Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birkapásztor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden októberben előkerül az óraátállítás és a téli időszámítás kérdése, hiszen nagyon sokan okkal gyűlöljük a téli időszámítást: december közepén már 4 óra előtt sötétedni kezd, pedig ennek nem feltétlenül kellene így lennie. A Jobbik többször is kezdeményezte már a téli időszámítás eltörlését,…..
Lelkizóna A szenvedély árnyéka 2020.06.02 00:03:00
Őzike barna szemei még nagyobbra kerekedtek a csodálkozástól. Miket is beszélek én itt, hogy ő majdnem szerencsésen megúszta, hiszen innen is visznek el lányokat külföldre, szex-rabszolgának? Hogyan is mondhatok ilyesmit? Dobálóznék a számokkal, de éppen nem igazán jut eszembe, milyen konkrét…..
Birkapásztor 2017.10.03 09:24:36
@Brix: "Ha valaki elszökik otthonról, az a nevelés kudarca, vagyis a szülőjé..."
Vagy nem. Ugyanazon szülők gyermekei között is lehet egy fekete bárány, akit valamiért kamaszkorában a haveri környezet rossz útra vitt. Van olyan, hogy tényleg a szülő hibázik, de van, hogy senki nem tudna nekik semmit mondani, hogyan csinálhatták volna jobban.
Menyét barátunk belefullad a füstbe amit a földszinti szomszéd összegrillez. Ha hátralépünk egyet, akkor teljességgel érthető a gondja, hiszen én is csak a sonkát szeretem füstölten, nem a lakást. Kedves Házmestermedve! A következőkkel kapcsolatosan szeretnék információt Öntől:Egy 120 lakásos…..
Mivel a megfelelő lakcím hiánya nagyon sok esetben a lakásszegénység következménye, A Város Mindenkié és az Utcajogász évek óta kiemelten foglalkoznak a lakcímmel kapcsolatos problémákkal. Évente közel kétszáz ember keresi meg csoportunkat különböző lakcímmel kapcsolatos nehézségekkel. A…..
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Birkapásztor 2016.03.18 22:08:51
@ideasz: Momentán Budapesten most nagyon elszálltak az albérletárak. Mifelénk most egy 35nm-s lakás 90+rezsi (unokahugi), a 60nm-s 150+rezsi (mi 2 gyerekkel). Panelban kb. a 2/3-a a bérleti díj, + rezsi. Baromira messze a luxustól, ez nem valami menő környék, és nem a belvárosban van, hanem 45 perc bkv-zásra a belvárostól. 1-2 éve még nem tartottunk itt, de most ez van. 1,5-2x-re nőttek a bérleti díjak. Nem kell nagyon agyalni rajta, h 100nm az már igen vidám költség. Itt nem kertes házak, hanem panelek és 100-500 lakásos új építésű társasházak vannak, 0 panorámával. Ha valaki olcsóbban megússza, akkor nagyon lepukkant, lerohadt a lakás, vagy valami nagy mázlija van.
Unokahugi 2 hónapig keresett albérletet, mikor felvették az egyetemre. Kb. a végén már bárhova ment volna lakni, úgy nézett ki, végül nálunk fog csövezni. Ugyanis most az a fura helyzet van, hogy a főbérlő versenyezteti a lehetséges bérlőket. Volt úgy lakásnézőben, hogy odahívta a tulaj az összes érdeklődőt, és tesztet töltetett ki velük, meg vizsgáztatta őket, azután az interjúztatás után pár órával kihirdette a nyertest.
Juhász Péter amúgy nem tartozik a kedvenceim közé, de a lakásának a bérleti díja nem sok. Sajnos. :(

De az a riportercsaj... LOL... még meg se szólal, már hazudik.
Birkapásztor 2016.03.19 10:07:23
@wazzu: "Az is érdekes, hogy 350e forintos havi fizetésért hogyan járatnak le embereket, amikor Matolcsy (meg a többiek) mennyit keresnek, ez is hallatszott az interjúban. Nem az a baj, hogy Ő 350e Ft-ot keres, hanem az, hogy más nem."

Pontosan.
Ma egy öt gyermekes, egyedülálló édesanya levelét olvashatjátok, aki örömmel és bizakodással várta a CSOK által nyújtott támogatást, míg nem rá kellett jönnie, ő nem részesülhet benne.   Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre! Az…..