Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gombocska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
Az alábbi levél írója még jól is járt, mert nem emeltek le a bankszámlájáról tévedésből pénzt. Sajnos egyre gyakrabban előfordul, hogy a végrehajtók tévednek, majd agresszívan túllépnek a hatáskörükön. Kedves Zugügyvéd! A múlt héten megjelent a családi…..
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
Gombocska 2010.03.30 15:27:49
@ikarus:

Meghajol, meghajol! Köszönöm az elismerést, rózsát az öltözőmbe, plíz! :-P
Gombocska 2010.03.30 15:34:53
@ikarus:

Feltűnt már, hogy kimondva a "nagyszínpad" így hangzik: nagyszimpad?
Gombocska 2010.03.30 16:27:11
@ikarus:

Jajj! Pont szenvedek tőlük, mert 1 rekesz alma cefrésedett a garázsban és jöttek rá a muslicák. :-S
Szerintem amúgy változó, hogy muslica, vagy muslinca. :-) Van, ahol kapával kergetnének az N kihagyása miatt. Mindenesetre a Word nem húzza alá egyik verziót sem pirossal.

@misbelief:

Nem érek rá! Hozzá kell szólogatnom a buta írásokhoz! :-P