Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mammamma

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
Krisztián szomorúan fedezte fel, hogy az Amerikából átirányított hívásaira a Vodafone elég sokszor felszámolja a hívásfogadás/indítás 630 forintos roamingdíját. A 88 ezer forintos számlán azonban meglepően nem mindenhol szerepel ez a tétel, néhol 0 forintot számláztak: Egy…..
comment:com Dalolva szép az élet 2010.05.04 10:00:00
Milyen szépek is voltak azok a kötélhúzási, lekvárosbukta-evési, szakszervezeti Ki mit tud?-versenyek a balatonszepezdi SZOT-üdülőben a nyolcvanas években. Néhány üveg egri bikavér után az osztályvezető is ráült fordítva a székre, és úgy masírozta körbe a fekete-fehér…..
Sziasztok!   A egy élelmiszer üzletben dolgozok, és nagyon fura dolgok vannak nálunk. Minden reggel le kell adnunk a személyes dolgainkat az irodában, úgy  mint a telefont,pénztár­cát, bankkártyát, utalványokat.Sőt közös mappában kell jegyzetelni, hogy mennyi pénz van…..
mammamma 2010.03.11 08:57:21
@az igazi Sipi: átgondoltam. Csak annyira szarod le, mint én a te beképzeld, bunkó, proli fejedet
mammamma 2010.03.11 11:21:40
@az igazi Sipi: szerinted dühös vagyok? Csak ne feledkezz meg arról, hogy közben nem látod az arcomon a kifejezést...Tudom, hogy ki vagyok, és mennyit érek, az meg nem érdekel, hogy más mit gondol rólam.
mammamma 2010.03.11 14:01:17
@az igazi Sipi: abban igazad van, hogy szeretem, ha enyém az utolsó szó. Ahogy pedig szavaid olvasom, nagyjából ugyanazt a rekacióm, mint a tiéd. Amúgy meg neked is van egy értékrended, nekem is, ami láthatóan nem egyezik.
És ha most nem haragszol, meetingre kell mennem
Hello!   Gyermekem született egy hónappal ezelőtt, és az ilyenkor szokásos évi két nap pótszabadság kapcsán párommal úgy döntöttünk, hogy én, az apa venném ezt idén igénybe. Párom munkahelyéről szereztünk nyilatkozatot is, hogy nem náluk lesz, ahogy kell, viszont mikor…..
mammamma 2010.03.11 08:25:04
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
Ismét eljött az évnek az a napja, amikor N. ügyfél szinte bármelyik méregdrága étteremben koncentráltan tömheti az arcába a kommunista vendéglátás minden precízen konzervált zamatát. Gáborék korán mentek, úgyhogy csak később derült ki, hogy a dohányzó részlegre kerültek…..
A Tv2 az utolsó pillanatban, de azért már a TVR-Hét lapzártája után (hogy az RTL Klub már ne kavarhasson be) bejelentette hivatalosan is, hogy hogyan rügyeznek ki a sorozatok tavasszal. Ahogy már megírtuk, márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, 3-án az ötödik évad záró…..
PetiAti valódi boldog ügyféllé tette a Decathlon egy megdöbbentő eljárással: ami az egyik áruházban le volt értékelve, az a másikban még nem, de mivel PetiAti kiment érte, egy szó nélkül odaadták neki olcsóbban. Megható történet egy evezőpadról. Betévedtem a Decathlon…..
mammamma 2010.02.11 11:04:47
@Bodzaszedő Manager: akkor te jól jártál. Nekem a múltkor elmondták, hogy hol találok még esetleg, de félre se tetették, nemhogy áthozatták volna. Pedig nekem kocsim sincs :(
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
mammamma 2009.12.22 09:49:26
@Mária: a posztoló szerint mindenkivel ezt csinálja. Ha egy ember mer szólni neki, utána a többi is fölbátorodik. És mint tudjuk: sok lúd disznót győz
mammamma 2009.12.22 10:28:34
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: átéltem már ilyet, szóval tudom milyen ez, nem csak a levegőbe beszélek. Csak határozottan kell fellépni.
Levélírónk szerint nem a véletlen műve, hogy egy bankszámlacsomag váltásnál ok és nyom nélkül vont le tőle 1800 Ft-ot a K&H. Szerinte mindenki így járt, aki váltott, úgyhogy aki esetleg belefutott hasonlóba, írja meg nekünk mindenképp. Érdemes lenne felhívni az emberek…..
