Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Győ

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, nem kevesebbet állítok, minthogy a Moody's egy nulla, egy semmi, és Kósa Lajos kislábujjáig sem ér fel, egyéb testrészeiről nem is beszélve.Bizonyítás: mikor Kósa elmondta a híres "görögös" beszédét, a forint-euró árfolyam 275-ről 288-ig is felment, ami elég…..
Győ 2011.11.27 10:07:14
@tass-tass: A magyar nem fog többet adózni, hiába próbál az adóhatóság bármit, a milliós büntetéseket senki sem tudja és nem is akarja befizetni. Maga az ellenőr látja el tanácsokkal az adózót.
Nem a bankadóval van itt gond, ez csak egy hibás intézkedés annak a hiánynak a betömésére a költségvetésen, ami az egy kulcsos szja. bevezetésének a következménye. Azt pedig be kellett vezetni, különben, hogy maradt volna legálisan a zsebükben 0,5-1 millióval több havonta? Ez nem lopás?
Aki nem tud törvényt módosítani az adót csal.
Győ 2011.11.27 11:08:10
@tass-tass: Ezzel egyetértek!
 Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ügyészségi meghallgatására mintegy ezer szimpatizáns gyűlt össze, akik "Veled vagyunk, Feri!" kiáltással fogadták az ellenzéki politikust. A forradalmi baloldal öregjei készek meghalni Gyurcsányért. ..
Győ 2011.10.03 15:22:33
@Kompli: Teljesen igazad van, csak egy a bökkenő: Két évig nyomoztak, és most már meg kell vádolni, mert elévül az ügy.
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
Győ 2011.05.04 10:03:55
@bugkiller: Történik!

Azt fogják büntetni aki megpróbálta az általuk elkövetett bűntényeket járőrözéssel, vagy mással megelőzni, mert ez provokálja a cigányságot.
Ha mindig megvertük volna a házunk előtt könnyítő romákat, akkor a cigánysor összes férfi lakójával összetűzésbe kerültünk volna.
Mivel tegnap kezdődött el annak az autósnak a pere, akit annak idején Békés-megyében szereltek le a helyi rendőrök, amiért nem tudták bemérni a sebességét, a sajtó és mindenféle médium tele volt a témával. A blog kemény magjának régi tagja, SzaGértő az ügyben a védelem…..
Sárdobáló Mese a kifliről 2010.12.06 12:00:00
Azt mondta a szenátorasszony (Schmitt Pál nevű kedves olvasónknak: Szenátorasszony, a forraszték kedvéért), hogy a magánnyugdíjrendszerből az államiba való visszalépés során nem kell adózni, kivéve "ha valaki a reálhozamát, tehát nyereségét egy összegben kiveszi a…..
Győ 2010.12.07 09:36:58
@tomwar: Egy kicsit el vagy tájolva. A FIDESZ-nek a gazdagok szja-ját nem kellet volna csökkenteni és akkor nincs szükség sem az alkotmánybíróség jogkörének korlátozására, sem a nyugdíjpénztárak tönkretételére. Ha nem igérget megint felelőtlenül egy kulcsos adórendszert akkor is megválasztottuk volna, pedig már egyszer tapasztaltuk, hogy mennyire szemellenzősök.
A halottak napi hosszú hétvégén szokás szerint sok volt a baleset, de úgy tűnik, október 31. áll a dobogó felső fokán. Aznap sajnos akadt halálos kimenetelű is jó hosszú pályazárral, de kerestünk az M7-esen cserbenhagyót is. Ez utóbbiból duplázunk most, ugyanis Ági is azon a…..
Győ 2010.11.07 20:41:02
@nezet: A közlekedési morál alapvetően az, hogy figyelek a másikra. Itt az volt figyelmetlen aki feleslegesen a belsősávban haladt, Ő okozta a balesetet.
Győ 2010.11.07 21:03:23
@nezet: Egyértelműen Ő. Akármit csinál a másik nem megyek neki a korlátnak. Aki nem figyeli autópán folyamatosan a tükröt csak az csinál ilyet. Miért, te nekimennél a korlátnak, mert valaki jobbról megelőzött? Abban egyetértek, hogy a másik autó nem mehetett volna el.
Mindenkivel előfordul, hogy siet, mert sürgős dolga van, épp a hátsó ülésen folyik a magzatvíz, de valahogy mindig akadnak olyanok, akik ész nélkül rohannak, mint ahogy az a swiftes hülye is, akiről András írt és aki nem nagyon gondolkodott rajta, hogy vajon miért is áll előtte…..
Győ 2010.10.04 11:07:36
@mosolygó zetor: Így van!

