Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antimat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sage meggyógyul 29 2010.01.08 14:35:00
Ha lesz megint kicsit több erőm, akkor írok többet majdan.    ..
Végrehajtották az év cseréjét az NHL-ben. Az Atlanta Thrashers hiába akarta maradásra bírni orosz kapitányát, Ilja Kovalcsuk nem fogadta el az ajánlatot, a New Jerseyhez került. Heten is vitték volna a kétszeres világbajnokot. Kovalcsuk ma játszhat is új csapatában. Ilja Kovalcsuk…..
antimat 2010.02.05 20:44:29
@csatoimi: mármint milyen nézők ? Atlantában sajnos kongott a csarnok.
Felszántani, sóval bevetni.
Érdekesen alakult az elmúlt időszak. Egy könnyedebb lábadozásra számítottam a kemó után, hát nem az lett. Egy ideig jobban mentek a dolgok, aztán megintcsak jött a mellékhatás kommandó, ezt végül némi fogproblémával is súlyosbítva (elvileg bölcsességfog mikor máskor…..
Péter nem egy ideges fajta, még akkor sem emeli meg a hangját, ha a postáskislány hibázik, majd a hibára nem tud megoldást javasolni. De az idő előtt megszüntetett takarékjegy miatt ő már nem lesz többet a Posta ügyfele. Nemrégiben lejárt a Posta kezelésében tartott, féléves…..
antimat 2009.06.10 21:29:57
@Secnir: bruttó havi 5ezrekből kereste véresre magát ? Nem lehetett egyszerű :P
Sage meggyógyul I'll be back! 2009.04.19 22:38:00
Sziasztok,Nem vagyok egy blogfan, de szerencsére sok a kedves ismerős, akit érdekelhet a következő pár sor, így ezt a módját választottam a tájékoztatásnak, kényelmi szempontok miatt, lásd később.Tehát úgy alakult, hogy kicsit kórházi kezelésre szorulok, ezért tűntem el innen…..