Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hexce

385 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megyek nyugiba hazafelé, csörög a telefon. vinyogós női hang, "Hexce, hexce küldtem át neked egy linket, azonnal nézd meg. Jól értem 4.-én Manu Chao, Barcelonában, és akkor ott leszünk, és megnézzük, és vegyél jegyet, és, és...."Megnéztem Cirülla de Cultures,…..
Meghallod, nem is hallod csak a tudatalatid megérzi a rezgést a tömeg morjában, ahogy az ismerős hang mondja a neved úgy ahogy csak kevesen, és mire felfognád mi történik, már fordulsz, és ott van, és jön és mosolyog, és örülsz. Ilyen az amikor másfél év után viszont látsz…..
Nincs kedv semmihez, nem érteni semmit, megzavarodva, megkavarodva, gondolatok rohangálnak fel-alá, aludni is kéne néha. Szeretném érteni...
"And I heard, as it were, the noise of thunder: One of the four beasts saying: "Come and see." And I saw. And behold, a white horse."És hallám, hogy a négy lelkes állat közül egy monda, mintegy mennydörgésnek szavával: Jőjj és lásd, és látám, és ímé egy fehér…..
It doesn't mean I don't give a fuck. ..
Számok, mik jutnak az eszedbe? 9/11, 7/7, 11-M ez ma van, és egy másik szám hozzá 191...
From Tarifa - 2007  Ma erre a képre nézve rámjött a hátizsák pakolhatnék. Még másfél hónap az hasta.... de addig is kéne valami...
"Come fly with me, lets float down to peru (ecuador)"..
Két szerzetes a folyó partján éppen a tálkáját tisztogatta, amikor észrevettek a vízben egy fuldokló skorpiót. Az egyik szerzetes azonnal kiemelte a vízből, és a partra tette. Közben a skorpió megcsípte a kezét. Nem törődött a dologgal, visszament a vízhez, hogy befejezze a…..
Verset fordítani.... huh"A taktikám    nézlekÉrteni ahogy vagySzeretni ahogy vagyA taktikám    beszélniés hallgatniszavakból építenielpusztithatatlan hidatA taktikámgondolataid közt maradninem tudom hogy és nem tudom mi okkalde ott maradniA…..
Megfordítottam, ezt mert kérték, de nem lett jó. szóval nagyából erről szól"Lassan hal meg, ki a szokás rabjává válik, ugyanazon dolgokat ismétli minden nap, nem vált márkát, nem mer új színekbe öltözni és nem beszél ismeretlenekkel.Lassan hal meg, ki kerüli a…..
Figyeld a kiscsávót a jobb oldalt gitárral.... ..
S szegény emberek még sem csömörűlnek,Buták, fáradtak és néha örűlnek,Szegény emberek mindent kitörűlnekEmlékeikből, mert csak ölnek, ölnek. Szegény emberek ölnek és csak ölnekS láz-álmaikban boldogan békűlnek,S reggelre kelvén megint megdűhűlnek,Kárhoznak, halnak,…..
Muere lentamente quien se transforma en esclavo del hábito, repitiendo todos los días los mismos trayectos, quien no cambia de marca, no arriesga vestir un color nuevo y no le habla a quien no conoce.Muere lentamente quien evita una pasión, quien prefiere el negro sobre blanco y los puntos sobre…..
Mi táctica es    mirarteaprender como sosquererte como sosmi táctica es    hablartey escucharteconstruir con palabrasun puente indestructiblemi táctica esquedarme en tu recuerdono sé como    ni sécon qué pretextopero quedamos en vosmi táctica…..
Kosztolányi Dezső:Karácsony Ezüst esőben száll le a karácsony, a kályha zúg, a hóesés sűrű; a lámpafény aranylik a kalácson, a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű. Kik messze voltak, most mind összejönnek a percet édes szóval ütni el, amíg a tél…..
Tegnapi koncertről, egy ember, egy gitár...
"Tengo razones para buscarte, Tengo necesidad de verte,de oirte, de hablarte."..