Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hencsi+Zita

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Dézsávü 2012.06.13 13:22:00
A hcg nem emelkedett, szinte ugyanaz: 178 a két nappal ezelőtti 156-os értékről. Ahogy Csillagszemű mondta, dézsávü érzése van és nem zárható ki a méhen kívüli terhesség sem. Abba kell hagynom a hormonokat és reménykedni egy spontán vetélésben, aminek egy héten belül be kell…..
Hencsi+Zita 2012.06.13 14:37:20
A kiskamasz is gyerek még, épp ezért olyan nehéz neki jól eltalálni milyen szobája és dekorációja legyen. Mert már szeretne felnőttes lenni, de még vágyik bőven a gyerekességre is. Ebben a szobában ez tökéletesen ötvözve van. A maga egyszerűségében és ikeaságában pompás…..
Hencsi+Zita 2012.03.26 15:04:44
Szeretném tudatni az érdekeltekkel, hogy a blognak az Anyukája a közel 4 éves fennállása óta nem először sokallt be annyira, hogy megforduljon a fejében, hogy irányt módosítson, de most először volt annyi bátorsága (dühe?), hogy meg is merte lépni. Régi bejegyzéseim itt…..
Hunor&Minka&Zsigu Sokmindenes 2011.06.05 21:30:00
Ha tehetném, mindenhova diktafonnal mennék, akkor talán valóban megörökíteném a vicces illetve a fontosnak ítélt gondolataimat. Ehelyett hagyatkoznom kell a memóriámra, amely ülepítéssel dolgozik és így mire idejutnék, hogy írjak, a történések kopottabbakká válnak.…..
(bár konkrétan éjjel, félálmomban fejben blogolva, hascsikarva a szottyadt kölök mellől nem pont ezek a szavak jutottak eszembe)Hunor ugyebár nagybötüs óvodás és házi immunrendszer erősítő mester lett. Múlt héten egy laza taknyolódást maszatolt szét kiccsaládunkon, semmi…..
Napok óta próbálom a fejemben cikázó gondolatokat mondatokká szelídíteni. Nehezen megy, lassan mégis meg kell tennem, le kell ráznom ezt a képlékeny és zsibbadt masszát magamról, amit a felfoghatatlanság és valami különös bizarrság épített.Gyakorlatilag az idők kezdete óta…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Kérem tisztelettel a fenenagy ömlengések közepibe történt meg az ELSŐ és NAGYBÖTŰS, Hunor általi megfelelő helyre intézett, barnamackók elhelyezése.Történt vala, hogy a tegnapi ünnepi pelenkavásárlás keretén belül kifakadtam. Gyors fejszámolással kikövetkeztettem a…..
Hunor&Minka&Zsigu Csak egy kép 2010.12.07 17:07:29
Mert gyermek lelkületű szülők vagyunk és mert nem bírtuk kivárni a tizenkettedikét, megelőlegeztük kismici szülinapi ajándékát. Kitörő örömmel fogadta mindkét kiskrumpli, akik azóta felváltva száguldoznak lakásszerte:(igen, Bunci ismét tiplishomlokú, a legújabb…..
Hunor&Minka&Zsigu B verzió 2010.12.01 17:57:00
Volt pár napja az orvul lekapott A változat. Ma, a fényképezőgép utolsó simítása közben bukkantam pár vice versa változatra. Szintén orvul lekapottak.Hangulatát tekintve, engem a cocamama malackáival csendéletre emlékeztet: ..
Lassacskán 4. éve jegyzetelem kisebb kihagyásokkal a mindennapjainkat. Indulásakor egy nagyvárosi lány veszélyeztetett otthonülő  kismamaságából fakadó gondolataival volt tele,  aggódásokkal, barirózsaszín álmokkal, olykor élettel össze nem egyeztethető ideákkal. Az…..
Piroska és Farkas Reggel 2010.09.05 23:14:00
 ..
Hencsi+Zita 2010.09.06 14:23:10
Köszönöm szépen, hogy feliratkoztatok itt balra, a googledobozkámba! (nem tudom a linkjét betenni, nem működik). A helyzet az, hogy valamikor a közeljövőben egyszercsak hipp meg hopp, el kell varázsolódnom, és akkor nem jelenik majd meg az oldalamon semmi sem. Az okát sajnos nem…..
