Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mkrumpli

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha volt már olyan napja a kedves olvasónak, amikor is úgy érezte, hogy minden, ami történik vele, olyan, mintha valami felsőbb hatalom rángatná dróton, és nem tudja levetkőzni azt az érzést, hogy egy kibaszott nagy Truman Showt forgatnak a főszereplésével, na akkor tudja, milyen lehetett Pumped…..
Hadész örömittasan áll egy szélesre duzzadt patak felett átívelő hídon, és azon lelkendezik, hogy milyen frenetikusan jó érzés a halandók világában kószálni, dobogó szívvel a mellkasában. Összehasonlítási alap híján kénytelenek vagyunk hinni neki. Belépdel a képbe…..
Ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk, az alvilág kifinomult ura követeli Hooktól, hogy válasszon hármat a barátai közül, akik maradnak az alvilágban. Kapitányunk megtagadja az isten nem túl kedves kérését, ezért a csalódott és mérges Hadész az Elveszett Lelkek folyójára…..
Vészjósló muzsika közepette siklunk végig az alvilági Storybrooke-on, majd le az alvilágba, ahol az összevert fejű Hook ébredezik. Kapitányunk felüvölt, hogy mi az ördög ez, valami kibaszott trükk, és már-már elindulna, de meglepetésére egy másik alvilági lakó, egy csalódott…..
Régi adósságot kezdünk el törleszteni, a sorozat 100. jubileumi része alkalmából ugyanis visszatér a hogyvolttal az Egyszer volt, hol nem volt. Utoljára ott hagytuk abba, hogy a csapat Sohaországba ment Henry után a második évad végén. Volt némi barangolás Pán Péter botanikus…..
Gabi indulna melóba, de Sofia sürgősen visszatessékeli, mivel az előző éjjel Cooperrel hagyott ágy-kupi még mindig teljes gyönyörűségében pompázik a nappali közepén. Gabi összecsukja a kanapét (benne a maradék pizzával, üdítőkkel és szétdobált ruhadarabokkal), Sofia pedig…..
Gyakorlatilag minden héten átadnak valahol egy kormányablakot, és a sikerkommunikáció alapján, ha valami, akkor ez az közigazgatási integrált ügyfélszolgálati rendszer végre igazán pöpecül működik az országban. Kár, hogy a hétköznapi tapasztalatok mást mutatnak. (A levél címzettjei közül Lázár…..
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
mkrumpli 2015.10.22 10:06:54
lengyelzsuzsi.hu/taskak/177
Kékes, zöldes, imádnám! :D
Ez most már tényleg a választás napja, Johnny eléggé feszeng az előző esti „túlkapása” miatt, pedig Alicia próbálja biztosítani róla, hogy minden teljesen oké közöttük. Alicia és Peter összeáll, hogy eljátssza a tökéletes politikus házaspárt – bár minden lépésük…..
Az eukarióta, vagyis valódi sejtmagvas sejtek kialakulása az evolúció egyik nagy újítása volt, egy igazi mérföldkő a komplexebb életformák kialakulása felé. Ugyanakkor a folyamat pontos mikéntje mindmáig homályba veszik és csak az az egy biztos, hogy az eddig felvázolt…..
A kisboltban Laci és Gizi az utolsó fillérjeiket kapirgálják össze, hogy ki tudják fizetni a bérleti díjat Miklósnak. Nem lesz ez így jó, valamit tenni kell. Laci meg is kérdezi Mikitől, hogy mennyiért adná el nekik a helyiséget. Miki Laci üzletrészét kéri, de persze arról szó…..
Ági le van égve, az aktuális férje, Ludwig épp a sitten dekkol, úgyhogy szállást keres. Hosszabb időre jött és szeretné meghúzni magát Atikáméknál a sarokban. Juli nem bánná, bár nincs hely, de Attila határozottan nemet mond. Ágnes ezután Miklósnál próbálkozik, de Miki nem…..
Ágnes kifinomult ízlésével indítunk, Juli épp az ágyneműt rendezi, amíg Ágika a kanapén kávét kortyolgat, ami ugyebár biztosan organikus kávé, össze sem lehet hasonlítani a kommersszel. Juli ráhagyja, organikus, hát persze. Zita jelenik meg túlságosan is élénk rúzzsal, Juli…..
