Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aserti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már tényleg eljutottunk arra a pontra, amikor megálljt kell parancsolni a megalomán kormányzati agymenésnek. Nagyon rossz irány, amennyiben az állam a lelkekre akar állandó nyomást helyezni. Ismerjük ezt a hangulatot a rendszerváltás előttről. Magunk mindig tartózkodtunk…..
Aserti 2014.09.04 12:12:28
@$pi$: De mi lenne, ha nem az én adómból és a kollégáim adójából fizetnék a közmunkás bért, hanem tisztességes munkahelyeket teremtenének,ahol ők is adó és járulékfizetők lehetnének? Én valahogy ennek jobban örülnék!Nem azért dolgozunk 3-4 műszakban, hogy másokat is eltartsunk! Elég a saját családunkat! Egyébként is, nem egymillió munkahelyet ígért ez a csutitörp? A közmunka nem munkahely!!! Az meg, hogy bejöjjön a lakásomba és körülnézzen bárki is....na, hogy törött lábbal vonszolná ki magát, az tuti!
Ma megjelent Zuschlag János könyve. Attól tekintsünk el, hogy hemzseg a helyesírási hibáktól. Nyilván gyorsan kellett írni, hogy még a kampány idején megjelenjen.... No, de a 121. oldalon kiderül, mit lát János az MSZP gondjának: Továbbá az MSZP egyik nagy problémája, hogy…..
Alighanem az év egyik legviccesebb közleményét eszelték ki a Lendvai utcában. A sikeres adósmentés fényében tetszelegni akaró kormánypárt szerint az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma. Pedig könnyen belátható, hogy miért is volt már a kezdetektől kudarcra…..
Aserti 2014.01.21 19:53:51
@Ne érdekeljen!: Szenet lapátolni? Hol??? Miből veszik meg a lapátolni való szenet, vágni való fát? De hogy ne maradjon kihasználatlan ez a gyönyörű lakópark, mi lenne, ha zorbán és a teljes famíliája oda költözne? Viheti a felcsúti tanyagazdát is! Aztán vágják csak a fát, legeltessenek, bánom is én! Csak kerítsük be őket, olyan 8 méter magas betonfallal, szögesdróttal kapu nélkül!
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Krisztin N. László, Badacsonytomaj független polgármester hibátlanul vizsgázott le az EU-s pénzek lehívásából, ne gondoljátok, hogy olyan egyszerű egy 140 nm2-es családi házat felépíteni EU-s pénzből a saját telekre! 1. Badacsonytomaj független polgármestere…..
Szerdán a parlament rádió alapján dolgoztuk fel a hajléktalanokat kitiltó szabálysértési törvény vitáját, és írtuk meg, hogy Lukács Tamás szerint a liberálisok tehetnek a hajléktalanságról. Sajnos ott a felvétel rossz volt, és most tudtuk csak meghallgatni Lukács…..
Tovább szigorodik a dohányzás elleni törvény, májustól csak a kijelölt dohányáruboltokban lehet dohányozni reggel nyolc és délután négy között. Egy cigaretta elszívására 3 perc áll majd rendelkezésre, percenként 150 forintért, amelynek az árát a trafikosnál lehet…..
Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani"Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap,…..
Levelet kapni mindig öröm, főleg, ha egy egész Belügyminisztérium levelezik az emberrel. Igaz, csak egy kurta esemest írt nekem a Belügyminisztérium, de arra is illik válaszolni, gondolom. Tehát: kedves Belügyminisztérium Úr/Hölgy, köszönettel vettem folyó hó tegnap estéjén…..
Aserti 2013.03.17 09:06:31
@centenárium: Hol végezték az agymosásodat? Fidess központban? Legalább ehhez értenek, mert saját, szabad akaratából senki nem lehet ennyire hülye!!!
Majd ha kirúgtak, elárverezték a fejed fölül a tetőt, majd ha nem tudsz enni adni a gyerekednek, akkor is imádd ám az istenedet! zorbán majd megsegít! Jó nagyot fog rúgni beléd az árok szélén!
Ezt a blogot azért hoztam létre, mert számos hirdetési portálokat nézegetve, tapasztaltam hogy igazából ezeke az oldalakon, igazi átverések vannak, csak nagy ritkán fordul elő egy két valós állásajánlat! Tehát ha állást keresel, akkor feltétlenül nézd végig az oldalamat, mert…..