Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garizim

0 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A srác nem adta fel, mire hirtelen leüvöltöttem a fejét: „fogd már be, te korcs!!!” Erre minden tekintet felém fordul” – egy szerencsétlen beszólás miatt a csaj elvesztette a barátait és a pasiját is. Utólag nem bánja, hiszen a társaság jelentősen…..
Tökös tettet hajt végre a francia válogatott újdonsült szövetségi kapitánya: az augusztus 11.-i, Norvégia elleni felkészülési meccsre egyetlen játékost sem fog behívni a KBNF (Knysa-i Buszosok Népe Front) forradalmi szervezet tagjai közül. A France Football előzetes értesülése…..
garizim 2010.07.26 01:13:30
A kémkedés mestersége valószínűleg egyidős az emberiséggel, hírszerzők voltak, vannak és valószínűleg lesznek is. Az amerikai közvéleményt a jelek szerint ugyanakkor sokkolta, hogy a napokban tíz olyan – hosszú, hosszú évek óta az Egyesült Államokban élő –…..
Engerland Cantona is beleszól 2010.07.16 18:30:00
Eric Cantona szerint az angol válogatott érdekében a Premier League-ben korlátozni kellene az idegenlégiósok számát. A United legendája még a világbajnokság előtt kijelentette: "Félig marseille-inek, félig angolnak érzem magam." Az elmaradt angol siker után most a VB…..
Van egy ország, ahol álmomban jártam amely időtlen idők óta a legnagyobb futballnemzetek közé tartozik. A nép imádja a focit, hétvégenként tömve vannak a lelátók, a klubjaik állandóan ott vannak a legjobb 4 között a BL-ben. A válogatottjuk mégis csupán egyszer tudta megnyerni…..
Az esélyesség terhét elviselve így fogjuk összeroppantani a Spanyol Armadát:   Német-spanyol live! customer surveys..
garizim 2010.07.08 00:53:52
@Player 1: Szia! Nem szoktam úgy viselkedni, mi te az argentin blogon. De ezen minősíthetetlen viselkedésed után meg kell kérdeznem: hol van a világbajnok német csapat?!
garizim 2010.07.08 01:36:04
@robot_: Egyetértek. A te hozzáállásodat rokonszenvesnek tartom.
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
garizim 2010.07.06 18:31:06
@robot_: Egyetértünk
garizim 2010.07.06 18:37:45
garizim 2010.07.08 00:51:01
@Player 1: Komám, nem állhatom meg. Borzasztóan el voltál szállva. Hol van a világbajnok német csapat?!
Capello marad. A BBC tudósítója szerint az FA illetékesei egyhangú döntést hoztak. Már Roy Hodgson Liverpoolos kinevezése is jelezte pár napja, hogy nem lesz változás, ő lett volna ugyanis az első számú jelölt a kapitányi posztra, Eriksson és Capello után pedig nem akart senki…..
garizim 2010.07.05 12:52:50
@kutyacica: Ezek szerint te olyan infókat tudsz, amit én nem. (Mármint Ben Amossal kapcsolatban.) Örülök, ha nem vett kapust, ez jó hír.
A probléma, hogy a kapust, és a MU-t csak példának hoztam. Amit írtam, az általában az angol tehetségekre igaz. Érdemes megnézni a nagy klubok összeállítását. A mérvadó az, hogy a szokásos kezdőcsapatoknak milyen az összeállítása.
Egyébként a kapusokra visszatérve, az igazán komoly válogatottak kapusai nagy csapatokban játszanak. (Casillas, Neuer, Buffon, Julio Cesar) A legtehetségesebbnek tartott angol, Hart a City játékosa, amely csak szeretne nagy csapat lenni. Csak remélni tudom, hogy nem kallódik el.
Elkezdődött a második félidő. Az elsőben 48-52% volt a labdabirtoklás a brazilok javára. A kapuralövések számában 2-3, kapu mellé pedig 1-4 arányban vezet Brazília. Brazília egy fáról kapta a nevét.A japán bíró remekül vett észre egy kamuesést, amit sárgával…..
Argentína La Revancha del Tango 2010.07.01 13:43:00
Eddigi és talán örök legnehezebb ellenfelünkre vetegetünk fölmérő-gyanús pillantásokat most. Abszolút worst case scenario eddig a dolog a csoportkör után, és minél előbbre tekintünk, annál világosabb, hogy a döntőig vezető út legalábbis félfolyós lávával van…..
garizim 2010.07.03 18:21:20
A rendkívül megterhelő gyászmunkát szakítsuk meg egy kis baromsággal: a Daily Mail újságírója komoly oknyomozó munkával arra jutott, hogy Wayne Rooney, a bibliai Sámsonhoz hasonlóan, a szőrzetében hordozza az erejét, nem csoda tehát, hogy legyantázott mellkassal nem ment neki a…..
