Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bordó Bora

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különlegesen fűszerezett pálinkákA Zsindelyes Pálinkafőzde innovatív ötletei úgy tűnik, hogy kifogyhatatlanok, hisz december elején mutatták be azon pálinka különlegességeket, amelyek a legújabb fejlesztésük eredményei.A neves pálinkafőzde szakemberei olyan pálinka alapú…..
csox (V)egyél és nyelj! 2009.12.16 03:06:00
Kedves kiváló balátaim, megígéltem, hát megosztom: 4 csokis játék van most polondon, többségükben csokit, pénzt (csokila pl.), és nyalalást lehet nyelni. Van a Bonbonettis játék, ahol a csokilól lecsúsztunk, csak a pénzre tudunk hajtani (sokla: 200ezer a legkisebb bankkáltya),…..
Szevasztok! Helló Karácsony! 2009.12.15 16:37:00
hellokaracsony.blog.hu Nyakunkon a karácsony, így az elmúlt évekhez hasonlóan idén is elindítottuk a Helló Karácsony gyűjtőblogot. Ebben a blogban azok a bejegyzések jelennek meg, amelyeket a "hellókarácsony" taggel felcímkéztek. A félreértések…..
Újabb közös kóstolót tartottunk, ezúttal kékfrankos volt a téma. AM kolléga maratonja mellé, mi egy vilámgyors sprintet vágtunk ki. Az eredeti terv szerint háromszor hat soproni, egri és szekszárdi bort akartunk megnézni, aztán bekerült két kakukktojás és három további tétel.…..
Bordó Bora 2009.12.16 22:42:51
@godbacchus:
Javasold nekik a fekvőkartont!
Úgy látszik, minden évszakra jut egy toszkán borbotrány. A régió eldivatosodásának szélhámos haszonélvezőit kezdik a hagyományaikat és/vagy megélhetésüket féltő gazdák földobni a hatóságoknál. Az aktuális bili 10 millió literes. A pénzügyőrök ennyi bort foglaltak le az…..