Napok óta fejben blogolok. Dőlnek a posztok, kerekek, kifinomultak, érzelemgazdagok.Írnék arról, hogy kedves vendégeink voltak, hogy milyen jól esett kicsit nosztalgiázni, hogy mennyire sokat jelentett számomra belenézni azokba a melegbarna gombszemekbe, hogy milyen jó volt látni (és…..
arról, hogy miért is jó lányos anyukának lenni: (a meleg érkezésével egyenes arányban kerülnek elő a habosbabos lánykarucik)és arról, hogy miért is jó, ha az ember lányának több gyereke van:(mert olyan szívmelengető érzés, ahogy -egyelőre- szeretik egymást...)..
Ezek azok a pillanatok, amikor megszűnik a tér és az idő, megáll kicsit a világ és nem marad benne más, csak nevetés, kacagás és én boldogan merülök bele ebbe a csodálatos szempárba, örömmel fürdök ezekbe a varázslatos momentumokban: ..
Piroska és Farkas Péerezés 2010.06.14 16:21:00
Köszönöm szépen az ajánlásotokat, a kedvességeteket, hogy gondoltatok ránk, és ott vagyunk egy babázósblogos versenyen. Igaz, mivel titkosan írogatok a füzetembe, nem számíthatok a család támogatására, de Farkas megígérte, hogy egy szavazatot lead ránk, nehogy beégjek egy…..
Hencsi+Zita 2010.06.16 16:10:01
Napok óta sejthető volt az, ami ma délután végül is bekövetkezett. Kényszerpihenőre ítélt minket a Duna. Leghamarabb csütörtökön oldják fel a zárlatot. Az utak lezárva, a következő faluig egyelőre járható az út. A másik irányba csak sejthető, a víz alatti részen…..
Hunor&Minka&Zsigu Kétésfeles 2010.06.02 19:53:00
Írnék szépeket, szipogósokat az utókor számára, de ma nem megy...Talán, ha nem a többedik éjszakámat kellene szétett lábakkal kifeszítve átaludnom, mert az a legújabb heppje a kölyökkutyámnak, hogy lábközött alszik. Talán, ha nem egész nap kellene hallgatnom a beszédét…..
Piroska és Farkas Gumicsizma 2010.05.11 21:34:00
Az időnként eleredő eső mindenkit visszarettentett a kirándulástól, kivéve a szülinapos Farkast, aki felpörgette punnyadó, lemondó bandánkat. Mégis, mi lehet a legrosszabb: megázunk. Gyereknek úgyis van esőkabátja, meg katicabogaras gumicsizmája is (amit Dalmi és én is…..
azaz 5 hónapos lett és az esti érdeklődő mérés eredményeként 8 egész 2 kiló.Vidám, bájos, kedves, nyugodt és békés. Érdeklődő, erős, huncut és játékos. Hurkás, kedves, köztünkalvó, simulékony. Beszédes, fogzó, éjszakákat ennek ellenére mégis átalvó, rengeteget…..
A napon száradó ruhák illata, a kertvégitől karnyújtásnyira Duna, a kölyökkutyák játéka, a csilingelő gyereknevetés, a békés parton nagyokat kortyoló Buncilány, az örömkönnyek, a napégette pír az arcunkon, a hazaértem nyugalma, a természet háborítatlan harmóniája, a…..
Hencsi+Zita 2010.04.27 09:56:50
Hunor&Minka&Zsigu Már nem... 2010.04.24 08:27:00
Azt mondják, csak az hal meg igazán, akit elfelejtenek. Amíg emlékszünk rá, beszélünk róla, addig velünk van, vigyáz ránk. Legalábbis szeretném azt hinni, hogy ő most fizikailag ugyan nagyon messze vannak tőlem, ám valamilyen más formában mégis sokkalta közelebb, mint…..
Fogyókúrázom. Nevetségesen kicsi adagokat eszem naponta ötször. Nem vallom be a kezdősúlyomat, de talán hetente szembenézek a mérleggel, vagy inkább letekintek a számlálójára, és felírom a csökkenés mértékét. Hátha ezúttal sikeres lesz a cérnulásprojectem...
Hencsi+Zita 2010.04.21 14:25:57
Hunor&Minka&Zsigu Talán 2010.04.14 21:24:00
Alapvetően konfliktuskerülő embernek tartom magam, bár az élet mostanság különösen nehezített pályát dob nekem. Folyamatosan kapom azokat a helyzeteket, amikből meg kell tanulnom jól kijönni. Bár újabban már annak is örülök, ha kijövök belőlük valahogy. Talán hajolni…..