Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hidroponicus (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
hidroponicus (törölt) 2009.07.21 18:19:35
Mandiner blog Laborc lelép 2009.07.20 17:01:00
 Lemondott Laborc Sándor, az NBH főigazgatója, de ne örüljün senki: ahogy kinevezése, úgy a távozása sem fog bekerülni a magyar demokrácia legfényesebb pillanatai közé. Ellenkezőleg: a Gyurcsány-kormány hosszú árnyéka nyújtózik fölöttünk, és Labor lelépése sem fogja…..
Paranoid Android A dög 2009.07.13 13:07:00
      Kint csicseregnek a madarak, a neten korlátlan mennyiségű pornó elérhető és én mégis az szdszről írok. Ez már nosztalgia tulajdonképpen és nem célba köpés döglött hiénára, amitől azért félünk, mert mindenféle randa járványokat terjeszt és nem…..
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..
Hooah (ejtsd: hua (kérdésként), vagy húá (Al Pacinoként)): amerikai katonai szleng. Jelentése: értettem, vettem, rendben, ok, köszönöm, szívesen, ámen, remek, szép volt, cseszdmeg, leszarom. Használják még motivációs felkiáltásként is. „Hooah?”-ra mindig „Hooah!” a…..
Mandiner blog Spiró patkányai 2009.07.10 14:31:00
  Az idei érettségiben citált szerző, Spiró György idén újabb regénnyel örvendeztette meg az olvasókat. Bár a Reakció nem foglalkozott az esettel, más blogokon már komoly vitákat váltott ki a szerző, ill. az eset. Végül is a vita ahhoz a kérdéshez jutott el, hogy…..
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
hidroponicus (törölt) 2009.07.10 13:50:53
Répássy Róbert megmutatta, hogyan kell a szemébe nézni az ellenfélnek. Mindenféle politikai állásfoglalás nélkül bemutatjuk. Azért mindenképpen méltatnunk kell Mesterházy Attila karakánságát – nekünk bejött. A megfutamodás és a műsértődés viszont nem. Ha az embert…..
Mandiner blog Az MDF szóvivői 2009.06.25 08:01:00
  Nem minden hím olyan kérlelhetetlenül elutasító, mint a vezénylő tábornok. Mivel a speciálisan Dávid Ibolya relációjában értelmezett, az erősebb házikedvenc baszására alapított elmélet feltétlenül megáll, érdemes szemügyre venni, hogy gyengébb kankutyákként kik…..
Egy erénye mindenképpen van az új MOL imidzsfilmnek, mégpedig az, hogy beszélnek róla. Persze nem azért és nem úgy, ahogy azt a cég eredetileg szerette volna, hiszen többnyire arról folyik a vita, hogy melyik a reklámban elsütött szóvicc a kellemetlenebb. Sokan a "Jól látok?…..
Mandiner blog Szoftverlop-stop 2009.06.09 14:01:00
  Vasárnap este a Reakció nagy erőkkel és egy óriáscsirkével volt jelen az SZDSZ-székházban. A sajtószobákban a laptoposokat wifi, a prolikat néhány asztali gép várta. Mivel mi az utóbbi kategóriába tartoztunk, egy asztali géphez ültünk le pár percre, méghozzá ahhoz,…..
Tegnap megzavarta a Rendőrség az LMP Kossuth téri rendezvényét. 20 rohamrendőr oszlatott 8 aktivistát.Sajtótájékoztatót tartott Ivády Gábor, az LMP-HP választási listájának második jelöltje, miközben 5 aktivista a háttérben a Kossuth szoborcsoport tagjainak nyakába igyekezett…..
Webisztán Abaqoos a Vaterán 2009.04.27 17:58:00
Már egy ideje lehet az Abaqoos-szal, vagyis a "magyar PayPallal" is használni a Vaterát. Aztán most jött egy sajtóközlemény, ami szerint az első 2000 olyan vaterás eladónak, aki regisztrál a Vatera Abaqoos promócióra, 1000 forintot jóváírnak a befizetéseiből. (OTPdirekt…..
 Miközben idehaza a BIT FIB-ISZ FIB Societas teljesítményén és képességein szánakozunk, vagy éppen mosolygunk, észre sem vesszük, ahogy a szomszédban elrobog mellettünk a Progresszió. Romániában a Szociáldemokrata Párt (PSD) ifjúsági szervezetének (TSD) nándorhegyi (Oţelu…..