Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wahun

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP-nek mindenképpen szüksége lett volna egy olyan listavezetőre és miniszterelnök-jelöltre, akinek felépítésére nem kell energiát szánni, hiszen a választásokig hátralévő alig több mint két hónap nagyon kevés. Az LMP másként döntött. Schiffer András politikai marketing…..
Wahun 2010.02.02 16:26:14
Gratulálok LMP:
lehetmas.hu/romakialtvany

Így kell ezt kérem, térden állva nyalni a gyilkos cigányoknak.

LMP, az új SZDSZ.
A filmvetítésekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel, bulikkal, közös zenéléssel tarkított egy hetes programot az idén 14. alkalommal rendezik meg. Ennek részét képezi a holnapi Meleg Méltóság Menet is. Ettől hangos a média, erről beszél mindenki. Vonulhatnak, vagy nem vonulhatnak.…..
Föladhattam volna rejtvénynek is ezt a képet, én ugyanis egész biztos nem jöttem volna rá, hogy Budapesten járunk. Egy kedves olvasónk szerint ez Zugló (s talán Budapest) két legrondább épületének egyike. A másikra - legalábbis így Norc.hu-s fotó alapján - nem tudok annyira…..
Wahun 2009.08.31 14:54:01
Rég nem adatott meg nekünk, magyaroknak a felhőtlen öröm. Nem volt miért boldognak, büszkének, bizakodónak lennünk. Az ország gazdasági, társadalmi, s politikai helyzete nem adott rá okot. Európa szívében a legbúsabb, legreménytelenebb nemzetté váltunk, s úgy tűnik, nincs…..
Lokális klímaváltozás Kék ló 2009.08.19 15:00:00
Olvasom, hogy a szocialisták módosítanák a munka törvénykönyvét. Plafont szabnának a végkielégítéseknek, hogy ne legyenek többé olyan botrányok, mint a BKV-nál. Én utálom, ha hülyét tettetnek és még engem is hülyének néznek. Nem a végkielégítés gyakorlata a baj. Adják.…..
Wahun 2009.08.20 10:01:50
@Surko: Bizony, ott vannak pl a kórházak a Hospinvestes sikertörténettel: odaadod a kórházat, kitalicskáznak belőle sok milliárdot aztán visszadobják az államnak, mert ugye bezárni nem lehet, a parasztok meg fizetik a számlát.

Sok ilyen privatizációs sikertörténetet szeretnél még látni? Te is közvetlenül érdekelt vagy a közpénzek ellopásában? Ha nem akkor meg miért beszélsz itt hülyeségeket?
Azt már lassan kezdjük megszokni, hogy Szlovákia vezető kormánypolitikusai rendszeresen magyarellenes hangulatot keltenek, s mondhatni már-már uszítanak. Jan Slota szavain már csak meg sem lepődök, mert mióta tankokkal akart volna Budapestre jönni, azóta tudom róla, hogy nem egészen…..
Wahun 2009.08.15 13:18:38
@Nikon: királylány, hiszel még a mesékben? :D

Különben is mi az az EU? Kit kell felhívnom ha Európával akarok beszélni?

Leszarnak minket és igazuk is van; a mi problémánk, nekünk kell megoldani nem csak a sültgalambot várni.

Gyáva népnek nincs hazája.
Ha kiábrándultál a kiábrándultságból, ha érdekel az ökopolitika, de nem tudod, hol kezdd, ha nem tudod, ki volt Ivan Illich, ha tudod, ki volt Ivan Illich, ha szerinted is lehet más a politika, de még nyomasztanak a kérdések, akkor van egy programunk számodraA regisztráció és a…..
Wahun 2009.08.15 13:11:05
@törzsmókus: jó, akkor csak neked megsúgom: a kép közzététele kimeríti az érzékeny személyes adattal való visszaélés tényállását, remélem büszke vagy magadra :D

azt, hogy undorítóan demagóg is egyben, már meg sem említem, az ugyanis még nem büntetőjogi kategória ...
Többszörösen "híres" falu: Itt nyert Nyakó Pisti 2006-ban 99%-kal, és Csenyéte a legszegényebb falu az országban. Az Index már tavaly is forgatott Csenyétén, aztán az RTL "Házon kívül" műsora vette fel rejtett kamerával a segélyosztást, majd megint a…..
Miért szerepel az Animal Planet és az ORFK-s Országos Baleset-megelőzési Bizottság (OBB) kampányán a Szerencsejáték logója? – ez volt az első kérdés, ami eszembe jutott az összeakasztott agancsú szarvasos és a grimaszoló autóvezető nőt ábrázoló kampányról. A két…..
Wahun 2009.08.07 21:25:19
@suné: "Székely Gábornak hívják, s amúgy tudom, hogy egy nagyon jó ember."

