Regisztráció Blogot indítok
Adatok
astro77

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fapados értékesítési struktúrának a megjelenésével az ezer sebből vérző hazai ingatlanpiac jelentős átrendeződését várják az elemzők. A Fapados Ingatlan Iroda kevesebb, mint bruttó 150 000 forintért olyan komplex ingatlanirodai szolgáltatást kínál, amely az ingatlanszakértői és - közvetítői…..
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
astro77 2014.12.04 22:21:23
@SkizofrénSün:
+20.000 )

*36perc a Nyugati.
Az ingatlanközvetítés olyasmi Magyarországon, mint a foci vagy a politika. Mindenki ért hozzá, és általában meg is van róla a véleménye. Ám akiknek esetleg valamilyen oknál fogva pozitív élményük van az ingatlanosokkal kapcsolatban, ők jellemzően csendesebbek, akiknek pedig rossz…..
astro77 2014.08.13 10:03:16
Hehe, úgy látom a fagyi visszanyal. Fizetett hirdetésben fényezzük az ingatlanosokat, az olvasói szavazás állása pedig remekül példázza a magyar valóságot, azaz az ingatlanosok megítélését. Mondjuk ezen nem is csodálkozom. Az elmúlt években úgy hozta a sors, h 2 lakást kellet eladnom. Az elsőnél kötöttem szerződést ingatlanosokkal, de csak a nyűg lett belőle. Majdnem minden vevő csak azzal foglalkozott, h hogyan kerülje ki az ügynököt, még az is kevert, akit ő hozott. Ebben az országban így vannak bekötve az emberek, nem akarnak fizetni, ha nem kapnak érte jóformán semmit, vagy ha úgy érzik h van kiskapu. Ebből leszűrve a tapasztalatot a második kecónál a saját kezembe vettem a dolgot. Gondoltam, ha az ingatlanos elvinne 500eFt-ot, akkor nekem kb. 50ezret megér a dolog hirdetésre. Arra rájöttem, h ahol ingyen hirdethetek, ott esélyem sincs, mert a sok ingatlanos elnyomja az én hirdetésem, illetve alig lehet megtalálni valamit, mert minden 10x-20x van fent, 8 irodánál. 9 féle áron, 10 címmel, ebből kifolyólag kamutérképpel, amiből egyik sem igaz. Végül, az "antiingatlanos" oldalak működtek a legjobban, ahol csak magánszemély hirdetett, és az ingatlanosokat kerülő vevők vadásztak. Gyorsabb és egyszerűbb volt, mert nem kellett egy "kivülállóhoz" alkalmazkodnunk, így nem voltak felesleges körök, meg ködösítés. Ezek alapján nem csodálkozom a szavazás állásán, hogy az emberek többsége szerint nem kell ingatlanos.
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
astro77 2013.07.17 12:33:56
Üdv!
Nem olvastam végig a kommenteket, lehet, h már volt.
Végre egy nagyon jó, értelmes hangvételű cikk a témában. Csak, azabaaaaaaj, h "odafönt" ez senkit nem érdekel.
Évek óta tisztán látszik, h ez semmi másról nem szól, csak a pénzbehajtásról, a költségvtési hiány csökkentéséről.
A 65 éves, higgadt apám 4 évvel ezelőttig sosem kapott büntit, most évente 2x30ezret simán kifizet Ő is.
Mindig azt hangsúlyozza "szerv", h baleset megelőzés céljából mérnek, a balesetveszélyes pontokon.
LÓÓÓÓF'SZT a seggükbe!!!!
Végignézi a lézeres szarjával, amint 1.5km-t megteszek a nyílegyenes úton, lakott területen belül 50km/h-val, majd mikor már majdnem kiérek a városból, s elkezdek gyorsítani, mert már csak ipari ingatlanok (benzinkút,
autókereskedés, stb)van az utolsó 150 méteren, s lekap, (mert a tábla tövében áll, önmagát eladó autónak álcázva!!!) és 3 nap múlva Vas megyei boríték érkezik 45ezerért.
Lakóhelyem melett, lakott területen kívül van egy nyújtott "S" kanyar. 40 éve 60-as tábla van kin,t ami érthető. (80-nal kényelmesen abszolválható a kanyar, évtizedek óta nem emlékszem itt komolyabb balesetre) 1 hónapja lecserélték 50-esre a táblát, már akkor tudtam, h itt bizony mérni fognak.
