Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamm

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
Appleblog Alig gyorsult az iMac 2010.08.02 13:11:00
Az új iMacek megkapták a kötelezőt, de nem többet: végleg búcsút mondtak a sorozatot igazán népszerűvé tevő Core 2 Duóknak, helyükre Core i3-asok kerültek, és kukázták az integrált Geforce 9400-at is, mostantól mindegyik gépben dedikált, tehát nagyteljesítményű grafikus…..
kamm 2010.08.03 05:01:56
@karatekutya: Ezt a sok hulyeseget hol olvastad ossze? :P

"Viszont a SIPS lassú 25 fps talán a max, tehát játék kizárva,"

Jaj. Ne. Mar.
Tudod, mennyi a 25fps? 1000/25=NEGYVEN millisec refresh rate...ROFL.
Kb 2001 kornyeken, a legelso LCD monitoromnak (Compaq) volt ilyemi (35ms) frissitese.
BARMELYIK ma piacon levo IPS monitoron hibtlanul lhet jatszani, koszonhetoen a tipikusan 6-12ms korul valtozo frissitesuknek.

Amirol konkretan tudom: Dell U2410, U2710, U2311H, HP L2475w, ZR24W etc ezeken mind TOKELETESEN LEHET JATSZANI, akarmilyen FPS-t is (U2410-en BF2-ben eleg komoly kanyarokat kuldok hetvegente.)

"arra TN panel kell még ha sz@r is, vagy köztes megoldásként Samsunk saját panel, S-PVA, de még az is nagyon drága, "

S-PVA = Samsung-PVA? :D ROFL :)

FYI PVA~MVA, csak kontrasztosabb. Ja es Sony-Samsung joint development.

"El kell olvasni sok monitortesztet és azt a TN-est kell megvenni, ami a legprecízebben kalibrálható."

Kiveve azt az esetet, ha eszelsz angolul illtve erted, mit irnak egy monitortesztben - maskulonben vegen fentiekhe hasonlo okorsegeket fogsz okoskodva eladni valami online forumon... :P

Ha valaki egy picit is erdeklodik szinek, color space avagy wide gamut irant ill. akarcsak amator fotozashoz hasznalja, az csakis IPS-t vesz, inden mas egy rakas fos (najo, 10-bit RGB LED panelek leszamitva, de az meg $2k+ kezdodik, lasd HP LP2480zx DreamColor.)
A CNN Larry King Live című talkshowját vezető nadrágtartós fickó 25 éven át ült a hírcsatorna legnézettebb műsorának kormányrúdjánál, készített mintegy 50 000 interjút, szinte nem volt olyan híres ember Sinatrától LeBron James-ig, aki ne ült volna be hozzá. A…..
kamm 2010.07.02 06:21:28
@wetsom: Wolf Blitzer nezhetetlen, szinte az egesz CNN-nel egyetemben - King az utolso mohikan volt, a CNN-nek gyakorlatilag annyi, egyes-egyedul talan az aranyifju, milliardos Anderson Cooper tartja a viz felett, az meg nezheto neha, minden mas borzaszto... mondjuk o sincs sehol ma mar, mert MSNBC all the way: vicces, hogy mar az ujonc, de rettento felkeszult es ugyes Rachel Maddow is elveri Andersont.
Najo, az europai Richard Quest rendkivul szorakoztato volt mindig is, ot nagyon kedveltem, kar, hogy nemigen lathato ideat... pedig nem lehetek egyedul, hiszen hiaba tartoztattak le par eve csontra benarkozva, anyaszult meztelenul, egy farkara kotott kotellel a nyaka korul koborolva hajnalban a Central Parkban, vmi buziparti utan, mupeloval meg egy adag amfetaminnal a bakancsaban, a CNN megis megtartotta - nagyon helyesen cselekedve, teszem hozza. :D
kamm 2010.07.09 04:37:05
@Baliame: WB baromi unalmas mar, eroltetett, raadasul nem az elfogulatlansag szobra, bar ez nem erdekelne.