Ez kb olyan mint amikor Csányi azt mondta, hogy "Kocsis István rendes ember" :D
  Kittenberger Kálmán vagy Széchenyi Zsigmond vonulhatott volna vissza ebbe a nádfedeles, antilopfejekkel díszített vadászházba a Velencei-tóhoz, ha megérik 1990-et. Akkor épült ugyanis az ingatlan, amit Zoltán ajánlott a figyelmembe. Kérdés persze, hogy ha nem nekik készült,…..
[A bejegyzést a projektet támogató alapítvány kérésére eltávolítottuk, mivel szeretnék elkerülni a látszatát annak, hogy pártpolitikai erőkhöz tartoznak, és ez a bejegyzés ezt a hamis látszatot keltheti. Az LMP továbbra is fontosnak tartja az ilyen kezdeményezések…..
Wahun 2009.08.01 01:03:43
@Bartoki: "Vagy csak nincs elég jelentkező napszámos?" na ja: "5k egy napi munkáért? De hát cigány vagyok nem hülye, a faszomból jobban megélek! A mocskos magyarok meg már megint basznak dolgozni, azért ilyen kevés a segíly ..."
Hétvégén Hollókőn jártam. Felsétáltam a várba, ahol parányi panoptikum várja a látogatókat. A panoptikum bejáratánál kétoldalt egy-egy árpádsávos lobogó díszelgett. A belsőbb termeknél a látvány megismétlődött. Már-már kezdtem felvonni a szemöldökömet, hogy…..
Wahun 2009.07.24 15:12:47
@clownfish: Szombaton? Remélem a rabbid elengedett :)
Wahun 2009.07.25 10:20:46
@denisson23: Az én szememben azért bukott meg a liberális hozzáállás, mert nem rendelkezik konfliktuskezelő képességgel. Addig valóban szép és jó amíg mindenki jóhiszeműen, békében él és próbálja betartani a játékszabályokat. De azonnal tehetetlenné válik amikor egyesek tudatosan elkezdenek visszaélni a jogaikkal azok mögé bújva folytatnak elfogadhatatlan életvitelt. Amíg kevesen vannak a deviánsok, addig nincs nagy baj: lehet nekik védelmi pénzt fizetni (segély, lakás, stb) pszichológussal ápolni a lelkét a bűnözőknek (szigorúan nem az áldozatokét!) és utána elégedetten hátradőlni, hogy milyen érzékenyek is vagyunk szociálisan.

Bűn az amiért büntetés jár; ha a normaszegők szabadon garázdálkodhatnak és még egyesek ki is állnak értük, megvédik őket a büntetés helyett, akkor az általános erkölcsi hanyatlást fog eredményezni => egyre kevesebben fogják betartani az együttéléshez szükséges szabályokat és egyre pofátlanabbak lesznek, mert mindezt büntetlenül megtehetik.

Készséggel elismerem, hogy a felháborító esetek kivételesek, nem pedig általánosak de ha nem szankcionáljuk őket megfelelően, akkor hamarosan általánossá fognak válni mert nincs ami ezt megakadályozná. Ezért különösen undorító az, hogy ahelyett, hogy elítélnétek és fellépnétek a gyerekeiket testileg-lelkileg megnyomorító lumpenek ellen, engem oktattok ki munkáról és becsületről.

Nem vagytok hajlandóak elítélni a kirívó eseteket és tenni ellenük, csak maszatoltok. Nálatok a bűnért nem jár büntetés, van helyette jófajta kettősmérce.

Ezek elvi alapkérdések, kár a statisztikával takarózni.
Ami elfogadhatatlan, az elfogadhatatlan akkor is ha csak egyszer esett meg és bizony büntetni kell.

Mikor látjátok már be végre?
Wahun 2009.07.25 10:25:20
@Wahun:

vastagbor.blog.hu/2009/07/24/ezek_semmibol_sem_tanulnak

Ferge Zsuzsa: "Hazugság, hogy a szegények ne a gyerekeikre költenék a család bevételeit."

