Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FitzChivalry

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Trónok harca metálban 2011.05.05 10:30:00
Egy lelkes YouTube-felhasználó áthangszerelte kissé a Trónok harca főcímét, és ha lehet, egy fokkal még izgalmasabbá tette a zenéjét, köszönet érte. Először az új, utána a régi verzió látható.   ..
FitzChivalry 2011.05.05 11:37:47
:)
A Trónok harcában Jaime Lannistert, az egyig legelvetemültebb gazembert alakító Nikolaj Coster-Waldau az életben egy kifejezetten megnyerő modorú férfi, akiről mégis lejön már az első pillanatban, hogy filmsztár. A haja sem olyan gondosan besütött/befésült szőke zuhatag, mint a…..
Az HBO a The Pacifichez hasonlóan a Trónok harcát is rekordgyorsasággal hozza el a magyar nézőkhöz: a világpremier (április 17.) után egy nappal már nálunk is látható lesz. A tízrészes első évad epizódjait nem mellesleg szintén igen gyorsan kapják meg hazai HBO nézői, hiszen…..
FitzChivalry 2011.02.21 16:22:45
@Metal Warrior:

a 3 utolsó könyvből, amit Brandon Sanderson ír, már kettő megjelent, tehát vége is lesz a történetnek szerencsére

en.wikipedia.org/wiki/The_Gathering_Storm_%28novel%29
en.wikipedia.org/wiki/Towers_of_Midnight
en.wikipedia.org/wiki/A_Memory_of_Light
comment:com Winter is coming 2010.11.29 14:30:00
Egyperces előzetesünk van a Game of Thrones-hoz, arra pont elég, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Nem szarral gurigázik az HBO, jön ugye a Boardwalk Empire, és a Treme második évada, folytatódik az Eastbound and Down, a True Blood és a Törtetők, újoncként pedig érkezik a Luck…..
Az Apple zenei törekvései az elmúlt fél év során több alkalommal szolgáltattak témát blogunk számára. Az iPad megjelenése kapcsán úgy tűnt, a zene háttérbe szorul Steve Jobsék elképzeléseinek listáján. A Lala felvásárlása azonban újra élesztett ea reményeket, hogy az…..
FitzChivalry 2010.11.16 17:49:49
@NGA:

"És képzeld, még a másolt és az eredeti cd közt is meghallom a különbséget. És nem csak én. Érdekes mi? "

LOLbazmeg :D

A sok okoskodó ahelyett, h okoskodna talán csinálhatna egy-két ABX kettős vaktesztet foobar2000-del, lossless vs LAME 3.98 V1 vagy V0 beállításokkal. Az itt észosztók 90%-a jobb hificuccokon se fogja hallani a különbséget egy átlagos számnál.
wiki.hydrogenaudio.org/index.php?title=File:Lame-chart-2.png

Úgy, hogy előre tudom, mikor melyiket hallgatom, nagyjából 0 a diagnosztikai értéke. Vajon miért van vakteszt a gyógyszerhatékonyság vizsgálatoknál? A placebo sokkal nagyobb különbségeket is elfed.

Nyilván vannak különbségek, ott van pl a pre-echo probléma
en.wikipedia.org/wiki/Pre-echo

Itt lehet tesztelgetni a kényesebb részleteket:
lame.sourceforge.net/quality.php

De ezek mind elhanyagolhatóak még az itteni wannabe-audiofüleknek is. A Hydrogenaudios arcok nem véletlenül csiszolgatják a encodereket egy évtizede...

Az archiválásnak persze nyilván losslessben van értelme, hogy máshogy backupolod rendesen a cd-idet. De nem gagyi egyklikkes programocskákkal, amik átugorják a hibákat, hanem EAC-kal secure módban. Aztán azokat tömöríted jó minőségű mp3-ba, hogy hordozható legyen.
A Jedi visszatér 25 perces népszerűsítő filmjét, a Return of the Ewokot eddig csak a hardcore rajongók ismerhették az őstrilógia bővített-újravágott-felturbózott extralemezes dvd-kiadásaiból. A rossz minőségú kópián megmaradt, fikciós dokumentumfilmben az akkor még 15 éves…..
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
FitzChivalry 2010.11.09 23:18:57
@Hayo:
Továbbra sem érted... azért mondja egyfolytában, mert a megfejtés jelentése pontosan igaz lesz rád, amint megfejted. Jó kis loopolós rejtvény. :)

Capisce?
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
Pár napja már a magyar Music Television is nyomja a Jersey Shore-t, ami az első adás alapján tényleg az, aminek látszik. Hóteccerű fiúk és lányok reality show-jának, amiben semmi más nem fontos, csak a "tengerpart, a sör, meg a baszás" – hogy az egyik versenyzőt…..
FitzChivalry 2010.03.31 14:17:47
@Flood:

az a durva, hogy arrafelé tényleg ez a reality:
www.youtube.com/watch?v=5weU2olAl-E
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..
FitzChivalry 2009.06.30 12:23:18
@FitzChivalry:
vagy mindenki vágja, csak hallgat róla?
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..
FitzChivalry 2009.04.21 14:48:43
@pimpinella: de az vagy :P

MIÉRT NE lehetne meghatódni, mit derogál ez téged? Attól kevesebbnek érzed, magad, h őszintén kimutatod az érzelmeidet? Nekem már az elején szimpatikus volt a mosolygós nagymami fejével. És képzeld, más országokban tényleg így tudnak örülni valaminek az emberek. Nézd meg a youtube-os hozzászólásokat, aztán az ittenieket. Ott lelkesek, tudnak örülni más ember sikerének, itt meg csak megy a rosszindulatú cinizmus, tisztelet a kivételnek.

Nem volt ez előre megrendezve, csak az ügyes adásrendező tudott még a vágással dramatizálni.

hammasz már belinkelte:

"How were you prepped about her beforehand?

Contrary to popular myth, we don’t get any warning at all about what the acts will be like. The reason for that is, if you knew, you wouldn’t have any spontaneity to your reaction. We are literally in the same position as the viewer, we have no idea who is coming on or what their talent is going to be.

So you thought she was just going to be another mediocre performer?

Yeah, we thought she was just going to be a bit of a joke and we’d all have a good laugh and we’d all go back to bed and think, “What a terrible day that was!” When she began to interact with us, she was making silly jokes and pulling funny faces and we’re like, “Oh dear, this is really going to be the end.”"

hollywoodinsider.ew.com/2009/04/piers-morgan-on.html