int irtam, AC az egyetlen megmaradt epkezlab usor, de altalaban o is messze van mondjuk Rachel Maddow felkeszultsegetol.
kamm 2010.07.09 04:41:58
@sixx: hehehe, SzP... BTW o is meleg? :)
Sólyom László és Majtényi László ma biztos forognának a sírjukban, ha neaggyisten már meghaltak volna: nevük elhallgatását kérő forrásaim szerint permanens belháború van az országgyűlési biztosok hivatalában, ezért rögtön két díjátadó ünnepség volt a Nádor utca…..
2010. május 27-i precedens értékű jogerős döntésében a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy az egyetemi vezetők fizetése mindenki számára megismerhető adat. A Bodoky Tamás újságíró és a TASZ által indított próbaper a gödöllői Szent István Egyetem ellen indult,…..
kamm 2010.05.31 04:33:00
@pyromaster: " Na de komolyan. A Harvardon egy tanszékvezető professzor mondjuk úgy nettó 6-7000 dollárt keres."

Na de komolyan: honnan veszed ezt a hajmereszto hulyseget? Harvard az egyik leggazdagabb maganegyetemek egyike es a presztizs a jo tnarokkal jon, ami pedig nem olcso.
70k-100k kozott tanarsegedek kapnak a Harvardon - nonszensz is lenne, hogy ha en tobbet keresnek, mint egy tanszekvezeto a Harvardon...

Amugy nem kell am errol tudni, eleg, ha utananezel dolgoknak, mielott elkuldod a kommentedet: www.glassdoor.com/Salary/Harvard-University-Salaries-E2817.htm?sort.sortType=BP&sort.ascending=false
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..
A több, mint három éve húzódó Klubrádió vs. Kruchina-fivérek jogvita záróakkordjaként, a Klubrádió Zrt. és társa alperesek elleni tárgyalás 2010. április 29. napján 8 óra 30 perckor kezdődik a Fővárosi Ítélőtábla Budapest, II. ker. Fekete Sas utca 3. fszt.…..
Újabb remek hypotheticalfriend szösszenet kommentből. Kiemelem :)Jöjjön egy teljes egészében fiktív, ízig-vérig konspirációs teória. Senki ne vegye komolyan, viccelek. A valósággal való egyezés a véletlen műve. Vagy nem? Vagy mégis? A Sedesa pártfinanszírozási…..
kamm 2010.04.21 17:08:47
@figyel-lő: spanyoloknal rengeteg naperomu van, a kormany kokemenyen nyomja a napenergiat, iden 3GW fole mennek, ami egeszen irgalmatlan, 10-15% koruli aranyt kepvisel majd.
Amugy a Renovalia valami harmadik legnagyobb gyarto a vilagon, bar az jellemzo, hogy - jo spanyol szokas szerint - nyakig uszik az adossagban, ami egy 'hosszabb felhosodes' ;) eseten azonnal lerantana a ceget - allitolag IPO lesz, aminek jo reszet kolcsontorlesztesre forditjak majd: www.businessweek.com/news/2010-04-09/ipos-may-cut-eye-popping-debt-at-t-solar-renovalia-update1-.html
kamm 2010.04.28 17:11:23
Az, hogy az ejtőernyős katonák minden hadseregben a legjobbaknak számítanak, az evidens. De hogy köztük is vannak még jobban képzettek, akik az elit elitjét alkotják, azt már kevesen tudják. Ilyenek az Amerikai Egyesült Államok hadseregének Pathfinderjei, azok a katonák, akik a…..
kamm 2010.04.24 19:20:10
@Zig Zag: Beszélgetés:
- Kérek egy Whoppert.
- Milyen legyen a vápper?
- Nem. Nem vápper, Whopper.
- Az vápper.
- Jó, akkor angolul: aki?

