Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benepani

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miazhogy... A mentelmi jógi 2010.02.04 21:53:00
Először csak ezt a címet láttam az indexen: Budaházy a börtön helyett a parlamentet választaná Azután elolvastam a teljes cikket és azon gondolkodtam, hogy ilyet meg lehet csinálni? Vagy meg kell-e tennie a Jobbiknak ezt a gesztust Budaházy felé? Vajon milyen üzenetet jelenthet ez…..
benepani 2010.02.05 13:04:15
@ajajajjjjjj: együtt érzek veled, sőt írásodat megtoldom egy Szabó Dezső idézettel: "parazita dzsungel, mely ráhemzseg a balek magyarra"
benepani 2010.02.05 13:09:48
@ezittenkéremmagyarország: jöhet az atom izraelre, de előbb költözz oda...
benepani 2010.02.05 13:33:42
@ezittenkéremmagyarország: annak a böfögésnek minden szava igaz. a tényeket senki nem tudja megcáfolni. jó szar lehet neked ilyen korlátolt féleszűként élni az életed.
Baló Györgynek rossz éve volt tavaly. Februárban otthagyta A szólás szabadságát, aztán felesége, Morvai Krisztina miatt nem vezethette az MTV EP-választási műsorát, majd szeptemberben, mikor már a tévéújság is beharangozta, az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem indulhat el…..
benepani 2010.02.04 12:34:22
@II.Briandrew: legjobban azon röhögtem, amikor a napkeltében elküldte izraelbe a héber bánó andrást. természetesen álantiszemitizmus amit morvai művel...a sok féleszű meg beválasztja az európa parlamentbe és Csurkáékat pedig csak kiröhögi mindenki.
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
benepani 2010.02.03 19:31:15
@ColT: Nem úgy értettem h nem történhetett volna meg, hanem h ez egy novella. A szereplők is kitaláltak...

De én is eltudom játszani a féleszű kommentelőt: száguldozzanak a városon kívül ezek a lepcses pofájú káromkodós parasztok!!!
Összecsaptak a felek a Jobbikon belül: most szabad-e Budaházy Györgyöt megmenteni a börtöntől azzal, hogy elindítják képviselőjelöltként, avagy sem. Ugyanis ha indítják mentelmi jogot kap, ami lefordítva azt jelenti, hogy Budaházy-t olyan ezüstösen csillogó védőburok óvja…..
Lehet szlovák rendszámmal autózni és Szlovákiában is adózni. Ügyesek vagytok.Adót nem akartok fizetni (ide), de az állam szolgáltatásai (ingyenes óvoda, iskola) jól jönnek.Nincs ezzel gond, csak akkor a gyerekeiteket inkább Szlovákiában járassátok óvodába és iskolába.Talán…..
benepani 2010.02.01 01:24:47
@frontember76: biztosan sikeres leszel, mert úgy látom h mindig az erősebb oldalra állsz. amire trianon nem volt képes-, azt most megteszik a cigányaid meg a kampósaid. de ha magyarország eltűnik, akkor hol fogsz bizniszelni??
benepani 2010.02.01 01:39:29
@tcom: Nem okoztál csalódást sőt egyetértek abban h a fidesz a közös ellenségünk. Még az mszp is demokratikusabb párt a fiatalos demokratáknál. A fidesz garnitúrája az ellenzéki kerekasztal óta változatlan. A "Fidesz kádár-suttyókkal" is egyetértek, mivel gondolom kövér lászló kommunista múltjára céloztál.
Hidd el, a gárdára szükség van, pl. a hangácsi cigányokat kinyíró egyik srác is gárdista volt.
benepani 2010.02.01 01:50:32
@frontember76: ha nem szavazol, akkor sztojkáék megteszik helyetted. egyébként nem tűnsz defetistának az írásaid alapján.
