húznak Jiang Zemin és a kínai Kommunista Párt kölcsönösen hasznot egymásból a Fálun Gong üldözése édekében Előszó A 38 év körüli Zhang Fuzhen asszony a Xianhe Park alkalmazottja volt, Pingdu városban, amely Shandong tartományban van. 2000 novemberében…..
3.        Harc az éggel, a hit elnyomása, az emberek istenségek     iránti hitének az elutasítása3.1      Hogyan ismerheti fel a korlátozott élet a határtalan           …..
 Kína kommunista pártja a világmindenség ellen irányított erő Előszó         A kínaiak nagyon nagy súlyt fektetnek a Tao-ra, “Az út”-ként is ismert. Az ókorban a kegyetlen császárokat ,,erkölcstelen, ostoba…..
Utószó Miért kell a KKP-nek szüntelenül azért harcolnia, hogy megtartsa hatalmát? Miért hiszi azt a KKP, hogy ameddig van élet, addig nem szűnik meg a harc? Miért öl embereket, miért teszi tönkre a környezetet, miért hagyja a parasztok többségét és városi lakosokat a KKP…..