Ehh???
kamm 2010.04.25 11:15:33
@Danis: mint Amerikaban elo szimplan egy okorsegnek neveznem Zig Zag kommentjet. :)
A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen nyomozást indított különösen jelentős csalás gyanúja miatt Pátyon. Első körben bekérték a február 22-i képviselőtestületi ülés jegyzőkönyvét, az ott elfogadott szabályozási terv…..
kamm 2010.04.23 20:22:29
@paraguas: beszlgetunk... azt csak szabad...?

@Bebé: ez total komcsi jelmondat, Ibarruri a hivatalos verzio szerinti anyja - o alapito tag volt a spanyol komcsiknal. Az altalam javasolt meg hivatalos jelmondat meg ma is Kubaban, csak mar nem eroltetik (minden kubai nyelvtanarom dolt a nevetestol, amikor ezzel udvozoltem oket kurzusuk elso orajan...:))
Egy velemeny: aki azt hiszi, a spanyol koztarsasagiak szepseges-joindulatu demokratak voltak, annak abba kellene hagynia a komcsi torikonyvek olvasgatasat. :)
Allende (o hogy jon ide?) mas teszta, mert ugyan a demokratikus hatalomra jutas nem jelent semmit, - Chavez -, az teny, hogy nala megmaradt a demokratikus rend, hiaba volt komcsi-kedvelo szocialista. Ot ugyanugy az idiota amcsi politika (gazdasagi szankciok) lokte a szovjetek oldalara, mint a diktatorikus Castro-rendszert.
A fasiszta Franco es Pinochet avagy Battista diktaturai mind undoritoak voltak, de semmiben nem ternek el Castro avagy a koztarsasagiak leszamolasainak stilusatol.
Szerintem vastagon itt az ideje elfelejteni az elmult ~60-70 ev tortenelemhamisitasit es elkezdeni (ujra)olvasni a tortenelmet. Sokaknak nem lesz konnyu... emlekszem, milyen komolyan megdobbentek a Che rajongok, amikor szelesebb korokben (el)ismertte valt, hogy a romantikus hos egy szadista baromkent viselkedett honapokon at a La Cabaña parancsnokakent, sorban vegezve ki a rabokat statarialis eljaras kereteben (es ezt meg Che-szimpatizans irok is elismertek lasd www.amazon.com/Che-Guevara-Revolutionary-Jon-Anderson/dp/0802135587 ahol Anderson meg a teljes kubai komcsi irattarhoz hozzafert, tulelokhoz stb.)
Na, offnak vege, csak hangosan filozofaltam a hianyzo torikonyveken... :)
kamm 2010.04.23 20:23:33
@bodoky: hmmm, elkezdtem valamin gondolkodni...
kamm 2010.04.25 11:10:00
@paraguas: halvany fogalmam nincs, mirol beszlesz... beszlgetunk... azt csak szabad? :)
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
kamm 2010.04.18 23:06:44
@Patyimutyi: ha tenyleg elhiszed, barki elintezheti GS-ot, akkor te vagy nagyon nem vagy jartas amerikai viszonyokban vagy nagyon naiv vagy. :)
Soha nem fog megtortenni - nem veletlenul hivjak Government Sachsnak idekint.
Ez a vilag legkomolyabb es leggatlastalanabb penzugyi maffiaja, az emberei minden kormanyban ott ulnek es utana mennek vissza hozzajuk dolgozni. A high frequency trading gyakorlatilag a GS sajat birodalma, olyan rettenet rendszeruk van, hogy meg a leggyorsabban reagalo hedge fundok is toluk vesznek mar...

...amikor egy orosz koder allitolag elvitte volna a progit, azonnal megmozdult minden letezo titkosszolgalat, idekint es Europaban egyarant: www.investingblog.org/archives/520/goldman-sachs-high-frequency-trading-scam/

Erdekes, hogy nem volt semmifele burokratikus tilitoli, kerelmek stb - minden olajozottan, orakon belul lezajlott, letartoztatasok, szerver-lefoglalasok stb... gondolod, egy ilyen kapcoslatokkal (elnoki szint) rendelkezo ceget barki ki tud kesziteni?

