Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BCili

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már korábban írtam vendégbloggerkedem a Praktikernél. Ha valakiben felmerülne a kérdés, hogy mi közöm van nekem egy barkácsáruházhoz, annak az a válaszom, hogy nagyon szeretem a barkácsáruházakat. A Praktikert meg különösen, mert stylistként sokszor dolgozom velük és…..
A Tripadvisor rendszeresen adja ki a különféle toplistáit, melyek a legszebb/legjobb beacehk/városok/országok. Ezekben nem meglepő módon elég jól szokott szerepelni Bangkok és Thaiföld, naná, miért is szerepelne jól egy turistaportálon a világ egyik legismertebb turista célpontja.…..
Most nem a természet ölel át minket, mint egy jó kiránduláskor, hanem mi ölelnénk meg, - de nagyon - a természetet, azaz az alant látható fákat, gombákat, madarat és főleg - persze, természetesen és naná - azt a rendkívül szerencsétlen és béndzsa baglyot. Pont annyira nyomik,…..
Bár azt mondják az okosok, hogy a hétvégén ragyogó napsütés lesz meg minden, az elmúlt három nap esőzéseit mégsem hagyhatjuk szó nélkül. Mert már szerencsére nem a hóval, jéggel és latyakkal kell megküzdeni, de az esővíz is nagy kihívást jelent a cipőknek úgy általában.…..
Na jó, elismerem sokszor írtam már, hogy ez a cipő vagy az a tutyi, na-ez-aztán és hűha-de-szép és legcukibb-ever, ezért is vagyok most gondban, hogy milyen jelzőkkel illessem ezt a gyönyörűséget. Minden porcikájában tökéletes, finom és elegáns, mindeközben pedig nem más, csak…..
Mivel hasít a hideg és lefagy a kislábujjam reggelről-reggelre menetrendszerűen, épp elérkezettnek látom az időt egy kis fürdőruhás bemutatóra. A Stella Cove fürdőruhái abszolút csajosak anélkül, hogy csicsásak lennének, retrós és különleges mintáikkal, színeikkel…..
Majdnem félszáz pályázat érkezett be nagy karácsonyi nyereményjátékunkra, és bizony, nem volt könnyű az elbírálásuk, annyi kreatív, szépen kivitelezett dekorációt, ajándékötletet, díszt készítettek a mi alkotó Olvasóink gyermekeikkel. Külön öröm számunkra, hogy sokan…..
BCili 2009.12.22 15:25:37
@borsoo':
Szia, én szívesen felajánolok egy külön nyereményt, hogy ne keseredjenek el a fiúk, mert tudom milyen rossz az. Ugyan autót, könyvet és fémjátékot nem tudok készíteni, de filcből és textilből szívesen varrok nekik játékot. Csak karácsony utánra tudom vállalni, de remélem, hogy nekik mégis örömet szerez.

Cili
Gyerektrend Helyén marad 2009.12.18 14:26:00
Tegye fel a kezét - na, jó, megírhatjátok kommentben is -, akinek örök problémát jelentett, hogy a ded játéknak tekinti elsősorban a zokniját, így aztán minden ötödik másodpercben lecincálja magáról, hogy drága szülőanyja minden hatodik másodpercben visszahúzza a párnás…..
Észrevettétek már, hogy a legtöbb játékboltban – legyen az valódi vagy virtuális – szinte ugyanazokat a játékokat kapni? Műanyagból készülnek, nem igazán igényelnek kreativitást, általában egy funkciójuk van, és mindig, de tényleg mindig meg akarnak tanítani…..
Igen, hamarosan itt van, nemsokára megérkezik. Fények, illatok, család, jó ételek, jó esetben nyugalom, de mindenképp belassult időszak. Ez a Karácsony nekünk. A gyerekeknek pedig varázslat, izgalom, ajándékhegyek.Ezért is fontos, hogy készüljünk, napról-napra hangolódjunk az…..
Gyerekszoba Divatos rén 2009.12.03 10:05:00
A Missoni alapjában véve nem plüssöket, hanem leginkább felnőtt ruhákat készít, híres olasz divatháznak is mondják őket. Mégis hozzájuk keveredett ez a tündéri és a jelek szerint divatos rén-, avagy B&D lányom szerint RÉMszarvas. Több színben, zabálnivalóan üldögél…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 26. 2009.11.27 14:53:00
Dortje alkotott kisfiának - és a mi szemünk gyönyörködtetésére - egy olyan falvédőt, amitől szerkesztőségileg tátva maradt a szánk. Profi darab, méghozzá olyan szinten, hogy simán el tudnám képzelni a boltok polcain is.Alkotó Olvasó levele és kreációja…..
Gyerekszoba Igazi ház kicsiben 2009.11.20 15:39:00
Áll egy ház a dániai Charlottenlundban, a Gotfred Rodes Vej 2 szám alatt. Már 1928 óta tanúja az emberek életének, kint a szomszédok és az arra járók tevékenységeit leshette meg rezzenéstelen homlokzattal, bent pedig Arne Jacobsens  mindennapjainak adhatott kellemes, kényelmes…..
