Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsszóró

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik rajongónk felbuzdulva a példánkon elindította a remrendescsalad.blog.hu nevű oldalt. Gondoltam hasznos lehet számotokra. A struktúra nagyjából hasonló a mi oldalunkhoz, le lehet tölteni a részeket és meg is lehet nézni online. Tetszik a kezdeményezés, egy időben én is nagyon…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
borsszóró 2009.05.05 09:58:04
Zula és barátnője romantikus estére vágytak, de egy vírusnak vagy egy romlott szendvicsnek köszönhetően mozizás helyett hányás lett a program. Az Aréna pláza mozijának büfései nem bírtak adni egy üres papírzacskót a beteg asszonynak, ezért legközelebb aki ott rosszul lesz, ne…..
Igazi backdoor-gyöngyszem ez a liftben elhelyezett szenvedélyes üzenet, amit TLT fotózott a saját házában, az Ifjúság útján. Komplex őrületre vagy extrém ízlésű lakókra utal a felvágottfélékkel történő madáretetés, aki találkozott hasonlóval, legyen szíves, mesélje el...
Elképesztően pofátlan lenyúlások, vad típusnevek, a kínai ipar örök humorforrás. Angolul tudó, ráérősebb olvasóink kedvéért íme egy link a Jalopnik autós blogra, ahol elég sok kattintás árán ugyan, de pompásan szórakozhatunk a toplistán, A Crazy Soldiertől a Detroit…..
borsszóró 2009.04.21 15:13:16
Nyilván mindenki észrevette, hogy valami megváltozott a kommenteknél. Rögtön át is adnám a szót Stökinek, aki a flashjátékos KMK blogon a következőket írta, hiszen nem tudnám jobban összefoglalni: Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan.…..
borsszóró 2009.04.20 19:37:53
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..