Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaPZi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szomszédunkban élő, az Index.hu által "terrorcsaládnak" nevezett emberek viselkedése miatt a három kislányunkat éveken át állandó rémálmok gyötörték. Szinte napi rendszerességgel álmodtak saját vagy testvéreik életének kioltásáról, súlyos sérüléséről. Szülőként elviselhetetlen volt, amikor reggel…..
Sok ember életében jön el egy olyan pillanat, amikor úgy érzi, nem lehet tovább halogatni egy sorsfordító döntést, legyen az munkahelyváltás vagy külföldre költözés. Emese életében öt évvel ezelőtt jött el ez a pillanat, akkor vágott bele a határátkelésbe. Nagyon kemény…..
HaPZi 2018.12.22 21:10:44
@Belzebubo: "Nagyon már nem „vesztett“ semmit", Hát a a bevezetésből nem ez derült ki. A lánya nem bírta feldolgozni és a sokktól megszakította a kapcsolatot a fia pedig sírt utána. Ez azért nem ugyanaz a "levállás" amikor Nyiregyrôl Gyôrbe megy valaki tanulni. Teljesen mindegy ki hol van de ha együtt lehet a család a "hétvégén átugrok" távolságban az azért össze sem hasonlítható a Skype-al. Te is Londonban vagy, közel a fiadhoz ha jól értettem. Az írónál persze azóta 5 év telt el,- ha jól számolok - ,azaz igazad van most már tényleg kirepültek. Ettől függetlenül sajnálom érte, ez lehetett a legkeményebb az egész 5 évben. Respect. Remélem az új egzisztenciájával az unokázásban majd kárpotolva lesz!