Aham, akkor gondolom a gyerekét halálra éheztető cigánycsalád csak optikai csalódás volt, mint ahogy a segélyosztás után a kocsmákban dorbézoló hordák is, sőt az uzsorások sem szedik el a pénzt tőlük ...
Sajnos az alábbi estre a Zugügyvédnek sincs jó válasza, viszont tud olyan kollégáról, aki számos ilyen ügyletben részt vett, és ennek ellenére még mindig praktizál.Tisztelt Zugügyvéd!Tegnap találkoztam a Margit szigeten egy hajléktalan bácsival. Feltűnt, hogy milyen ápolt,…..
Wahun 2009.07.24 14:48:49
@paciiiii: "Hát személyesen az idősebb Bárándy."

gengszterpalánta ismerősömet és üzlettársait is ő védte, pedig bármelyik jogállamban elítélték volna őket ...
  A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete azt szeretné elérni, hogy a felsőoktatási intézmények ne tagadhassák meg a diploma kiadását azoktól a diákoktól, akik érettségi vizsgát és záróvizsgát tettek. Egyszerűen törölni kell a C típusú nyelvvizsga-követelményt…..
Vastagbőr Mit tudhat Szalainé? 2009.07.23 14:01:00
Dr. Szalainé Dr. Szilágyi Eleonóra a Marx Károly Közgazdasági Egyetem elvégzése után 1972-ben, pályázat útján került a BKV-hoz. Köz-gazdász diplomával a munkaügyi területet választotta. 1978-ban munkaügyi csoportvezető lett, 1983-ban, 33 évesen nevezték ki…..
Forrás: PC World (lehet kommentelni ott)   A folyamatos támadások ellenére a Szcientológiai Egyház nem adja fel internetes pozícióit. Miközben világszerte perek folynak a vitatott szervezet ellen, úgy tűnik a szcientológia megtalálta azt a weboldalt, amelyen a legtöbb…..
Szőlő szinte mindenhol terem, mint most kiderült Bolíviában is, és ahol szőlő terem, ott bor is készül. Persze Bolíviában nyilván nem a bor a tudatmodósítás legfontosabb eszköze. Mindenesetre most a bolíviai borágazat olyan publicitást kapott a 150 hektáron gazdálkodó Bodegas…..
Wahun 2009.07.18 18:27:16
A mezőkovácsházi K&H bankfiók elé szervezett tüntetést szerdára az MSZP-s Karsai József. Volt petíció, amit nem vett át a fiókvezető, volt beszéd, és voltak transzparensek is. "A résztvevők főleg idős emberek voltak, akik hangsúlyozták, fiaik és unokáik helyett…..
Lesújtó eredménnyel zárult az Apple auditja azokban a kínai gyárakban, ahol a szerződéses partnerek a cupertinóiak termékeit állítják elő. 83 gyárat vizsgált meg az Apple, kiderült, hogy a felében nem fizették ki a túlórákat, 23 üzemben pedig sokszor a minimálbér alatti…..
Wahun 2009.07.17 13:01:15
@Blamazs: amíg nem állsz fel névet-arcot válalva anyázni, addig senki.

Gyáva népnek nincs hazája!
Belegondolt már a kedves olvasó abba, hogy milyen érzés lehet az SZDSZ-ben kamaszodni? Igen? Hú, akkor kattints máshova, te beteg állat!!!!Na, a többieknek van egy jó sztorink Gusztos Péterről. A "liberális" "politikus" - ahogy arról már korábban is meséltünk -…..
„Kóka János feljelentést tesz és polgári peres eljárást is indít egy az interneten terjedő videó miatt, melyen őt SS-egyenruhában ábrázolják. Kóka János vasárnap, az SZDSZ tisztújító küldöttgyűlésének napján a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy egy…..
Ez az Új Magyarország Fejlesztési Terves képeslap (köszönet Becherpignek) ugyan nem vadonat új, de miután kibányásztam a fiókomból, rá kellett jönnöm, hogy az üzenet a pár hetes csúszás ellenére is abszolúte érvényes. Sőt, univerzális és örök érvényű! Csak tudnám,…..
Wahun 2009.07.05 10:46:32