Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O^O

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Photoshopos mágnesszett 2009.12.10 09:54:00
A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.  …..
Egy kis vidámság zuhanyzás közben. Ráadásul, ha nem geek kapja, akkor tanul is valamit. Rendelhető 15 dollárért...
O^O 2009.12.08 09:41:36
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
Éljen hazánk kormánya! Olcsóbb vasutat akarnak, de csupa olyan döntést hoznak, amely drágítja a magyar vasutat. A mai gyöngyszem a regisztrációs jegy. Sokba fog kerülni, és mire következtetéseket lehet levonni belőle az utasforgalomra vonatkozóan, addigra ez a kormány már…..
Mit tehet a naiv ügyfél, aki új Vodafone előfizetése mellé "bónuszként" megörökölte a szám előző tulajdonosának emeltdíjas javás szexjátékelőfizetését is? Lemondani természetesen nem tudja, hiszen nincs azonosítója, a Vodafone meg majd kivizsgálja az ügyet. És…..
Szokásos békében zajlott a Legalizációs Piknik vasárnap a Margitszigeten, ahol ha nem is egyszerre gyújtott rá kétezer ember, de egymás után, sokszor. Az egyetlen izgalom, amiről pont lemaradtam egy sörexpedíció miatt, hogy egy csávó addig mászkált körbe két…..
Éreztél már egy koncert közben úgy, mintha a tested minden egyes hangjegyre rezonálna? Mintha a zenekar nem is a füledbe, de egyenesen a füleden, orrodon, szemeden, lábujjaidon és mellkasodon zenélne? Ha nem, akkor azonnal utazz Dortmundba, és ülj be a helyi filharmonikusok…..
O^O 2009.05.09 07:59:58
Emlékszem, amikor megjelent, sokan kérdezték, hogy kit érdekel, már korábban is voltak olyan programok az Apple mobiljára, amikkel el lehetett érni a Skype szolgáltatását, pedig a márkanévnek jelentősége van: például nálam is csak az új programmal jelent meg a funkció a mobilban.…..
Imádjátok a sagákat, ismét egy folytatás.A kép innenBámulatos fordulatok!Ezen történet egy előzőnek a folytatása:http://szakitshabirsz.blog.hu/2008/11/08/bogtem_a_kocsmaigA fenti röviden: jártunk tiniként, kidobott, nem tudta miért, besztfrendek lettünk, de persze néha…..
O^O 2009.05.06 17:42:35
Reszkess Los Angeles!!! Jason Statham a kib*szott házban!!!!  Egy olyan moziról lesz most szó ebben a néhány sorban, amit kétségkívül már az egész világ lélegzet visszafojtva vár. A finoman adagolt hírek, hosszabb-rövidebb trailerek után, 2009. április 17.-én megérkezett az…..
O^O 2009.05.05 22:32:12
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
Fasza kis címmel indít a legfrisebb (mármint AXN-földön) Lost-epizód, nem túl sok mindent hagy a képzelőerőre, de nem is baj ez. Az előző rész végére Ben összehazudozta az O6 nagy részét, és kiderült, hogy Dzsinn nem halt meg, sőt, nagyon is jól van, új, flanszia barátok…..
O^O 2009.05.05 10:52:40
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
Az Invitel állítólag Kínában érzi magát. Bár első fokon elítélte a Pirate Bay üzemeltetőit egy szerzői jogi aktivista, tehát bizonyára nem elfogult bíró, a torrentoldalt nem záratták be, tehát az zavartalanul üzemel. Az Invitel Zoli szerint azonban nem tűrheti meg a…..
Vajon mit gondol száz év múlva a budapesti lakos korunkról, ha jópofa szlovák divatpormaszkjában, és selyemfényű kínai saválló ruházatában végigsétál a Millennium városközpont mellett? Demján Sándor ugyanis nem egyszerű megaberuházásnak szánta a Lágymányosi  és a…..
 Minden igen messzire vezet. Olvasgatom a Magyar Közlönyt, egész konkrétan a 2009/50. számot, fantasztikus élmény, a Bajnai-kormány új szerkezetéről van szó mind a négy szövegben, és mind a négy egy egészen érdekes megoldást tartalmaz, mely szerint „ez a…..
O^O 2009.04.20 22:09:13
Míg világviszonylatban a politikai tisztségek csaknem egyötödét jogászok töltik be, addig a frissen megalakult Bajnai-kormány tagjai közül mindössze kettő rendelkezik jogi végzettséggel. Az újonnan kinevezett miniszterek közül a legtöbben (6-an) a közgazdászok vannak, őket a…..