Paraguay TÖRTÉNELMET ÍRTUNK 2010.06.29 19:26:00
Igen, bűn rossz meccsen, rossz játékkal, de benne vagyunk a legjobb nyolc között.Folytassátok, srácok!(remélhetőleg sokkal, de sokkal jobb játékkal - közepes csapatok ellen ennyi van bennünk...)..
garizim 2010.06.29 22:32:54
A megszokott taszító és arrogáns magabiztossággal fussunk neki a következő írásnak, amelynek témája az esti Brazília - Chile összecsapás!Mint arra mindannyian jól emlékszünk, Brazília első két csoportmeccsét megnyerte, majd a portugálok elleni zárótalálkozót (aminek tétje…..
garizim 2010.06.29 01:13:14
Jean-Pierre Escalettes, az FFF elnöke a mai napon bejelentette lemondását. A 2005-től regnáló elnök a francia válogatott bukása óta arról álmodott, maradhat a trónon, de a guillotine hazájában a bukott vezérek sorsa el van döntve: „Egy hét gondolkodás után, miközben…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
garizim 2010.06.27 19:22:46
@Player 1: Álmodjál csak szépeket kisgyerek! Menj csicsikálni! Következő fordulóban szembekerltök egy igazi nagycsapattal (sajnos az angolok nem voltak azok) és utaztok haza. Jó utat hazafelé!
garizim 2010.06.27 19:43:48
@raindog ¤: EBben sajnos igaza van.
Kalózból sosem elég! – harsoghatjuk kórusban Kismyvel együtt. Hát még ha a szerző egy szappanopera köntösébe bújtatva ismerteti meg velünk a híres Kalikó Jack szívfacsaró történetét. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: szerelmi szál, színes cuccok, kardforgatás, de még ménage á trois is…..
garizim 2010.06.27 01:22:13
11.00 Csak a sajtó A Párizs melletti reptéren egyelőre csak a médiamunkások várják szeretett csapatukat a rendfenntartó erőkkel karöltve. Rendőrök, csendőrök és a francia államvédelmi rendőrség autói fogadják a Kékeket, akik Malouda nélkül érkeznek, hisz ő már haza…..
Térjünk vissza a rendes munkamenethez. Kicsi, színes, édes-aranyos, cukimuki kis bulvárhírek jönnek a brazilok edzőtáborából. Mindenki beszélt kicsit mindenkiről.Kezdjük is:- A FIFA nem fogja Dungát megbüntetni, miután elküldött az anyjába néhány újságírót. Ami…..
Itt az utolsó csoportmeccs, nincs mese, győzni kell! Mindegy, hogy parádés teljesítménnyel vagy szar játékkal, lényeg a lényeg, jussunk tovább! Esély még a csoportelsőségre is van, ha Új-Zéland hozza meglepően jónak (mázlisnak) mondható játékát. De ezzel most még ne is…..
garizim 2010.06.24 18:24:02
@Jennings: Nem vagyok kárörvendő, csak szeretem a szép focit. Nekem egy csapat hiába világbajnok, ha undorítóan játszik. Ezért nagyon örülök ennek az eredménynek.
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
A képlet baromi egyszerű, a 3 pont a túlélést jelenti, 3 pontnál kevesebb esetén pedig lehet csomagolni és viszlát négy év múlva. Amennyiben a H-csoport leggyengébb kihívóját, Hondurast sem sikerül lenyomni, akkor a selecciónnak semmi keresnivalója a világbajnokság legjobb 16…..
garizim 2010.06.21 21:28:49
Ezért a sok suttyó elefántcsontparti kétpercenként letalpal egy brazilt.Rém paraszt csapat. A bíró pedig hagyja ezeket a durvaságokat. Szép tőle. És szinte látom már magam előtt, hogy Felipe Melot fogja kiállítani, amikor nekilát törleszteni.Update 1.: Kaká kapott egy…..
garizim 2010.06.20 23:00:31
garizim 2010.06.21 00:57:13
@mistinguett: ...és utána engedte szétrugatni a brazilokat, továbbá indokolatlanul kiállította Kakát. Ez a bíró vagy hülye, vagy részrehajló.
Elsőként ajánlanám figyelmetekbe, hogy Pierre a hómágus telibe találta az eredményt. Ráadásul a paraguayiak meccsének eredményét is.A brazilok bizonyították, hogy az észak-koreaiak elleni meccs valóban nem volt mérvadó. Meggyőző teljesítménnyel lépték le az elefántokat,…..
garizim 2010.06.21 00:58:07
@mistinguett: remélem ugyanazt a meccset láttuk.
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..