A faszirigy lány a legrosszabb természetű Bridget Jones, melyet hátán hordott a Föld. Igazi férfigyűlölő, "ha neki nem jut pasi, másnak se jusson" hárpia magatartású.Miről ismerszik meg a faszirigy lány?Hazarángatja a barátnőjét a buliból, mert "nagy a füst és…..
benepani 2010.01.30 19:07:49
@radiris: internetfüggő bmx-es óvodás vagy...még zuhanyozni sem állsz fel a gépedtől. de jól hazudsz!!!
benepani 2010.01.30 19:51:24
@nosferato: ez hihetetlen! Büszke lehetsz h összehazudott életszerűtlen történeteid ilyen népszerűségnek örvendenek amiből te hasznot húzol. Melyik hozzászólásban kerülnek itt felszínre csodálatos tudósok, vegyészek, szakértők??? EZ EGY INTERNETES MAUNIKASÓ!!!! A néhány valódi hozzászóló biztosan féleszű, a többi pedig a hasonszőrű blogos oldalról jött át, baszni a rezet. Persze magadban kiröhögsz itt mindenkit, mert te is tudod h kamu az egész...
benepani 2010.01.30 20:15:49
@Hufnágel Istvánné:

Én csak arra a képmutató hülyeségre válaszoltam, amit a főállású blogbizniszes írt.

El ne hidd h jótékonykodik! Számolja a kommenteket...

Péniszirigység...hahaha. Mintha manapság hemzsegnének az elhajtani való rámenős pasik. Menj már be egy bárba...zárt klikkek vannak akik nem ismerkednek egymással. A rámenős macsók rég foglaltak, a nyálas Vásáry Andrék meg gyávák odamenni egy csajhoz, mert csak egy szar bmx-ük van.
Érdekelne a többi olvasó tapasztalata is arról, amit Gábor írt, valóban általános szokás az a mentőautók és egyéb kék villogós járművek sofőrjeinél, hogy szarnak a KRESZ-re, mert úgysem bünteti meg őket senki? Ma reggel ½ 8 kor a Nagykőrösi úton haladtam az M5…..
benepani 2010.01.28 22:39:24
@"streetfighter": ja, bocs, hülye vagyok ma...
benepani 2010.01.28 22:50:35
@"streetfighter": drága az biztos...a japánok a tuning mesterei, mert náluk a 70-évesnek is van egy hobbi kupéja. hírtv garázson hallottam, h ott 4MFt egy WRX ST, a benzin 170Ft. itt meg 10MT a SUBARU.
benepani 2010.01.28 22:53:08
@eshanem: igaz, a dízel turbo nélkül halott. gyakran szoktam indulatból beszélni hülyeségeket...
Józsefváros sporttanácsnoka, Zentai Oszkár fideszes önkormányzati képviselő nagy támogatója a helyi sportéletnek. Zentai, mellesleg a budapesti Fidelitas alelnöke is, akit Böszörményi-Nagy Gergely helyére választottak (Böszörményi-Nagy már csak a fideszes Nézőpont Intézet…..
Van, akinek sikerül munkát találnia és szerencsés csillagzat alatt született, és van, akinek nem. Én két éve vagyok munkanélküli!!! Ami azért szomorú, mert anyuval élek és a nyugdíján kívül nem igen jutunk pénzhez. Dolgozik, de a cége 3-4 havi késéssel fizet és akkor is…..
benepani 2010.01.26 19:58:51
@Male39: De az egész zártrendszerben működik. Az egyes munkavállalók csak rotálják egymást a helyeiken. Egy előítéletekkel terhelt munkanélküli szart sem ér a munkaerőpiacon, ráadásul a posztíró által említett sorvadás is dolgozik. Ebben a harcban minden a munkanélküli ellen dolgozik.
benepani 2010.01.26 20:03:31
@Male39: A Z helyre pedig pályakezdőt fognak felvenni, mert annak is magasabb a munkaerőpiaci értéke, mint egy munkanélkülinek. Szerintem akit ma kipöckölnek az asztal mögül, annak meszeltek.