De, 20 év arra történt közlekedés napi rutinja nem változik könnyen. 3 napja hazafelé tartva, "S" kanyar első szakasza után szemben, a gazban, bokorban, majdhogynem álcahálóval letakarva ott lapul a fehér VI-os Golf(LTP-640)és gusztustalanul kasszíroz, balesetet megelőz.
Az egészben az a legbosszantóbb, h már saját magamon érzem a változást, a kifizetett súlyos százezrek miatt már én is úgy közlekedek, mint az apám, aki sokszor szemmel láthatólag feltartja a forgalmat. Sosem voltam egy állat, nem is volt hozzá paripa a seggem alatt, de azért nyugodt és tiszta lelkiismerettel végigmentem egy falun 60-65-tel, s levezettem félmillió km-t balesetmentesen
Most, 2 falut 50-nel végigzötyögve,( mert az elmúlt 3 évben, azokon a helyeken, szintén a "lakott terület vége" tábla tövében a "balesetet megelőző" szerv levadászott, s már kivizettem 150ezret, és 12 nap közmunkát ledolgoztam)lakott területet elhagyva gyorsítok, az "S" kanyarnál (jujjjjujjjujjjj, 50-es tábla bazzzeg, fehér Golf sziluettje, Vas megyés boríték rémképe bevillan)pánikszerűen, balesetveszélyesen!!! befékezek, és nini, ott vadászik a Patkány a bokorban. De már késő.
Ma megjött a 30ezres Vas megyei boríték.
Száz szónak is egy a vége:
FELETTÉBB GUSZTUSTALAN EZ AZ EGÉSZ, AMIT MŰVELNEK A REND ÉBER ŐREI!
Ui: És készüljünk fel, hogy ennél is szarabb lesz, hisz mint tudjuk, most rendelnek 500 kütyüt, több milliárd forintért.
Gyorsan megtérül nekik.
astro77 2013.07.17 16:52:57
@panaszmuki:
Nincs értelme veled vitatkoznom, ha ebből te ezt szűrted le. Érvelni meg pláne felesleges lenne, mert úgy gondolom, hogy Te egy igazi, agyatlan pöcs vagy.
Kívánok neked és hasonlóan merev, szemellenzős embertársaidnak hosszú, ám nyomorúságos életet, egy olyan abszurd, diktatórikus társadalomban, amelyet ti magatok építettetek.
Az olasz válogatott mindent megtett az A csoportos világbajnokság kiesés elleni körének utolsó játéknapján a bent maradásért, de az erőfeszítések hiábavalóaknak bizonyultak. Mivel a csoport másik meccsén a franciák magabiztosan verték 5-3-ra a kazahokat, Olaszország csak akkor…..
astro77 2010.05.18 18:02:28
astro77 2010.05.18 18:13:38
A távolról sem ideális közösségi közlekedésről sok szó esett a megfelelő poszt alatt. Az Ötödik sor a 23. órában kapcsolt, és gyors felmérést végez, valóban akkora igény mutatkozik-e egy különbusz indítására, amekkora látszik. Amennyiben igen, lesz ilyen. Tájékoztatásuk…..
Három hátvéddel csökkentette a szlovén keretet hétfőn John Harrington szövetségi kapitány. Kiesett a két Olimpija Ljubljana-hátvéd, Igor Cvetek és Bostjan Groznik, illetve a Hollandiában légióskodó Ziga Svete. Matija Pintarictól, az Olimpija cserekapusától már korábban…..
Az osztrákok és a norvégok elleni mérkőzéseken az volt a leglényegesebb, hogy lássuk, milyen erőállapotban van a csapat. Kiderült, hogy megfelelő a fizikai állóképességünk, látszott, hogy magas tempó mellett is bírunk azonos iramban végigjátszani mérkőzéseket, vagy…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Itt az idő, megkérdezzük nyájas olvasóinktól, a válogatott mely játékosa nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt a svájci A csoportos világbajnokságon. A győztesnek nem kell beérnie a puszta dicsőséggel, nem mintha az kevés lenne, ajándékot is kap blogunktól. ..
A vb első napjait Svájcban töltöttük. A mérkőzéseken kívüli idő nagy részét a kloteni jégcsarnok környékén ütöttük el, írtunk, beszélgettünk, fényképeztünk. Ezúttal azokból az érdekes fotókból állítottunk össze galériát, amelyeket nem a meccseken készítettünk.…..
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..