Mint előző posztban írtam igen szívet melengető érzés volt a gombai kaland. Ha elolvassátok a kommenteket alul, akkor látszik, hogy sikerült előcsalnom az érzelmeket. Onnan idézek:Nem igazán tudtam, hogy mivel is fejezhetném ki az érzéseimet, amik azóta is kavarognak bennem,…..
mammamma 2009.11.12 11:13:50
@KRi: Na igen, csak kérdés, hogy kinek mit jelent a közöny. Az, hogy elmegyek a részegen fetrengő csöves mellett? Vagy az, hogy a kéregető, gyereket magával cipelő, életerős kisebbségi mellett elmegyek szó nélkül? Nem, ez nem közöny. Közöny az, amikor egy olyan ember, akiről azt hiszed, hogy közel áll hozzád, a bajban cserben hagy. Közöny az, amikor valaki a munkatársaival, a közvetlen környezetében élő emberekkel egy emberi szót nem tud váltani. Amikor elmegy azok mellett, akik rászorulnak a segítségére. És egy jó szó, egy aprócska tett már sokat jelent. Legalábbis azoknak az embereknek, akik az embereket emberszámba veszik. Mert akiknek nincsenek érzései, és semmibe veszik a másikat, azokat, akiknek nincs annyi pénze, mint nekik, vagy azokat, akik nincsenek olyan pozícióban, mint ők, azok ennyivel nem elégednek meg. Én soha nem szerettem kérni senkitől semmit. Amikor az összes pénzemet, értékemet ellopták, alig volt mit ennem. De nem kértem. Nekem bőven elég volt az, hogy valaki fölajánlotta a segítségét, és komolyan gondolta. De még így sem kellett. Mert azt éreztem, hogy vannak még jó emberek ebben a világban, akik éreznek. És számomra ez elég volt ahhoz, hogy hetekig vajas kenyeret egyek bármiféle harag nélkül. De ha valakin látom, hogy bajban van, segítek. Kérés nélkül. Mert ilyen vagyok. Szeretek adni, anélkül, hogy kapnék valamit cserébe. De sajnos már azt is megtapasztaltam, hogy sokan kihasználják ezt. És akárhányszor ez történik, mindig megfogadom, hogy soha többet senkinek semmit. De aztán eltelik egy nap, és újra úgy érzem, hogy segítenem kell. Te már megtaláltad hogyan, kinek, megtaláltad az utat, amin szeretnél járni, én viszont még keresem. Azt pedig ne gondold, hogy csak ellenségeket szerzel, ha valakinek elmondod, hogy nem jó, amit tett vagy tesz. Mert lehet, hogy pár napig, hétig haragszik Rád, de utána lehet, hogy épp emiatt ébred rá arra, hogy nem így kell látnia a világot. Hogy vannak szebb dolgok is, mint a munka, a rohanás, a közöny vagy a saját érdekeink szem előtt tartása.
Egyébként a hajléktalanos posztnak már régóta várom a befejezését…
Én már azt sem értem, miért kell az átkozott iskolának nyolckor kezdődnie, így a fizető ügyfelek éjszakai-hajnali ébresztgetését végképp halálos bűnnek tartom. Sok cég ludas ebben, gondolom valami rosszul beállított automata miatt, ami két gombnyomással átprogramozgató…..
Zoltán telefont vett online, az ED telefont is küldött neki, csak éppen használtat, mire Zoltán kérte vissza a pénzét, amit kápéban nem kapott meg. Utalást ígértem neki pár napon belülre, ehhez képet eltelt egy hónap, és semmi. A poszt megjelenése után nem sokkal levelet kaptunk…..
mammamma 2009.10.09 13:31:27
@Kulics: bocs, kifelejtettem egy részletet. Kib@sztak egy munkavállalójukkal, aki följelentette őket az OEP-nél, az APEH-nál, mindenhol, ahol lehetett. A pontos sztorit nem tudom, de valami olyan volt, hogy a munkavállalót 2x műtötték, az ED pedig közben kijelentette a munkahelyről, mintha már nem dolgozna ott, az alkalmazott tudta nélkül.
