Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rambo915

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondták nekem (pl BigBoss), hogy lehet a vízen haladni a busszal. Nos, becsületesen kerestem a vízbe hajtási lehetőségeket, de sosem sikerült, mert mindig ott volt egy fal. Nos, valaki ismert valami rejtett glitch-et, szóval tessék :)   ..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Végén a játék bakizott méh, vagy áttért a trendy ínglisre. From them 4 U! Küldte: Attila  ..
Rambo915 2009.08.22 14:26:06
@TheMan106: Hogy én menyire utálom a fajtádat (nem akartam csúnyát írni). Csak a szád jár. Itt fényezed magad.
Elismerem hogy nem a legjobb játék amivel találkoztam de nem kell fikázni próbálkozásnak jó...
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Rambo915 2009.08.22 14:00:34
@RCH: Ezt most télleg vérkomolyan veszed vagy csak én vagyok túl laza?? -.-
NiTron első videója. Sztem egész jó lett, csak a menüben kevesebb időt kellett volna eltölteni.Itt pedig egy link NiTron oldalához.Az intród tetszett, lendületes volt. Viszont csak a 6. perc környékén kezdtél el játszani ténylegesen. A menüben csak az érdekes dolgokat érdemes…..
Tehetnél a videóid elejére introt, illetve legközelebb próbálj meg valamilyen vázlat alapján videót készíteni, hogy ne egy össze-vissza információhalmaz legyen. Továbbá a káromkodások és az anyus párbeszéd is ront a videón, úgyhogy legközelebb próbáld kiküldeni őt a…..