Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzJa

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok a pesszimista párterapeuta szerepében tetszelegni, de képtelen vagyok szó nélkül hagyni a környezetemben látott párkapcsolatok aggasztó kiüresedését. Nyilván nem egy új keletű jelenségről van szó, pusztán arról, hogy így 30 körül óhatatlanul is elemezgetem azokat…..
Centi vastag olajsár a második olajcsere után: úgy tűnik, a nyújtott szervizperiódus csak arra jó, hogy az autó kibírja a garanciaidő végéig. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
SzJa 2013.07.10 13:57:20
@novothauto: Tibor, szerinted mitől nyúlhatott meg a vezérműlánc? Az alacsony olajnyomás miatt laza volt? A kormolásról azt írtad, ez a motor ilyen. De a képek róla elég csúnyák, a lambda szabályozás jól működött? Most az jutott eszembe, hogy lehet, hogy túltöltötték olajjal? Nekem rendszeresen túltöltötték a Polo-mat, a mostani autómban is egy centivel a maximum felett volt a szint!
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket a letöltéshez itt talál...
SzJa 2013.07.07 18:57:25
SzJa 2013.07.07 19:09:27
@Szabványok:
@Shadowbull:
Igazatok van, nem is érdekel tovább a téma.
Csak még egy gondolat: Mit érdemelne az az autógyártó szerintetek, amelyik egy 3-4-5 milliós autóból képes kispórolni másfél méter vezetéket, meg egy filléres lámpát a kesztyűtartóból? Ugye nem gondoljátok, hogy véletlenül kifelejtették? Ez csak egy példa volt a sz..rágóságukra. Jól seggbe kéne rúgnia valakinek ezeket, nem állami támogatást adni nekik, meg határidő módosításokat a kedvükért! Nagyon tudok haragudni rájuk! Aki meg az erős verdákat szereti, nem kell aggódnia! Jó pénzért ezután is lesz minden!
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
masszázsblog Ronda a csaj? Na és? 2012.03.10 11:34:00
Kedves Olvasók! A címben 18+ szerepel, de a következő írást inkább 30 feletti, de mindenképpen ÉRETT SZEMÉLYEKNEK ajánljuk, ugyanis ötvenes férfiak szexuális szokásairól lebben fel a fátyol és teljesen fölösleges ezen bárkinek felizgatnia magát...(a szerk)Nagy marha vagyok,…..
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
Információnk szerint a közelmúltban, mintegy három hónap után a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal végre feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a győri Széchenyi téren történt barbár lelőhelypusztítás miatt. Mint arról oldalunkon a téren dolgozó régészkollégánk blogja…..
A vasárnap délelőtt sosem egyszerű. Ha előző nap Zoli barátoméknál vagyunk, akkor mindig alaposan beborozok vele, nehezen megy hát az ébredés. A Kati is ilyenkor piheni ki, hogy hét közben öt órákat alszik éjjel. A gyerekek meg nőnek, nekik szintén óriáscsipa hízik a…..