Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herpa

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok.  Kisokosom előző…..
Fiers Gábor Amikor 18 éves koromban a kezembe nyomták a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatót, halvány fogalmam sem volt arról, hogy mi van. Annyit láttam, hogy van sok egyetem és főiskola, mindenféle teljesen értelmezhetetlen képzési szakirányokkal. Pedig én csak állatorvos szerettem volna lenni.…..
Folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest, lesz Való Világ 8, nem szabad leírni az X-Faktort, a Hungary’s Got Talent nem ugyanaz, mint a Csillag születik. Mindezt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója mondta el a comment:comnak, és azt is elárulta, hogy a jövőben az európai…..
Az animációs sorozatból ugyan egy részt nem láttam eddig, de a trailer alapján azt mondom, szimpatikusnak tűnik, különösen az utolsó pár kocka, ami láttán a monitorra köptem a kávét. A Comedy igen találóan Maci Laci - felnőtteknek szlogennel tolja a sorozatot, ami egy nemzeti…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Salem tizenkettedik részében a pokolbéli boszorkányok magyar szavakat használnak a pokol nyelvén. És valóban, az öreg boszorkányok magyar szavakat mondanak, de mintha csak valaki lefordította volna Google Translate-tel a…..
herpa 2014.07.18 10:36:29
A Szellemekkel suttogó egykori főszereplője ismét lepaktált a CBS-szel, és állandó szereplő lesz a Gyilkos elmék című sorozatban, ami annyira a befulladás szélán áll, hogy a készítők kénytelenek bevetni a csöcsfaktort az érvényesüléshez. Hewitt egy Kate Callahan nevű…..
Én egy gladiátor vagyok a Tyrell házból, a Harcosok Kihívója, aki minden ellenfelét lelöki a mélybe! Ide kattintva azonnal kiderül, neked mi a harcos neved a Trónok harca vértől, verejtéktől és egyéb testnedvektől tocsogó világában!  ..
Memo a rezsicsökkentős agitpropfilmről. Címzettek: mindenki Szín: Békesmegyeri lakás. Közepesen modern bútorok, láthatóan szebb napokat látott koloniál szekrénysor, a dívány decens, minden tiszta, ragyog, a középosztály jobban teljesít. Szereplők:  Melinda (anya), Anna…..
herpa 2014.06.04 13:43:54
A héten került a mozikba a már nem is tudom hányadik X-Men-film, most azonban a franchise tévés múltjával foglalkozunk, ahogy azt tettük nemrég a Godzilla esetében is. Azt már előre le lehet szögezni, hogy a filmekkel ellentétben az eddigi tévésorozatokat kifejezetten kedvelik a…..
herpa 2014.05.23 09:12:06
@Sepernedző Kovászki: éppen ezt akartam beírni, nekem is a Linda ugrott be.
Vendégbloggerünk folytatja a finálék értékelését, ezúttal a Person of Interestről mondja meg, amit meg kell. Ja, és dettó ő írja a hogyvótokat, szóval érti a sorozatot.  Kevés sorozatról lehet elmondani, hogy évadról évadra egyre jobb lesz, de a Person of Interest ilyen. Míg…..
Új túlélőműsor indul ma este, 23:00-kor a Discovery Channel műsorán, Ezt éld túl, haver! címmel. Az ismertető szerint bármelyik szereplő, egyik pillanatról a másikra akár az északi sarkkörön találhatja magát egy pár szandálban. A műsorban öt "túlélési szakértő…..
herpa 2014.05.05 14:38:34
@Fóbiás: Öööö..., esetleg irónia.
Míg a Kossuth téri Rákóczi-szobor helyreállítása vitán felül áll, és kivétel nélkül mindenki örül neki, az Országház másik oldalán, a lerombolt Tisza-emlékmű újraállítása még alighanem kavar néhány vitát. A témát hamarosan körbejárjuk (aztán persze néhány hónap…..
Nincs az az isten, hogy ne szó szerint idézzük be a Bors mai cikkét: Tisztul a kép Éden Szandra születendő gyermeke körül. A modell huszonkét hetesen tudta meg: várandós. Majd az okozott neki sokáig fejfájást, ki is lehet leendő kisfia édesap­ja. A fogantatás idejében ugyanis…..
Hát persze, hogy a hatodik másodperctől feltétlen rajongója lettem a sorozatnak. Csodálatos képek, nagyszerű zene, mi kell még?   ..
A kőszegi hétvégi ház után most egy Szolnok melletti templomot, pontosabban a szandaszőlősi református gyülekezet közösségi házát karolta fel az egyik leglátogatottabb építészeti és dizájn oldal, a Dezeen. A modern építészeti kialakítást a Sagra Architechts irodának…..
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
Az Oroszlánember a világ eddig ismert legrégebbi műalkotása. Nemrég darabjaira szedték, hogy újabb töredékeket építhessenek bele.    A Sváb-Alpokban, a Stadel-barlangban bukkantak a szobrocska darabjaira még 1939-ben. Habár Himmlert nagyon érdekelte a felfedezés, a 2.…..
Aki már látott közelről sünit, tudhatja, hogy a szúrós tüskék alatt egy nagyon kis bájos pofika rejtőzik. Félénk állatokról van szó, de ha megszokja az ember közelségét, akkor már érdeklődő és barátságos jellem. Biztosan sokan fogadtak már be egy - két napra, talán egy…..
Valahol egy messzi-messzi galaxisban nem csak az emberek zabálnak túl sokat, hanem az állatok is. El is mentem ma reggel is futni...Nagyon vicces videó a katt után. ..
Sajnos nem azért kínos, mert egy riporter végre meg merné kérdezni Halltól, hogy mit gondol a tragikus körülmények között olcsó és értelmetlen fordulatokba fulladt utolsó évadról, csak azért, mert a kérdések alig kapcsolódnak egymáshoz, Hall az egyikre sem szeretne igazán…..
herpa 2013.10.18 11:50:13
@Llew: Én is csak a videó megnézése és a szóhalmaz többszöri átolvasás után értettem meg.
Minek ír valaki több sornyi mondatot, ha nem tudja magát értelemesen kifejezni?
Klasszikus pr-kampány egy ma este induló műsor elé, vagy valós orvosi probléma, kérdezheti a harcedzett bulvárfogyasztó a Blikk Bors mai, Fájdalommal küszködve vezet műsort Fridi című cikke láttán, amiben (fröccsöntött) vészharangokat kongatnak a műsor felett, de persze…..
comment:com A nap képe 2013.10.01 11:00:00
Ilyen a plakátja, és a főcíme is a brit The Tunnel című Bridge-adaptációnak. Fasza, mi? ..
A négyperces trailert látva sejthettük, hogy a The Walking Dead idilli börtönös környezete nem fog sokáig zavartalan maradni és reméljük, hogy nem csak a csoszogó zombi hordáktól kell rettegni, mert az rém unalmas. Az előzetesekben és a nyúlfarknyi betekintőkben persze nem lehet…..
Klikkre nagyobb lesz. Itt van még egy rakás, érdemes klikkolgatni. ..
herpa 2013.08.08 15:44:22
Ez már volt egyszer: comment.blog.hu/2011/10/19/a_nap_tronok_harca_kepe_2
Viszont az ottani linken nem érhető el a térkép.