Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Notti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Mindenkitől elnézést kérek a késedelemért. Nem is húznám tovább az időt, jöjjön inkább a megfejtés és a nyertes. A hirdetés eredetileg egy felelős alkoholfogyasztásra buzdító kampányhoz készült. Meglehetősen őszinte, de kétlem, hogy ettől akár csak egy pohárral…..
Következzen egy olvasói levél, amelyet Digler nevű olvasónktól kaptunk, akinek a Spar legújabb promócióját látva azonnal bevérzett a szeme. Nem csoda, hiszen a hupikék promóció tényleg mindennek alámegy, és jófajta mekdonáccos merketinggel próbálja behúzni a szülőket az…..
addict Okosabb vagy a Samsungnál? 2009.04.23 11:00:00
Végre egy ügyes viral videó! A legtöbb vírusvideó trükkökre épül, amelyek csak addig voltak igazán érdekesek, amíg el nem árasztották velük a netet. Manapság már ha valami szokatlant lát az ember, egy pillanatig sem gondolkodik rajta, hogy ez valóság-e vagy trükk, mert…..
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..