Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calhoun Mooney

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Kovács Zoltán főrezsimszolga nevezte az Orbánt lezsarnokozó Heller Ágnest bigott, öreg kommunistának, és erről nem lesz szó a posztban.      A képen látható hölgy, Ludmilla Alekszejeva. Két évvel idősebb Heller Ágnesnél, és nagyjából akkor zárták ki a kommunista pártból, mint Heller Ágnest.…..
        1. Miért nyert a FIDESZ?    Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.       2. Azért nem a többség, ugye?   Talán nem, de ennek valójában nincs jelentősége. Sok ember támogatja őket, és ez nagy többséget eredményez a Parlamentben és a…..
Igazából nem is lehet, mert nincs már FIDESZ (FIatal DEmokraták SZövetsége). Ez a nagy betűkkel írt FIDESZ — amint ezt neve szépen kifejezte — önálló politikai aktorok szövetsége volt, azaz párt. Ettől a mostani Fidesztől — amint ezt a latin szóból eredeztetett, kisbetűs…..
Fintorognak a Szolidaritás vasárnapi Orbán-szobor döntögetésén. Hogy ez az elmúlt húsz év legtahóbb politikai megnyilvánulása (Deutsch). Hogy trashkultúra (444.hu) és hogy közel-keleti képeket idéz (index.hu). Hogy a baloldal újabb mélypontra jutott a politikai trágárság…..
   Jó a viszonyuk a bankoknak a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) új vezetésével, de a Magyar Bankszövetség számára a jegybank vezetője, Matolcsy György is abszolút tekintélynek számít... (Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára)      A…..
Calhoun Mooney 2013.04.23 07:46:52
@jotunder: Ez mitől BAT? Egy pozícióhoz való viszonyát fogalmazza meg valaki. Ettől még a miniszterelnök nem lesz BATF. Vagy minden elnök BATF és JATF ? ...
Szerintem a baloldalnak most sokat érne egy igazi BATFman, ha komolyan gondolnák a dolgot.
   A Fricz Tamás nevű bohócról jutott eszembe.     A választási regisztráció egy politikatudós számára nem napi politikai vitatéma, hanem feladat. Itt egy politikatudományi kategóriáról van szó, amelynek története van, amelyről már sokan sokfélét írtak. A politikatudós…..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
autózz! Mr. Hetven köztünk jár 2012.01.03 07:48:00
Egy érdekes sofőrtípust elemez ki levelében Zoz, egy tipikus vasárnapi kalapos fajtát, aki a biztonság kedvéért inkább csak poroszkál, arra nem gondolva, hogy ezzel még inkább veszélyforrássá válhat, de legalábbis marha idegesítő. Hetven bácsi az, aki a hétvégi…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Az Orbán-kormány több mint egy éves ténykedésére visszanézve a jelentős gazdaságpolitikai döntéseknek egyetlen közös momentumát lehet felismerni: jelesül, hogy azok jók voltak személy szerint az Orbán-családnak, a Fidesz-frakció tagjainak, a Fideszt támogató kulturális,…..
Vastagbőr Az Asztal Ideológusa 2011.09.12 11:51:00
Az Alaptörvény Asztalának jó esélye van arra, hogy ha évek múlva visszagondolunk a II.Orbán kormányra, akkor az ő képe elsőként bukkanjon elő a homályból. Szeptember 1-én, a "telepítéskor" éppen nyaraltam, megfogadva, hogy se internet, se tévé, se újság, így…..
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
A magyar emberek egészségéért aggódó Országgyűlés “a népegészségügyileg nem hasznos élelmiszerek fogyasztásának visszaszorítása és az egészséges táplálkozás előmozdítása” érdekében 2011. július 11-én elfogadta a népegészségügyi termékadóról szóló…..
Calhoun Mooney 2011.07.27 07:27:44
@higany1971: "Mindent boltban veszünk, nem mint vidéken,a gatyánk is rámegy. " Te 20 éve egyfolytában alszol? Kb. akkor volt igaz amit írsz.
A falusiak sem termelnek már szinte semmit otthon.
Vidéken valóban sokkal olcsóbb élni, ezért is alacsonyabbak a bérek, ezért fizetek havi 17000 Ft-t a net+tv+telefon csomagért.( a net max 10M nincs nagyobb). Rengeteg eladó ház van a kis falunkban, költözz ide, utána írj ilyen okosságot.
Kormánykrónika Államszocializmus 2011.07.13 08:07:00
300 ezer forint alatt kötelezővé teszi a kormány a béremelést.A kormány rendeletben állapítja meg, hogy a bruttó 300 ezer forint alatti munkabéreket mennyivel kell emelniük a munkaadóknak, hogy azok nettó értéke ne csökkenjen 2012-2013-ban - az erről szóló törvényjavaslatot…..
Piroslap Orbán waczak szállója 2011.06.30 18:29:00
A Waczak Szállóban Orbán kínai-jelenete után már kipukkadt volna Basil konspirációja, el is ismerné, és vége lenne az epizódnak. Az életben sajnos Orbán nem ismer el semmit, és az epizódnak sosincs vége: tovább kell élnünk ezzel a hatalmaskodó, bornírt alakkal, 2,7…..
Calhoun Mooney 2011.07.01 09:55:38
@alfacharlybravo: bravo! bravo! lehetne jobb is a helyzet csakhát ...
www.origo.hu/itthon/20110627-pinter-sandor-korabbi-cege-a-civil-biztonsagi-szolgalat-vedi-az.html
legyünk nagyvonalúak ez csak aprópénz (bár korábban nagyon kényesek voltatok az ilyesmikre )
Ez a blog felvállaltan nem foglalkozik aktuálpolitikával, de a kínai miniszterelnök látogatásával kapcsolatban néhány gondolatot megeresztenék:Eszembe jutott Hofi Géza aranyköpése, amikor azt ecsetelte, hogy nálunk ugye évtizedekig azt szajkózták, hogy a kapitalizmus haldoklik,…..
Calhoun Mooney 2011.06.28 11:48:54
@high up: "A világon sehol nem müködött, hogy egy országot csak azért embargó alá raktak volna, mert kommnista rendszere volt. "
A COCOM lista -elég sokáig működött-pedig karácsonyi kívánságokat tartalmazott, jézuskának címezve.
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
Ma vizuális környezetszennyezést fogok elkövetni veletek szemben! Akkor is, ha tudom, ez fájni fog. Nekem a szavam is eláll, hang nem jön ki a torkomon, tanácstalanul ülök a billentyűzett előtt, "ezt nem tudom mire vélni" nézésem van mikor megosztom ezt veletek: Valaki…..
Calhoun Mooney 2009.08.07 13:07:03
@HRita: A blogozás egy nagy fikázás.Vagy szerinted mi célja volt eme csodás blog, fantasztikusan kifinomult izléssel megáldott "szerzőjének" azzal, hogy idetákolt egy 20 éves fotót, csupán azért, hogy leírhassa, milyen szar .?Szerinted ez nem silányság?Egyébként nem érdekel a Poison, ahogy nem érdekel Divine, vagy Boy Geroge sem és nem tennék ki 70-es években készült kegyetlen barkós fotókat sem ,csak azért, hogy valakin röhögni tudjak.SZÁNALMAS!!!