Ha összeütköznek köszönhették volna a posztírónak. Ha ő a gázra és nem a fékre lép, ( mivel írta, hogy egy busz már bekanyarodott a Szuzi előtt ), akkor a másik is valószínű, hogy ki ment volna. Ahol ötvennel tud valaki menni, ott ő is mehet ötvennel és ilyenkor fölösleges feltartani a forgalmat.
autózz! Anyukám, a gyorshajtó 2010.09.03 12:15:00
Pont Rácz Tamás aktuális rendőrös-büntetős kalandját olvastam Tibi levele előtt, úgy látszik, az ilyen problémák sem egyedül járnak. Több rendőrtől hallottam már vissza azt én is, hogy nincs kiadva kvóta, de az alapján nézik, hogy dolgoztak-e, hogy mennyi büntetést osztottak…..
Győ 2010.09.03 18:14:14
@főboszorka45: 410/2007 kormányrendelet 1-8 melléklete
Győ 2010.09.03 18:22:58
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Én is személyi szabadságom megsértésének tekintem az én sebességem más általi megválasztását.
Az adott forgalmi helyzetben mindig az autóvezetőnek kell a sebességét megválasztania, minden ember más.
Én akkor vagyok veszélyes mikor lassan megyek.
Győ 2010.09.03 19:06:43
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
Az autóvezetés oktatók legegyszerűbben úgy szokták elmagyarázni a záróvonal fogalmát, hogy arra falként kell tekinteni és tilos átlépni. Nyilván ez abban az esetben nem igaz, ha valami fix akadály miatt kerülni kell rajta keresztül, de ilyenkor ezt fokozott óvatossággal kell…..
Orbán Viktor kijelölt miniszterelnök a devizahitelek forintra váltását tanácsolja a lakosságnak. Rosszul teszi. Az intelmeit megfogadó polgárok ugyanis komoly veszteséget fognak zsebre tenni. Először is, ha az átváltás mellett döntenek, a 150-160 forintos árfolyamon felvett svájci…..
Kis tömeg gyűlt már össze, a futók rajtszámot biggyesztgettek egymásra, lányoknak pom-pom bojtokat osztogattak a fotósok meg videósok gyűrűjében. Ez az esemény már jobban megmozgatta a sajtót, a királyi tévén kívül a Stop.hu, Index, RTL és még pár, nem beazonosítható kamerás nézte, mi is fog itt…..
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
Győ 2009.12.04 16:47:21
@robinzone: A kerékpárral a forgalom ritmusát nem lehet fevenni, sok autós sem tudja a hirtelen gyorsításokat, lassításokat stb. a kerékpárosnak esélye sincs. Ha megszűnik a kerékpársáv pl.egy keresztút miatt, és amíg a kresz nem szállítja ilyenkor le a kerékpárról őket, hogy gyalogosként kezelje, addig sok hasonló eset történik.
Vannak sokan, akik a KRESZ eleje táján lévő szabályokat sem olvasták el, pedig a 9.§-ban van egy bekezdés, méghozzá a hetedik, ami kimondja, hogy "Zöld fényjelzésnél sem szabad az útkereszteződésbe behajtani, ha azt - forgalmi torlódás miatt - a zöld fényjelzés tartama…..
Belsőség Barmok a zebrán 2009.06.24 00:56:55
  Megszívtuk a sebességmérő kamerákkal és a fekvő rendőrökkel is, de nem tanultunk belőle. Aztán majd sírunk, ha az üres utcában lévő zebra előtt is harmincra kell lassítani vagy meg kell állni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Győ 2009.06.24 21:56:08
@yard: Én annak örülök, ha valaki nagyon gyorsan jön a zebránál, mert utánna nyugodtan át tudok menni.
Még egyszer sem ütöttek el, és én vigyázok magamra, hogy ne is üssenek.
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
Győ 2009.06.15 16:47:33
@user smith: Teljesen egyetértek veled.
A közlekedési morálba, nem csak a szabályok betartása tartozik, hanem az is, hogy figyelünk egymásra.
Ha látom a tükörbe, hogy gyorsabban jön valaki, és én éppen előzök a pályán, akkor előbb gyorsítok, mert neki így nem kell lassítani, és mikor lehet azonnal elengedem. Utánna rögtön vissza tudok állni az én tempómra.
Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
Győ 2009.05.16 17:36:41
@sandrew: Egy a lényeg, úgy nem szabadna hitelt adni, hogy a futam közben az autó értéke valamikor is ne legyen kevesebb, mint a tartozás összege.
Tehát legalább ilyen nagyságú induló részlettel lenne szabad hitelt adni.
autózz! Nagy pofájú kisautósok 2009.05.07 10:28:00
Attila egy újabb fajt fedezett fel az autós társadalomban. Eddig főként a nagy autósok nagyon bunkó akciói voltak terítéken, ám ezúttal pedig a kis autó, nagy pofa elv látszik érvényesülni, ráadásul nem egyedi esetről van szó. Azt kellett észrevennem az elmúlt napokban, hogy…..