Ffelejtsd el. Mindannyian GS alkalmazottak vagyunk, ha attetelesen is.
kamm 2010.04.18 23:07:41
@ó jaj: huh, talan kesobb... gyerek felebredt, itt az uzsonnaido. :)
kamm 2010.04.18 23:12:22
@kamm: ehhh, rosszat linkeltem - itt a helyes link a GS-akciora: blogs.reuters.com/commentaries/2009/07/05/a-goldman-trading-scandal/
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..
kamm 2010.04.06 23:56:43
"@troll: troll · picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 22:18:17
@marhaszív: A pestiek baszták el pestet és az országot is. 20 évig demszkyzni, az országra szabadítani az szdsz-t és még sorolhatnánk.

Ennyi kibaszott idiótát mint ami ott van, és semmiből sem tanulnak. Pest nélkül értelmesebb és sikeresebb ország lennénk.

Egyvalamit jól tudnak, bármilyen oka hivatkozva elbaszni mindent. Most pl igencsak trendi rettegni."

Abszolut nem akarom vedeni a fovarost, Demszky egy szar, szemet, korrupt senkihaziva valt, de sikitanom kell a rohogestol ekkora sotet baromsag lattan: tenyleg, gondolod BARHOL lennel Budapest nelkul, bazz?

Konkretan mar adobeveteleid sem igen lennek, ugyanis a tulnyomo tobbseguk BP es vonzaskorzetebol jon, nem tipikus csoro magyar falvakbol...

..."Pest nelkul ertelmesebb... sikeresebb..."

Jaj ne, csak ezt ne, ezt a sotet, szanalmasan buta Orban-fele demagog szart, amit direkt azoknak a sotet, hulye videkieknek talalt ki, akinek sosem sikerult Pesten megvetnie a labat es emiatt utalja...

BP egy kozig. vizfej az oprszagban, de ettol lesz pontosan NELKULOZHETETLEN - mar ha ezt a bonyolult osszefuggest egy hozzad hasonlo satu kepes felfogni.

Egy empirikus megjegyzes: keves butabb-maradibb, ugyanakkor agresszivabb, rosszindulatubb, irigyebb-sunyibb falusi lakossag van a vilagon, mint a magyar - es en laktam itt-ott, bejartam jopar orszagot... videki varosaink meg nagyjabol elmennek, ott legalabb van perspektivajuk, de azokon kivul rettenetes a sotetseg a magyar ugaron.
Persze kozben tenyleg elhiszik, hogy ok aztan kurvara ertik a vilagot a tyukszaros hatsokertjukbol, ok tudjak, mi a franko es mit kell csinalni, ott a Pista fia, az jogra jart, az is megmondja es mar amugy is, van itt is internet meg minden (mintha az szamitana)...

Ez az egyik, ami miatt sosem szavaznek Viktorkara, ezert az elnyomott, torleszteni vagyo videki alapallasaert - nem veletlenul csaptak pofan a budapestiek minden valasztason eddig es nem veletlenul nagyon ovatosan beszelt iden a fovarosrol, kiemeleve, hogy Budapest nelkul nincs orszag es kesz...

Nopersze ugyanezek igazak a varosi "lumpenproli" retegre is, amiben BP toronymagasan vezet, ez nem is kerdes - ugyanezert hajmereszto szinte minden komcsi meg balos jelolt, aki a klasszikus partmunkas-kaderes korokbol kuzdotte fel magat, lasd Mesterhazy avagy Fleto.

Budapest egy baromi jo, elheto hely, csak sajnos oda kell szuletni, hogy tudd, hova erdemes koltozni, hova erdemes iskolaba iratnod a gyereket, hogy melyik ismerosodon-csoporttarson-osztalytarson-szomszedon keresztul helyezkedj majd el a kozeledben esatobbi, esatobbi.
Ez minden modern nagyvarosra igaz - kivulrol nehezen meghodithato, belulrol kifejezetten nyitottnak tunik.