Kicsit összejött a hétvége, levegőt venni is alig volt időm. De főzni csak kell, így azt mondtam magamnak: harminc perced van, hogy elkészíts egy tökéletes paprikás csirkét, óra indul. És, lássatok csodát, sikerült. Indul az utolsó hét, lássuk, ki lesz hozzám hasonlóan…..
Ma végre kiderül, kik lesznek azok a versenyzők, akik bejutnak a jövő heti döntőbe. Eddig csak Péter és Kányalánya helye biztos, a többiek még izzadnak egy sort a tűzhely mellett. Gyorsan bele is csapnak a lecsóba, az első feladatban a cékla az alapanyag. Két ételt kell…..
Új hét, új gárda. Péntekre kiderül, ki lesz a második társaság, akik a középdöntőig jutnak. Én azóta letiltottam a nagyobbik gyerekem a műsorról, mert a múltkor megjegyezte, hogy odaégettem a brokkolit, pedig csak…ööö…karamellizáltam. Lássuk, kik jöttek! Van egy unott…..
A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Havas kilép az alagútból, amit el kellene torlaszolni végre ugye, és megy a biztos halálba, mert ha pl. én vagyok Mance Rayder, a hátából font szíjjal akasztom fel a tökeinél fogva egy fára. De a sorozatban Rayder egy értelmes ember, nem…..
mkrumpli 2014.06.17 09:56:40
@szuperferko: Bran warg, ha kifordítja a szemét, akkor bele tud bújni más állatok, esetleg emberek bőrébe. Gondolom Hodor az egyszerűsége miatt is jó alany, más mondjuk ki tudna zárni egy béna gyereket az elméjéből :D De ilyeneket egyébként már a korábbi részekben is művelt.
Fergeteges legénybúcsú szilikoncsöcsökkel és Vilibával, Nóra és Ádám első szerelmi civódása, Miklós féltékenykedése, ez mind a mai részben sok sok képpel megspékelve. Juli, Hanna és Linda tipródnak Peti miatt, nehogy valami baja essen a legénybúcsún. Linda azon aggódik,…..
mkrumpli 2014.04.29 13:34:09
@julie0812: hmmm. köszi! :) bár nekem inkább az jött le, hogy jobb híján dobta le neki, mert épp azt hitte, hogy szereti, akkor meg miért ne. De valóban lehet, hogy őszinte szerelem volt :D
Ahogy a sixx által megénekelt Pilotból megtudtuk, az Emberi tényező egy 2048-ban játszódó sci-fi sorozat, aminek a világában a technikai fejlődés már olyan mértékben felgyorsult, hogy a rendőrség képtelen felvenni a harcot az újgenerációs high-tech gazemberekkel. Ezért minden…..
Naiv ügyfél összetűzésbe került a Mammutban lévő Naturwash személyzetével, miután közölték vele, hogy túl olcsón mosatott, amiért nem jár parkolókártya. A helyzet verbálisan fokozódott, az autós leparasztozta a autómosót, az meg közölte, hogy húzzon el, és visszadobta a…..
Kis késéssel most megint le lehet borulni az X-Faktor-oltár elé, de csak a mosakodás végett, így is jobb később mint soha. Pláne, hogy az előselejtező végére csak betódultak a kretének, így lesz mitől örömre húzni a szánkat. A szokásos drámai zenei aláfestéssel körítve…..
Fogynak a luvnyák Dzson mellől, már csak nyolcan reménykedhetnek abban, hogy meg lesznek buzukizva, vagy ha nagyon szar napjuk van, akkor majd Pákó kapja el őket egy körre. Az előző adásból távozó(k?) nevét akkor sem tudnám felidézni, ha agyonvernek egy "Orbán Viktor áldást oszt…..
Utolsó darabjához érkezett aktuális étlapszériánk (korábban: itt és itt). Azért egyszerre tesszük ki a maradék öt oldalt, mert ebben némi ismétlés is van már, de azt reméljük, nem bánjátok: Legelőször is szögezzük le, hogy az első sorban rögtön mindkét nyelven…..