Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ForgerON

107 bejegyzést írt és 569 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid OFF 2011.01.27 20:15:00
Bármi, amit mondani szeretnél, ami eszedbe jut és esetleg nem találsz hozzá másik posztot. Minden, amit a nyomdafesték elbír...
ForgerON 2012.06.04 09:18:35
@Shyllard: Igen, lesz kritika az második évadról is. :)
ForgerON 2012.10.28 21:42:38
@doggfather: még megvan, csak úgy néz ki, mintha visszakerült volna a szerkesztőbe..
direkt linkből elérhető
A 130 millió dolláros költségvetésű fantasy-t  Michael French rendezi. A forgatókönyvet Randall Frakes és Jiang Hongyu írták. A történet az ősi Görögországban játszódik és egy fiatal férfi kalandját meséli el, aki a tenger mélyén a hableányok országában…..
Őszintén szólva ellene vagyok a legtöbb remakenek, főleg akkor ha egy klasszikus filmről van szó. Viszont azt kell, hogy mondjam az Evil Dead feldolgozása érdekesnek ígérkezik és nagy elvárásaim vannak vele szemben, főleg az előzetese után. A Gonosz halott Bruce Campbell legjobb…..
ForgerON 2012.10.23 16:17:51
@ZF2: Erről nem mi tehetünk, s nem is tudjuk befolyásolni. Mindig makacskodik a moviewebes lejátszó. Az újratöltés szokott segíteni.

@progvog: Ha olyat vársz el, amit magad sem teljesítesz, akkor miről is beszélünk?
A Resident Evilen kívül nem készült még sikeres film videó játékból, ennek ellenére a  New Regency mégis bejelentette, hogy elkészül az Assassin 's Creed film változata. Már a főszereplő is megvan, mégpedig Michael Fassbender személyében. Az Assassin 's…..
Filmdroid Vasember 3 előzetes! 2012.10.23 10:17:04
Itt a várva várt Vasember 3 előzetes. Elég vészjósló és komor lett, nem kérdés, nagyon várós a film! Tony úgy tűnik ezúttal nagyon komoly bajba kerül, a Vasember péncél, önálló életre kel, lebombázzák a házát, Peppert is meg kell védenie és színre lép nemezise a…..
Filmdroid Stb... 2012.10.19 16:00:00
2015.november 6-án lesz látható Edgar Wright Ant-man filmje. Tartalmas lesz a 2015 a Marvel számára, hiszen a tervek szerint akkor tűnik fel ismét az Avengers csapata. Ezeket négy film fogja megelőzni,  Iron Man 3 (May 3, 2013), Thor: The Dark World (November 8,…..
Eddig két karakterről érkezett bemutatkozó előzetes, amikben a Bronze Lion és Madame Blossom léptek színre. Most Jack Knife (Russel Crowe) van soron, hogy megejtse a bemutatkozást. Van még bőven karakter, így várható, hogy még több ilyen videó érkezik, ráadásul maga a…..
Filmdroid Marvel vs. DC 2012.10.19 13:00:00
Jó pár lépéssel le van maradva a DC a Marveltől, hiszen utóbbi már elkészítette a Bosszúállók (Avengers) filmjét, ami ráadásul kedvelt, és sikeres lett. A DC még csak terveket dédelgetett az Igazság Ligája (Justice League) csapatáról. Az a hír röppent fel, hogy ennek…..
Quentin Tarantino nem viccel, ahogy legújabb western filmjében Django (Jamie Foxx) sem, miután Dr. King Schultz (Christoph Waltz) megszabadítja rabláncaitól, majd szövetkezve Django feleségének kiszabadítására indulnak. Ehhez a lesz néhány szava a rabszolgatartó ültetvényes Calvien…..
Filmdroid Jelent Pi életéből 2012.10.19 11:00:00
Yann Martel Lif of Pi című sikerregényéből Ang Lee készíthette el az azonos című adaptációt. A filmet hatalmas várakozás övezi. Az eddig közzétett információs anyagok bizakodásra adnak okot, hogy a jó film reményében teljen a várakozás. ..
Ryan Gosling, Josh Brolin, Emma Stone és Sean Penn látható a főbb szerepekben a Gengszterosztag című akció-thrillerben. A Los Angeles-i rendőrök kontra maffia összecsapása 2013. januárjában érkezik a mozikba. ..
Új előzetest vágtak össze az Ölni kíméletesen (Killing Them Softly) című filmhez, amely  Andrew Dominik  forgatókönyve alapján, és az ő rendezésében készült krimi. George V. Higgins '74-es novellájának adaptációjáról van szó. Brad Pitt…..