Ja es altalaban veve sehol mashol nem keresel annyit ugyanazzal a meloval, mint ott... ez szinten boki a vilagvegiek szemet, tudjuk nagyon jol, de arrol ki tehet?
En igenis szeretnek egy eros, onallo videket, de nem agyontamogatott gazdakkal, akik ugyanazt a szart akarjak termelni-tenyeszteni, amit 30 evvel ezelott az apjuk, ami ma mar a kutyanak nem kell, plane nem az o araikon.
Szeretnem, ha a videknek ujra lenne mezogazdasagi potencialja, feldolgozoipara stb de azt kepzelni, hogy mindez BP nelkul menni fog szimplan idiotizmus, tokeletes peldaja a mar emlitett fogalmatlan tusko videki szovegeknek.

A legutolso dolog, amire ennek az orszagnak szuksege van az egy mesterseges videk-fovaros ellentet - es sajnos ezt senki mastol nem latni, csak hozzad hasonlo sotet fasz videkiektol, ez az igazsag.
kamm 2010.04.07 00:23:41
@Samuzia: fogalmam sincs, mire utalsz - senki nem nez le senkit, mindossze (szokasosan) egy sotet fasz videkrol probalkozik BP-ellenes hangulatkeltessel... nem baj, nem dolunk be neki. :)
A magyar, pontosabban a Magyar Állam által finanszírozott kulturális élet legsötétebb lyukairól, a külföldi magyar intézetekről mondanánk valamit. Illetve nem is nagyon kell nekünk beszélnünk, elég megtekinteni az intézmények honlapjait. Az intézetek a Balassi Bálint Intézet…..
Orbán Viktor a napokban bejelentette azt, amit már mindenki régóta sejt: a választások után alakítandó kormányában az epikus bajszú bendzsóművész ügyvéd, Martonyi János kapja a külügyminiszteri posztot. A magyar nyelvű mikroblogoszféra atlantista elkötelezettségű…..
Nem, nem, nem, nem akarok még írni a Jobbikról, de most megint muszáj, és erről inkább én írok, mint BéKa:P Andreasz Baszileosz után most a derék Börnit pécézték ki maguknak a cionisták.Mióta pedig befejezte az egyetemet, még fogyott is, és egész embörösen néz ki. És, hát…..
kamm 2010.03.26 19:09:03
Most tulajdonkeppen mi a banatot akarsz itt mondani, Mr McKefir?

Mert azt most boritekolom, hogy TENYLEG ez lesz a faszorruak reakcioja: jaj, milyen szemetek ezek a cionistak (a bunronda Morvai errol amugy sokat tud, o igen kozelrol ismeri oket, "metelt farkincajukat" beleertve), hogy eloszedik ezeket a kepeket, mikozben ez "a derék Börni" valojaban TENYLEG egy kedves, videki parasztgyerek, aki az egyetemrol kikerulve manapsag mar teljesen mas, megtert videki, vallasos paraszt es osmagyar gyokereihez, mar nem az a gusztustalan muszakis taho, akit a kepeken latunk?

Azt irod:
"De kérem, mostmár kezdek egyetérteni Morvaival: mi a faszért kell minden héten előrángatni egy újabb Jobbikost? Következő héten láthatjuk majd a pártvezért, amint egy gólyabál után hány a wc-ben? Vagy valami képet Staudt Gáborról, ahogy egy olyan videót néz a haverjaival részegen, amin épp négerek verik egymást?"

