Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legiosaink

1629 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#gyurcsó Ádám ismét góllal jelentkezett a Európa Liga selejtezőben, az #AEK meg 4-3-as összesítéssel tovalibbent a Partizanon keresztül a következő kanyarba. Gratula Ádám! https://t.co/gGs5E8F31U — Sir Ed Rive (@_s1r3d) August 12, 2022..
#Ugrai Roland és Nemanja #Nikolics is a török másodosztály újoncához, a @PendiksporK csapatához igazolt. pic.twitter.com/HUdrXPPBBG — Sir Ed Rive (@_s1r3d) August 12, 2022..
Magyar labdarúgók, akik már vagy kinőtték a Mennyeit, vagy szimplán csak szeretnék magukat kipróbálni külföldön is. Európa minden szegletéből, de még távol az öreg kontinenstől is érkeznek hírek légiósainkról. A legnevesebb játszó kompánia még mindig Németországban van...
Balázs Dzsudzsák İmzaladı http://t.co/1wrRkOOAmy pic.twitter.com/3YVHIMgu2U — Bursaspor (@BursasporSk) 2015. augusztus 17. ..
Bemutatták a Wolfsburg U23-as csapatának két új játékosát, Milan Anicic-et és Bobál Gergelyt. Az U23-as csapat edzője, Valérien Ismäel így nyilatkozott a klub honlapján a magyar fiúról: "A 19 éves ballábas játékos egy újabb kaput nyit nekünk a támadósorban, vele több…..
Magyarországtól távol élő és ott profiként focizgató labdarúgóink közül ők azok, akik most csütörtökön, az Európa Ligában magukra húzzák a mezt, és a zöld gyepre viszik a magyar virtust. Európa Liga 19:00 Botosani (ROU) - Legia Warszawa (POL) [LEG: Nikolics…..
Magyarországtól távol élő és ott profiként focizgató labdarúgóink közül ők azok, akik most vasárnap magukra húzzák a mezt, és a zöld gyepre viszik a magyar virtust. OROSZORSZÁG - Premjer Liga 12:30 Zenit - Dinamo Moszkva (DIN: Dzsudzsák Balázs) KÍNA - Super League 13:45…..
Nem is olyan régen egy ilyen hétvégi összeállításnál órákat kellett mütyülni, ám mára már nem maradt olyan sok légiós, akiről hírt lehetne adni. Hozzá kell tenni, hogy még nem az összes érintett bajnokság kezdte meg a 2014/15-ös évadot, viszont akik ár belecsaptak a…..
Az egyik belga netes oldal adta hírül, hogy Bodor Boldizsár visszatért korábbi klubjához, a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában, a Jupiler League-ben szereplő Germinal Beerschot-hoz. A 30 éves, védőként és középpályásként is bevethető Bodor a mai napon 1+1 éves…..
A német Bild.de hírportál azt rebesgeti, hogy a Bundesligás Hannover szemet vetett egykori kedvencére, a korábbi magyar válogatott középpályásra, Huszti Szabolcsra, aki jelenleg az orosz Premjer Ligás Zenitnél van alkalmazásban. Mirko Slomka a hannoveriek vezetődedzője nem is…..
Ahogyan az a hétvégi teljesítménye alapján várható volt, Tőzsér Dániel, a belga KRC Genk labdarúgója, csapatának egyik vezére, helyet kapott a Jupiler League (ez a belga elsőosztályú labdarúgó-bajnokság) 11. fordulójának álomcsapatában. Tőzsérék listavezetőként, belga…..
Eredményes hétvégén vannak túl légiósaink, volt minden ami szem-szájnak ingere. Angliában semmi különös esemény nem történt, ha csak az nem, hogy Gulácsiék klubja a Liverpool ismételten kikapott, és a szégyenletes 19. pozíciót foglalja el a tabellán. Németországban Szalai…..
Úgy gondolom, hogy ideálisabb helyre nem is kerülhettem volna, minden szempontból kielégít, hogy itt vagyok Bredában. A futball szempontjából mindenféleképpen így van ez, hiszen a hazainál magasabban jegyzett bajnokságban játszhatom, ráadásul hétről-hétre. Fontos ezt…..
A Bundesliga 2 nyolcadik fordulóját rendezik ezen a hétvégén, pénteken három mérkőzésen indult útjára a labda. Ezen mérkőzések egyike magyar érdekeltségű volt, Torghelle Sándor csapata, a Düsseldorf hazai pályán fogadta Sanyi korábbi klubját, az Augsburgot. A Düsseldorf nagy…..
Nemrég ért véget a finnországi mérkőzés, ahol sikerült győzni és így kilenc ponttal lehet reménykedni a tavaszban és a továbbjutásban! Nagyon kellett ez a magyar futballnak, a siker és a remény, a lehetőség! Blogbejegyzésemmel én is megvártam a két mérkőzést, hiszen e két…..
Hihetetlen, ami körülettem van az elmúlt hónapokban. Fantasztikus volt hazajönni úgy, hogy az első helyen állunk a Mainzcal, most pedig jó lesz úgy visszamenni, hogy sikeres voltam a válogatottal is!Óriási öröm számomra, hogy két ilyen fantasztikus csapat tagja lehetek. Az is…..
Válogatottunk egy héten belül második győzelmét aratta Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen, a San Marino elleni hazai siker után ezúttal egy jóval nehezebb ellenféllel szemben sikerült begyűjteni a három pontot, a Finnország elleni 2-1-es sikerrel.Egervári Sándor szövetségi…..
Az egyik skandináv weboldal riportere Stuart Baxtert a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát faggatta múltról, jelenről, valamint a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőről.- A feladatunk egyszerű. Miután két vereséggel kezdtük a selejtezőt, (Moldova-Finnország 2-0,…..
Kedden Finnország ellen lép majd pályára a Magyar labdarúgó-válogatott a 2010-es Európa-bajnoki selejtezősorozat keretében. A pénteki San Marino felett aratott győzelem (8-0) után mindenki azon tanakodik, hogy a válogatott milyen összeállításban, hadrendben veszi fel a…..
Spanyol lapinformációk szerint a nyáron a Blancók másfél milliót fizetnének a Mainz és a magyar válogatott támadójáért.A spanyol As című napilap úgy tudja, hogy a Real Madrid a jövő nyáron visszavásárolhatja korábbi játékosát, Szalai Ádámot. A madridiak gólerős…..
Az Európa-bajnoki selejtezők miatt Európa elsőosztályú bajnokságaiban szünet volt a hétvégén, azonban a második ligákban több helyen is játszottak, ahogy Olaszországban is.A Triestina gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Sienával az olasz másodosztályú…..
Csoda! Sikerült megverni a világ leggyengébb csapatát! Most ezt fogja harsogni a média napokig, képzeletben már az EB- döntőben van csapatunk, és egy laza hármassal küldjük haza a megalázott spanyolokat. Nézzük tényleg csak röviden, kik vitték véghez azt a mesterművet, akik 0-ra…..
Az angol harmadosztályban (League One) ezen a hétvégén a 11. fordulót rendezték, Gulácsi Péter, aki két napja még az U21-es magyar labdarúgó-válogatott kapuját védte Montenegró ellen, szombaton már a Southampton elleni idegenbeli bajnokin állt a kapuban.A Tranmere Rovers…..
A magyar válogatott látványos, kreatív játékkal fölényes, 8-0-ás győzelmet aratott a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A Puskás Ferenc Stadionban rendezett összecsapáson Szalai Ádám mesterhármast ért el, Rudolf Gergely két, Koman Vladimir, Dzsudzsák Balázs és Gera…..