Adrienn története igen hosszú, azért posztoltam be mégis, hogy aki az olvasók közül még nem vett föl lakáshitelt, de ilyesmire készül, az láthassa,mire számítson. Adrienn története ugyanis nem extrém: szolid alázások, laza szopatások, rutinszerű várakoztatások és…..
Örülnék, ha kicsit aktívabban kommenteznétek!!!DespotaTavaly szeptember óta vagyok munkanélküli. Pénzügyesként dolgoztam egy cégnél, amely bezárta kapuit. Német ffokú nyelvvizsgám van, melyet aktívan használok. 32 éves egyedülálló, átlagos testalkatú nő vagyok, és már…..
mammamma 2009.10.02 11:24:09
@flora.a: a vodafone németcsoportja tele van, a többihez meg vagy angolt kérnek, vagy épp olyan nyelvet, amelyik ország pénzügyeit fogja intézni az adott csoport (portugál, holland...) És ott nem egy leányálom dolgozni. Nincs az a pénz, amiért én oda elmennék dolgozni
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
mammamma 2009.09.23 15:29:59
@pcr: csak nem könnyű. Pláne ha az embert annyian cserben hagyták már amiatt, mert kiderült, hogy beteg. És ezek miatt sokáig nem is mertem szeretni senkit. Mert féltem, hogy mi lesz, ha elmondom. Hogy az is elhagy, akit szeretek. De hála az égnek megtaláltam már azt az embert, aki elfogad és szeret így is. Mert voltak jópáran, akiknek így nem kellettem
mammamma 2009.09.23 15:50:45
@Ower: olvasd el fisticnek írt üzenetemet. Rád is ez vonatkozik...
mammamma 2009.09.23 16:27:20
@Ower: igenis egyenértékű vagyok más normális emberrel, és egyáltalán nem akarom magam előjogokkal illetni.
Zoltán nem először kapott fizetési felszólítást a Vodafone-tól, úgyhogy most könyörgőre fogta és a Homárhoz fordult. Ugyanis Zoltán sosem volt a Vodafone ügyfele. A Vodafone és a behajtó cég már másodszor túráztatja, ő meg csak telefonál és levelet ír, de úgy látszik…..
Filmdroid Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.08 22:30:00
Hosszan tartó betegség után otthonában elhunyt Kristóf Tibor, 67 éves volt. A színművész  1967-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, játszott színdarabokban és filmekben is szerepet vállalt. Többek között láthattuk őt a Dögkeselyű, Talpuk alatt fütyül…..
Történet egy álláshirdetés leleplezéséről, miss mazo jóvoltából. Továbbra is várom az ötleteket, javaslatokat az álláshirdetésekkel kapcsolatban Március környékén még bőven álláskereső voltam, marketing-PR területen végeztem egy éve, ezért próbáltam a…..
A harmadik hazai mobilcég igazi gavallér (Update=hasonlóan az összes piaci konkurenséhez) : ha drágább díjcsomagra váltanál, az ingyenes, ha olcsóbbra ugrasz, az 600 forint büntetés. Olvasónk bízik bennünk, mi pedig kimondjuk: ez így falmelléki. Meg eléggé értelmetlennek tűnik.…..
mammamma 2009.08.11 13:15:58
mammamma 2009.08.11 13:31:32
@É2I: csak multi és multi között is nagy különbségek vannak. Én a vodánál idegileg kikészültem, a mostani helyemen meg tök nyugi van, pedig ez is multi...
A KVARNER IC-n előbb nem ment a légkondi, majd a szakik egy totál selejtes takarítatlan kocsira cserélték le, ahol se világítás, se klíma, se klotyó nem volt. Megaszánalmas.... És ezért fizess pótdíjat, mivel ez plusz, komfort szolgáltatás, már ha van...  …..
mammamma 2009.08.05 16:02:01
@dimitrisz: hogy jön ide a logisztika?
mammamma 2009.08.05 16:12:34
@dimitrisz: csak azért, mert a logisztika nem egészen ezzel foglalkozik... de így már értem :)
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Nem irigylem azokat, akiknek ismeretlen vonalon kell utazniuk. Velem is megesik, hogy egy megbeszélésre, találkozóra olyan járatokkal megyek, amikkel még sosem utaztam. A legtöbb helyen a buszvezetők nem mondják be a következő megállók neveit, vizuális tájékoztatás is hiányos. Így…..