Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szuper30

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bodicsek Slap Shot (1977) 2008.06.23 23:24:00
Az új Mike Myers film kapcsán belinkeltem egy klasszikus hokis filmet, ami több figyelmet is érdemel. Az 1977-ben készített Slap Shot mára klasszikus státuszt szerzett. Jobb és viccesebb, mint a  Kerge Kacsák, keményebb mint a Youngblood. Főszereplője nem Emilio Estevez vagy Rob…..
Jó hír, hogy szavahihetőnek bizonyultak a kínai srácok, ugyanis ma valóban megjelent a Miui Gingerbread Desire-re (1.3.25 verziószámmal), katt a további infókért, letöltésért. Nem csak a Desire szerepel a támogatott készülékek között, hanem a további pda-k is:- Nexus S-…..
A minap nézegettem a Modaco oldalát, ugyanis még a Miui rom előtt Paul romját nyüstöltem és teljesen elégedett voltam vele, azonban volt egy jókora kimaradás a frissítések között, ekkor tértem át a hetente frissülő Miui rom-ra. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy Paul egyedül…..
Szuper30 2011.03.24 11:30:27
@szcsongor: Szia neharagudj nem akarlak fárasztani de egyáltalán nem értek a rootoláshoz meg rom telepítéshez nem tudnál nekem segíteni akár telefonon akár személyesen segíteni meghálálom persze. Miui gingerbread-ot szeretném feltenni, elsődleges próblémám hogy nincs helyen a telóba hiába használok app 2sd-t. pár programot nem enged átrakni, meg pl. attól mert sd-re rakja még a telóba is foglal sok memoriát 1-1 program.
Elöre is köszi a választ
A következőkben az általam is használt MIUI romot szeretném bemutatni, elsősorban Desire tulajdonosoknak. Amit a romról tömören tudni kell: - a rom kínából származik (tehát eredendően nem xda) - teljesen az alapoktól felépített oprendszer (kernel-ui) - nincs app drawer, minden app…..
Szuper30 2011.03.23 13:33:50
@szcsongor: Szia Csongor, nagyon nem értel a Miui telepítéséhez és még nem is szeretném felrakni mert Pénteken jön a Gingerbread-re a miui és azt még megvárom.
Tudnánk személyesen találkozni hogy segíts felrakni, meghálálnám vagy pedig felhívlak telefonon és elmagyarázod.

Köszi előre is a választ csáó
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..