Gyerektrend Alkot az Olvasó 15. 2009.10.14 14:52:00
Nem, kérem, az anyákat senki sem állíthatja le-meg! Olvasóink elképesztő tempóban küldik nekünk az alkotós leveleket, mi megy egyik ámulatból a másikba esünk, mikor rányomunk a levél megnyitására. Fantasztikus ötletek, professzionális megvalósítással - ezek jellemzik a…..
Ha netán lemaradtatok volna az előző körben egy szuper tutyiról a Puhatalpú Cipőtől, íme egy újabb lehetőség: a blog születésnapja alkalmából ismét kisorsolunk egy pár cipőcskét a kommentelők között.Milyen kommenteket várunk? Mondjátok el, mit hiányoltok, és mi…..
Az ötletes újrahasznosítós üzemmódot szerkesztőségileg szeretjük. És ha emellett még praktikus is a végeredmény, nem csak a maradványérték íze kedvéért készült a dolog, annak egy testületi bónuszfőhajtást is megszavazunk.Ezek a tündérbogár pacskerek itt épp ilyen…..
Gyerektrend Az elfeledett frottír 2009.09.04 09:27:00
Amikor még én voltam baba, anyám csupa olyan rugdalozót adott rám, ami frottírból vagy plüssbársonyból készült. A lányom is megörökölt ezekből a régi cuccokból párat, és be kell vallanom, bizony azokban igazán elragadónak találtam a kiscsajt.Pedig akkor már rég nem volt…..
Gyerektrend A pöttyös az igazi 2009.08.27 14:06:00
Ezt minden valamire való reklámzabáló gyerkőc tudja. De úgy tűnik, vannak helyek, ahol manapság nem csupán a szájban, de a lábakon is érvényes ez a megállapítás. A látvány önmagáért beszél, én rövid idő alatt teljesen bepöttyöződtem a Puddle Jumper katalógusát…..
Gyerekszoba Designer pricc-pracc 2009.07.20 10:09:00
Két Los Angeles-i designer, Traci Fleming és Kaye Popofsk álmodta új formába a mára már unalomig ismert, átalakítható rácsoságy-pelenkázó kombót. Méghozzá nem is rosszul. Ha eltekintek attól a ténytől, hogy engem nem igazán vonz a szögletes, megállapíthatom, hogy…..
Gyerekszoba Játszóház a kertbe 2009.07.17 09:46:00
Régóta tervezgetem már, hogy írunk majd sk elkészíthető játszóházakról, s bár ezekről nekem egyből az amerikai filmekben látható, fára épített kuckók jutnak eszembe, a Miko Design oldalán talált kisház annyira megtetszett, hogy muszáj említést tenni róla. A kisházat…..
Gyerektrend Alkot az Olvasó 2. 2009.07.03 17:53:00
Úgy tűnik, Pamina jégtörő akciója után beindul itt is az olvasói levelek áradata! Ma BCilitől, régi, mondhatni törzsolvasónktól kaptunk levelet két csodás, sk készített tutyiről, melyet 5 hónapos kislányának készített:"Szia,most, hogy az olvasó alkot a gyerektrenden is,…..
BCili 2009.07.06 16:24:29
@vkorsi: mary jane szabásminta, ebből aztán van több alkotónak is. A cipők pedig ma felkerültek a Meskára. Az itt látható piroson kívül van még 2 db. De szívesen megvarrom az elképzelést is.
Gyerekszoba Vágta a falon 2009.06.08 18:02:00
Nem tudom, kinek a gyereke mire bukik, nálunk most teljes lóimádat zajlik. Pont idén nyáron fogjuk kicsit kipofozni a kéglit, amibe természetesen beleesik majd a kölök hatalmas, mintegy 6 nm-es szobája is. Ő persze ettől szinte transzban van, naponta tervezi át újra és újra, hogy mit…..
Gyerekszoba Csorog a kiságy 2009.06.03 10:22:00
Vicces-érdekes kis darabot találtam a Midas kínálatában. Már a cég honlapja önmagában is érdekes, de ez a kiságy különösen. Általában a rácsokkal csak annyiban szoktak eljátszani a designerek, hogy helyette valamilyen érdekes mintával ellátott modult, netán plexipanelt…..
Gyerektrend Apáról lányára 2009.05.27 14:39:00
Ingruha kislányoknak apa ingjéből. Ha van a párodnak felesleges, esetleg olyan ingje, amit te utálsz – és ő emiatt nem is hordja, vagy beleegyezik a dologba -, alakítsd át a lányodnak, ahogy azt Traci, az Amazing Mae blog tulajdonosa tette. Mekkora ötlet, nemde? És még a ruhácska…..
Régen volt már nyereményjáték, és mivel lassan gyereknap, szeretnénk mi is ajándékot adni egyik Látogatónk gyerekének - egész konkrétan egyet a Puhatalpú cipő kínálatából, egy igazi, eredeti és hamisítatlan, bőrből készült, teljesen láb-, gyerek- és szülőbarát tutyit!…..