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
benepani 2010.01.24 22:38:04
@Krisztinca: Én a motorháztetőn szeretném kifektetni a nőmet, de lakótelepen lakom és a parkolóban mindenki látná- hallaná, hogy kefél a két panelproli.
benepani 2010.01.24 22:39:48
@_tx_: Bocs, nem görgettem eléggé fel.
benepani 2010.01.24 22:46:34
@_tx_: sokan egy sort sem olvastak el az indító novellából. Egész nap ment itt az asztal dobálás.
Kedves Szerkesztők,   2009. januárjában vesztettem el a munkahelyemet, leépítés miatt. Ezt követően azonnal regisztráltattam magam a helyi munkaügyi központban. Még itt szeretném jelezni, hogy diplomával, valamint két nyelvből is aktív nyelvtudással rendelkezem, plussz 8 éves…..
Kedves Szerkesztő(k)! 18 éves diáklány vagyok, még nem végeztem a középiskolával, még nincs állásom, de folyamatos álláskeresésben vagyok, a családban pedig csak édesanyám dolgozik, így nagy szükségünk lenne a plusz keresetre. Sajnos nagyon nehéz munkát találni,…..
benepani 2010.01.22 20:29:29
@Animacs: ez van amit írsz, hogy totál félreértettem a rendszert, de már nem vagyok amőbaagyú:) Amúgy volt egy másik blog ahol ellopták a dolgait a csajnak, csak már nem tudom a címét.
benepani 2010.01.22 20:38:51
@váj mí: kegyetlen szar érzés ha senki nem válaszol az embernek. én már nem vagyok troll. igazából nem is tudom mit takar.
A fogyasztói panasz egy eddig nem látott kezelésével találkozott pórul járt naív ügyfelünk, aki a Lónyai utca egyik kocsmájában kifogásolta a vizezett töményeket. A pultos hölgy válaszként egy egyszerű mozdulattal a képébe loccsantott egy adagot a kifogásolt italból, majd…..
Állítsák meg, lopják a maradék méltóságunk!!!Pár hete (gyaníthatóan szociális rászorultsági indokkal) eltulajdonították újszülött lányom első verdáját. Aki hasonló folklórban éli mindennapjait, tudja, mibe kerül egy ilyen többfunkciós csoda, de az erkölcsi, morális…..
Nekem két dologgal is problémám van. Az egyik a munkahelyi légkör, ami szinte már tarthatatlan, borzasztó, stresszes. Van egy szurka-piszkálós kolléganő, és nem telik el úgy nap, hogy valaki alá alátegyen. Ez végül mindig kiderül, így vagy úgy, de tudomásunkra jut... Ami…..
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
benepani 2010.01.20 13:32:17
@Gergő77: Hidd el az! Szily László és a többiek ki sem mozdulnak otthonról a gépük mellől, mégis mindennap látnak valami rendkívülit (ma pl. fülcimpa leharapást a bíróságon). Ez a megélhetésük záloga és ők röhögnek a leghangosabban.
benepani 2010.01.20 17:20:56
@lúzer_: Én csak azért írtam, mert akkor még azt gondoltam, hogy igazi a történet. ISMÉTLEM, EZ EGY KAMUPOSZT!!! Vannak ilyen áltörténet fabrikátorok és miután elindulnak a kommentek, a látogatottság arányában honorálják őket. A blog-os oldalakat nem kötelezi a hitelesség, mint a hírportálokat.
Én amúgy remete típusú férfi vagyok, úgyhogy sajna az ilyen nőcis-családos dolgokhoz teljesen amatőr vagyok. Csak a kocsik,gyúrás,politika,tőzsde érdekel. Szókincsem is szegényes.
benepani 2010.01.20 17:54:14
@lúzer_: Nekem is ez szúrt szemet. Meg a nagy korkülönbség a gyerekek között. A kisebbiknek már dawn szindrómásnak kellene lennie. Meg aztán a racionális ember nem töri magát a munka miatt, ha nem muszáj. Engem ha eltartana egy nő, simán mosnék rá, meg sütnék neki tepertős pogácsát is, nemhogy még áskálódnék rá a háta mögött.

