Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blanche001

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet "tompus"-nak a remek leírásért!  Már a foglalás elején meg kell gondolni, hogy miként szeretnénk becsekkolni a járatunkra. Ez a Ryanair-nél azért is lényeges kérdés, mert van képük a reptéri check-in-ért 5€-t elkérni, ami egy akciós jegynél…..
Blanche001 2010.03.15 13:33:40
@lokoszt: Igen, rendben látom a beszállókártyát, rajta van minden szükséges adat.
Amikor pdf-et készítek belőle, az is teljesen üres...
Blanche001 2010.03.16 08:06:40
@Fricsek: sikerült. A víruskereső beállításával volt gond, úgyhogy a nyomtatás időtartamára kilőttem. :)
Ma egy másik, a korábbi arrogánshoz képest kimondottan negédes nyomozó hallgatott ki. Lassan, udvariasan, nagyon halkan beszélt és feltűnően sokat tudott rólam. Mondta, hogy kiengednek, de van egy csomó elvarratlan szál, bármikor újra behívathatnak. „Barátilag”…..
Reggel arra ébredtem, hogy azon gondolkozom, hogy be fog hálózni a Pultos csaj, és soha többet nem megy el innen. Fel is basztam magam rajta, hogy úgy viselkedik, mintha otthon lenne, meg mintha tényleg el sem akarna menni. Úgy éreztem, hogy megfojt, és tennem kell valamit. Megbeszéltem…..
Tegnap annak örömére, hogy sikerült elindítani egy jó kis mellékvonalat pénzszerzésre, elmentem este egy főiskolás buliba a haverokkal. Valahogy felülemelkedett és egy kicsit lekezelő hangulatban voltam. Talán a pénz hozza ki ezt belőlem, mindenesetre az érzés jó, mert nem csak…..
Reggel úgy jöttem el dolgozni, hogy a Pultos csaj mondta, hogy eddig nem akart vele idegesíteni, meg abban a helyzetben nem is tartozott volna rám, de hétfőn meg kellett volna neki jönnie… Tudom, ilyenkor mindenki hót ideg szokott lenne, de most valahogy egyszerűen érzem, hogy nincs…..
Éppen a Pultos csaj lábai közt ügyeskedtem egy flakon tejszínnel, amikor jött egy üzenetem. Mivel elfoglalt voltam, és gondoltam, izgalmas is lesz, felolvastattam vele. Kis Édes írt, hogy miért nem reagáltam semmit, talán nem ezt akartam? Kurvára nem értettem, de a játéknak…..
Tegnap délután még felhívott a pultos csaj, hogy vigyek neki egy alvós pólót, meg egy boxert, aminek én illatom van, mert abban akar aludni. Hát mondtam, hogy jó, de egyrészt nem akarok úgy aludni, hogy közben férfiszaghoz bújjak, másrészt meg nem hiszem, hogy rám jó lenne…..
Blanche001 2009.05.06 12:23:11
@a katona fehérben: Hülyeség. Ennyi idő alatt senki sem zúg bele senkibe.