Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugyintezo1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na itt egy igazán vicces történet a szuperarrogáns Steve Jobsról. Történt, hogy a Little App Factory levelet kapott az Apple-től: a kaliforniai cég jogászai arra kérték a vállalatot, hogy az változtassa meg az iPodRip nevű program elnevezését, az mp3-lejátszó nevét ugyanis csak…..
A sok budapesti témájú klippel már amúgy is erősen zenei irányba terelődött az Urbanista, de amire most találtam, az tényleg teljesen eredeti összekapcsolása a zenének és a városnak. A Majdnem Híres Rocksuli, meg a Budapest Bike olyan városnéző túrát szervezett, ahol bérelt…..
A balesetet szenvedett biciklis, ha bizonyíthatóan vétlen az ütközésben, vagyoni és nem vagyoni kártérítésre jogosult. A kerékpáros jogi ügyekre specializálódott ügyvéd, Nagy Péter szerint a biztosítók újabban akár milliós összegeket is hajlanók fizetni, hogy elkerüljék a…..
(Apró pici vélemény a Média Hungary kapcsán.)1. Bepiszkítja a kezemet.2. A tegnapi hírek vannak benne.3. Nem frissül.4. Ami alá van húzva, az nem kattintható.5. Kényelmetlen pakolgatni, nem fér a mobil mellé.6. Nem mozognak a képek.7. Nem tudom kommentezni és a kommenteket…..
ugyintezo1 2009.05.28 11:32:39
1. Bepiszkítja a kezemet ... nem is igaz, a Playboy nem ragad az ujjaidhoz...
2. A tegnapi hírek vannak benne. - És ezek mennyiben térnek el a maitól? Holnapitól? (és ha az összes nevet Kovácsra cseréljük a lapban?)
3. Nem frissül. - Nem is avul el, lásd 2. pont, tehát takarékos.
4. Ami alá van húzva, az nem kattintható - dehogynem, rákattansz...
5. Kényelmetlen pakolgatni, nem fér a mobil mellé - vegyél nagyobb mobilt (Nokia 2110 vagy egy elfekvő 450-es?)
6. Nem mozognak a képek - olvasd metrón!
7. Nem tudom kommentezni és a kommenteket követni - dehogynem, széljegyzet. Szavakat a szélbe írod és megjegyzed, melyik betűt merre vitte a szél.
8. Nem tudom tiltani a hirdetéseket - olló? vagy leragasztás? (csak pár _kreatív_ ötlet kell...)
9. Szerettem volna megnézni a régebbi cikket, amire reagált a mai - de nem sikerült, nem találtam a múlt heti számot. - lásd második pont. Csak tudni kell olvasni a sorok közt.
10. Nem jelenik meg a lap reggelente az asztalomon, meg kell venni... - feleség? anyós? gyerek? titkár? titkár felesége? kutya?
10+1. Egyébként is online marketinggel foglalkozó csőlátású vagyok! - Könyvet írtál? mert azzal lenne 10+1 gondom: 1. Bepiszkítja a kezemet. 2. A tegnapi hírek vannak benne. 3. Nem frissül. 4. Ami alá van húzva, az nem kattint... tovább is van, mondjam még?

:)

fg
hol a nyavalyába regeltem ezzel az ugyintezo nevvel... (a radart nem is kérdezem meg, hogy mi, hamár így arcomba nyomták)
Appleblog Jöhet a magyar iTunes? 2009.05.27 07:24:00
Remek hír bukkant fel a 9to5Macen. Az oldal szerint az Apple egy Európai-szintű zenebolt elindításán töri a fejét. Ennek értelmében nem egyenként állapodna meg a tagállamokkal, hanem az egész Európai Unióra kiterjesztené a szolgáltatást, méghozzá egyetlen lendülettel.…..
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..