Filmdroid True Skin 2012.10.18 14:00:00
Stephan Zlotescu rendezte a True Skin sci-fi rövid filmet, amelyből a Warner Bros teljes estés filmet kíván készíteni. A rendezői teendőket továbbra is Zlotescura bízzák, de Chris Sewall fog neki segédkezni. A készülő produkciót úgy jellemezték, mint a Blade Runner és a…..
Néhány kép érkezett a Silent Hill folytatásához. A rendezői széket egymás kezébe adták, majd Michael J. Bassett alá került, aki a forgatókönyvet letette az asztalra. A főszereplő Heather Masont Adelaide Clemens alakítja, apját Harry-t Sean Bean játssza. A…..
Hamarosan befut az Alkonyat franchise végső felvonása, a Hajnalhasadás -2 rész. Amennyire rajonganak érte, ugyanannyira meg is vetik, mégis jóféle bevételekre tett szert, így nem csoda, hogy valamilyen úton-módon foglalkoznak a produkcióval. A Lionsgate erősen gondolkodik, hogy mihez…..
Filmdroid Jack Reacher előzetes 2012.10.18 11:00:00
Tegnap volt látható az új poszter, most az új előzetes tekinthető meg a Jack Reacher filmhez. A főhőst alakító Tom Cruise keménykedik, s bár azt állítja nem hős, mégis elindul, hogy megmentse a királylányt az ügyvédnőt, Helen Rodint (Rosamund Pike), az egyre bonyolultabb…..
Martin McDonagh következő filmje a Seven Psychopaths címet viseli. Az Erőszakik rendezője egy kutyarabló banda , egy író, és egy gengszter köré alakít történetet. Az ellopott, majd visszajuttatott ebekért jutalmat kapnak a banda tagjai. A rendszer szépen működik, amíg a gengszter,…..
Filmdroid Alter Egos előzetes 2012.10.17 17:00:00
Kevin Smith szuperhős komédiával jelentkezik. Minden hősnek van egy hétköznapi énje, amely nem különbözik a többi embertől. Ők is ugyanazokkal a nehézségekkel néznek szembe, mint az átlagos emberek. Ezzel Fridge (Kris Lemche), az alábecsült hős is kénytelen szembesülni, amikor…..
ForgerON 2012.10.17 23:20:15
@Swarm: A projekt mögött Kevin Smith cége a SModcast áll. Igaz, hogy nem ő írta, és nem is ő rendezte, viszont producerként nem kis beleszólása volt. Csak ennyi.
Filmdroid A gépház üzeni 2012.10.17 21:00:17
Valamilyen indokolatlan oknál fogva, ma a 12 órától időzített posztok nem jelentek meg. Ezeket most pótoltam. A hirtelen jött információhalmaz és a hiba miatt elnézéseteket kérem! Köszönöm! ..
Tegnap volt látható a Bronze Liont bemutató videó. Most pedig Madame Blossom (Lucy Liu) kap több figyelmet ebben az előzetesben. A kemény kötésű nő nem csak határozott, ugyanannyira halálos is. ..
Ezen a képen jobban mutat Iron man új páncélja, ami a Mark 47-es nevet viseli. Tony Stark (Robert Downey Jr.) harmad ízben ölti magára a mini ARK reaktorral működtetett high-tech öltözékét különálló filmjében, hogy ezúttal egyik legádázabb ellenfelével, a Mandarinnal (Ben…..
Megjelent az első kép, hogyan fog kinézni Frodo (Elijah Wood) Peter Jackson, A hobbit: Váratlan utázás című filmjében. Nem meglepő, ugyanúgy, mint A Gyűrűk Urában. A tovább mögött feltűnik még a fiatal Bilbo (Martin Freeman), és szürke Gandalf (Ian…..
Jim Tuckwell keze munkáját dicséri az alább látható három poszter. Mindhárom a Toy Story szereplőit, Buzz Lightyear-t a 2001: A Space Odyssey, a Woody-t és Mr. Potatot a Reservoir Dog, és a játék katonákat a Platoon környezetébe helyezi. ..
Az nem meglepő, hogy egy témával két külön stúdió foglalkozik egyszerre. Az már kevésbé, ha egy stúdió berkein belül történik a téma a feldolgozása két különálló filmben. A Warner Bros stúdió erre készül, ugyanis két filmet tervez az Afrikában élő veszélyeztetett…..