Úgyhogy szerintem ez tuti kamu. Túráztatnak egy csomó embert a semmiért...
Az alábbi, banki behajtási módszer azért bizarr, mert ennyi erővel egy ügyvéd, vagy egy közjegyző letéti számlájához is hozzányúlhat a bank, más pénzén végrehajtva az ügyfele tartozását. Tisztelt Zugügyvéd! Lakáshitelt vettünk fel az egyik nagyobbacska banktól,…..
hogy tegnap a Markó utcában volt dolga, elgondolkozva megy a bíróság felé, amikor szembetalálkozik egy párral, akik láthatólag bentről érkeznek, valami perről. A nagynéném felnéz, amikor a nő annyit mond: "Ne harapjál!" A nő egyik arcfele tele van friss, piros…..
  Politikusbűnözés - a Jobbik (és médiaszárnya, a kuruc.info) egyik, kétségtelenül erős hívószava. Megállítjuk, felszámoljuk, számonkérjük - ígérik. A párt a napokban közzétett programjában az elmúlt húsz év politikusi garnitúrájával szemben határozza…..
benepani 2010.01.19 13:45:34
@mefisto: Kóser Lajos (fidesz)
benepani 2010.01.19 14:04:16
@tommybravo: Nekem tökre tetszik a kurucinfo. Egyszerűen nem tudják őket levadászni, valahol az usá-ban kapnak tárhelyet maguknak.
benepani 2010.01.19 14:18:54
@úriparaszt: Nem amiatt tetszenek, hanem, mert úgy érzem, fel akarják nyitni az emberek szemét. Az olyanokon, akik kettévágják a barátnőjük fejét macsétával, mindig felkapom a vizet. És már másfél millióan is lehetnek...
Az ember azt gondolná, hogy milyen jó tanárnak lenni. Egész nyáron pihenés, tőlük függ ki bukik meg (azaz korlátlan hatalom a kis taknyosok felett), és év végén még virággal is megköszönik a munkájukat. Jobb esetben még valami csetresz is jut a polcra azon szülőktől, akik…..
benepani 2010.01.17 23:16:08
@Antifaszok Réme: Csak hülyéskedtem, ne haragudj... nem vagyok cigó, utálom a retkeket én is. Kurucinfo-t imádom, a zsindexen csak provokálni szoktam.
benepani 2010.01.17 23:53:02
@Antifaszok Réme: Egyetértek... Úgy látom senki sem egy egyszerű tanárverésként kezeli ezt az ügyet, hanem nagyon helyesen faji kérdésként.
benepani 2010.01.18 00:03:55
@Partyboy: Én veled tartok áprilisban, mert Te igaz magyar vagy és nagyon nagyon jól beszélsz. LIBAjnaitól, Gyurcsótánytól, LIKUD Viktortól nem várhatunk megoldást. Az ő munkáltatójuk izrael.
Valamiért a legtöbb sikeres negyvenes 1963-64-ben született.Sokuk még nagyon jól is néz ki, de főként a karrierjük dübörög, és egyesek nagy hatással vannak a világ folyására is.1. Michelle Obama. Éppen ma 46 éves a First Lady. Amellett, hogy ott virít férje mellett a…..
Itt unatkozom ket napja. És úgy néz ki, még egy napot fogok. Mégsincs gép holnap Garmsirbe. A ket faszi a New York Timestol, akikkel lejottem, mar elment, pedig viccesek voltak. Nagy hahotazas kozepette meseltek kulonbozo morbid haborus elmenyeiket. Lehet, hogy ezen a kepen idilinek tunik, de…..