Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocko72

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biohazor ajánlotta a Kardok Könyve c. filmet már jó ideje, és most végre elkészült a bemutatója. Ez tipikusan az a fajta film, ami jó is lehetett volna, ha nem akartak volna minden áron misztikus hablatyot belepakolni. Na meg azt az akciót!..
Ez a videó is hirtelen ötletből született meg, és egész hamar elkészültem vele. A következő bemutató-alannyal gondok akadtak, úgyhogy egy kis időre jegeltem azt a filmet, és előtte beszúrom azt a bemutatót, amit már nagyon régóta ígértem. Egyelőre nem mondok semmi konkrétat,…..
Rocko72 2009.09.30 16:51:55
www.youtube.com/watch?v=Noq_oR1a0gs
Egy kis utó rezgés.
Baaad Movies Vége a nyárnak! 2009.09.01 19:00:13
Sajnos ennyi volt a szabadság, a mai naptól vissza kell térni koptatni a padot... még nekem is, és ez egy évi meló után nem könnyű, de hát ez van! :-)Persze a cikk nem erről a katasztrofális eseményről fog szólni, hanem egy kis összegzésről a nyári (és itt most a…..
Szegény Tweek teljesen kiborul, Mexikómabéka a fogait nyalogatja, Simon átöltözik, de persze továbbra is nagggyon keméééény, Isys pedig odamondja a tutit! És emellett megjelenik egy hadseregnyi zombi is, csak hogy teljes legyen a kép!..
Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj…..
Rocko72 2009.04.20 20:06:31
Hello hosszú idő után!
Köszönöm hogy megemlítettetek az évfordulós videótokban:D
De én is hozzá fűzök pár dolgot.;) Nos lehet hogy ez japánban olyan volt mint amerikában a versus... és japánba meg a versusra reagálnak úgy mint itt mi erreXD
Apropó empátia a dragon ball annak ellenére hogy nagyon elnyújtott jogosan lett legenda, de azt nem értem hogy miért kínai csinált belőle filmet amit amerikaiaknak szánt (én mint DB fan a filmet olyan csalódottsággal néztem végig hogy itt szívesen látnám viszont ha nem nézte senki a BM-esek közül a rajzfilmet akkor én tudok mondani pár dolgot hogy miért nem lett jó adaptáció)
De amúgy itt hajaztak a Húllajóra és a Gonosz halott 3-ra amik jó szatírák lettek és nem lett eltúlzott ez meg egy kicsit igen. Plusz ott azért színészi játék is volt annak ellenére hogy 90 után keletkeztek egy kicsivel és ennek ellenére a maszkok nagyon jók lettek.
És apropó izléstelenségek a taknyos, hányos pattanásos poénok tényleg erőltetettek már, azok abba a kategóriába tartoznak hogy "hőhő bame a pattanás kipukkadt kuva vicces hőhő" színvonalú embereknek bejön, de ez meg szatírikus akart lenni csak itt valóban átestek a ló túl oldalára nem úgy mint a Hullajó ebédlős részénél ami jó volt. És ajánlom a Hullajót és a Gonosz halottat mindenkinek aki mércét akar felállítani a szatírikus film világban.
Szóval én erre azt mondom hogy a japánok filmjeiben mindig van szatíra más mint az előbb említettekben mert japán és nekik úgyebár más kultúrájuk van és nekik a szatíra általánosabb dolog.
Remélem mindenről tudtam vélemény alkotni és nem volt félre érthető és nem bántottam meg senki ízlését.