ANYAMERT, miert, bazz - IGEN, pontosan azert, mert egy hihetetlenul-gatlastalanul KEPMUTATO, HAZUG emberek altal osszetrombitalt part szineiben akar indulni.
Pontosan ezert, bazz. Sot, tovabbmegyek: en imadnam latni azokat a hirhedt bebaszott-beallt Orban-kepeket, amit annyiszor emlegettek az elmult 20 evben (valoszinuleg nem leteznek, en legalabbis sosem lattam oket istentelenul bebaszva anno, pedig bejartak a Bojtarba meg a Meszolybe ok is.)
Pontosan ugy, ahogy jokat rohogtem a hombarfeju Horn felmacskan adott rop-interjuin anno (ilyenkor elveztem, hgogy ujsagirokent extrakhoz hozzaferek) es sajnaltam, ha vegul a szerkeszto nem adta le.
bodoky Neveket akarok hallani 2010.03.25 21:46:00
Feladó: Bóday Pál <boday@index.hu>Dátum: 2010. március 24. 19:08Tárgy: Bóday PálCímzett: bodoky@mail.index.huKedves Tamás,gratulálok az újabb díjadhoz, a kitartásodhoz, a bátorságodhoz és a legutóbbi, tüntetésről készült videódhoz is.Ez utóbbiban többször elhangzik,…..
kamm 2010.03.27 04:09:03
@bodoky: ez az egesz "kirabolta a Tasnadit" egy komplett marhasag, mar megbocsass - en anno joban voltam az Imivel, te meg nem lattal embert ugy beijedve, mint amikor a kerteszt leszurtak...
Valoban, sok mindent elmondhatunk az Imirol, de a Tasnadi egy undorito patkany, egy igazi pondro es az Imi a nejet dugta, ennyi az egesz, ez boven eleg volt egy olyan maffiozonak, mint a Tasnadi, hiaba volt bibsi az Imi is (az valojaban plusz tett a tuzre annak a fereg Tasnadi szemeben.)
kamm 2010.03.27 04:09:30
@bodoky: ez az egesz "kirabolta a Tasnadit" egy komplett marhasag, mar megbocsass - en anno joban voltam az Imivel, te meg nem lattal embert ugy beijedve, mint amikor a kerteszt leszurtak...
Valoban, sok mindent elmondhatunk az Imirol, de a Tasnadi egy undorito patkany, egy igazi pondro es az Imi a nejet dugta, ennyi az egesz, ez boven eleg volt egy olyan maffiozonak, mint a Tasnadi, hiaba volt bibsi az Imi is (az valojaban plusz tett a tuzre annak a fereg Tasnadi szemeben.)
kamm 2010.03.27 04:29:17
Nem rossz üzlet az sem, hogy az Ajka Kristály szállít majd poharakat a Rolls-Royce-okhoz (700 autót szerelnek fel), de a svéd Orrefors Kosta Boda üveggyár legújabb megrendelésének sajnos a közelébe sem ér. A skandináv márkával ugyanis az Amerikai Egyesült Államok kötött egy laza…..
kamm 2010.03.19 20:05:57
@David Bowman: a Sony mitol is nem amerikai ill. ha nem az, akkor mitol lenne az?

FYI: www.sony.com/SCA/corporate.shtml

Rengeteg embernek ad munkat, szamtalan gyara es meg tobb alkalmazottja van Amerikaban, a retail es online viszonteladokrol nem beszelve, de filmstudioi, zenei kiadoi stb is mind-mind a Sony USA ala tartoznak - nem veletlenul az anyaceg jelenlegi feje, egy tozsgyokeres feher amerikai (a CBS elnoke volt jo ideig), aki a Sony USA vezetoi szekebol ult at: en.wikipedia.org/wiki/Howard_Stringer
"A konyha és a fürdő egy légtérben van a nappalival" - írja a hirdetés erről a XVI. kerületi kecóról, amelyik ráadásul klasszul fel is van újítva, tehát nem azért van a fürdő a konyhában mert ott lehet melegíteni a lavórba a vizet. A barna csempét nem nagyon szeretem…..
comment:com Elhunyt Patrick Swayze 2009.09.15 06:34:00
Szomorú hírrel kezdjük a napot: 57 éves korában a hasnyálmirigyrák csak legyűrte Patrick Swayze színészt, pedig két hónapja már egészen biztató hírek érkeztek az állapotáról, sőt egy kép is napvilágot látott, amin a korábbi, iszonyú sovány Swayze helyett egy vékony, de…..
kamm 2009.09.15 07:42:56
@Sean Seth: atyam... 'Sit tibi terra levis' te muveletlen sotet proli.
Arról, hogy a 20th Century Fox újra kívánja éleszteni az Alien-franchise-t, már jó ideje tudunk, de csak július végén derült ki, hogy nem hajlandók belevágni, ha nem Ridley Scott rendezi a folytatást. A marketinghúzás egyből lázba hozta az internetet, de tényleg ő az…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
kamm 2009.08.29 07:47:02
@Tor Salqvist:

Te mekkora csumpi, csusztatasokra epito luzer vagy, az hihetetlen - en idekint elek es MINDEN EVBEN megnezem az itteni (NYC) melegfesztivalt, MERT SZINES, LATVANYOS felvonulas, SEMMI EGYEB (es igen, nejem es gyerekem is van.)

Nincs semmifele utcan "buzulas", semmi olyasmi amit linkelgetsz, mert ez a Folsom Fair - es itt jon az ocska
sz@r csusztatosdija a hozzad hasonlo tudatlan bunkokaimnak - egy SanFran-only cirkusz, DIREKT PROVOKACIO, ami a vilagon sehol mashol sosem fordul elo (SF ill. eredetileg csak a Castro ugye a vilag gay fovarosa - csakugy, mint Park Slope Brooklynban a vilag lesbian fovarosa.)

Egy normal Pride SOHA nem enged a vonulok koze ilyesmit - a legrosszabb, amit valaha lattam az vmi oregedo, borszerkos-rendorsapkas ven buzi ronda szoros segge ill. zacskoja kivillant valahol 10 meterrel odebb, bent a menetben, vmilyen Bear Club tagjakent... halistennek' semmi mas sokkolot nem lattam az elmult 4-5 evben, max iszonyuan jo kinezetu shemaleket (hacsak nem voltak valodi nok, tevedesbol egy gay kamionon tancolva, de nem hinnem.)

Szoval csinjan a szarkeveressel, te kis sumak luzer.
kamm 2009.08.29 07:51:55
@Asphodelos: biztos en jottem el tul regen hazulrol, de igazabol nem ertem ezt az egesz hisztit - ki a halalt erdekli, ha egyetlen napon parszaz (mert nincs meg parezer sem) exhibicionista meleg klottgatyaban tancol, a maradek meg kezenfogva elvonul?
Aki nem akarja, ne nezze, maradjon otthon es nezze a sajat segget a tukorben, esetleg gyomoszolje hizasnak indult osmagyar asszonyat... kit erdekel ennyire, hogy egyetlen napon, egyetlen koruton mi a rakot csinal parszaz buzi meg parezer nezojuk addig, amig semmi torvenybe utkozo nem tortenik?

Szanalmasan magyar cirkusz ez az egesz.
killtheradical Védővám 2009.08.12 06:09:00
Ez egy ilyen ország. Felejtsd el a kompországot, ez itten egy importország. Azt is importáljuk, ami itt megterem, sőt, kivisszük, feldolgozzuk, és jó haszonnal visszahozzuk eladni. Az okokra nem térnék ki, mert igen hamar lámpavason végezném. De ez az az ország is, ahol a feltörő…..
kamm 2009.08.12 17:25:04
@bs395: ez a "no parasan" ez valami "no parasztok" vagy hasonlo?

Esetleg a ¡No Pasarán! elirasa...?
kamm 2009.08.12 21:25:40
@bs395: ehh...?
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
kamm 2009.07.09 07:00:54
Egykori, mara kulfoldon (US) elo SZDSZ-szavazokent lenne egy-ket megjegyzesem az itt elhangzottakhoz...

1. A Finkelstein-konyv - "The Holocaust Industry: Reflections on the Exploitation of Jewish Suffering" (Verso, 2000) - egy RAGYOGO darab, nem veletlen, hogy anno az ES-ben a legagresszivebb, legvisszataszitobb hazai Holocaust-parazitak egyike, maga Karsai ment neki (assem Nem felunk a FInkelsteintol vagy vmi hasonloan bena cimmel.) Nem meglepo modon maga Finkelstein sem "ijedt meg" es valaszolt, amibol szep kis vita kezdodott - itt egy link:
www.es.hu/index.php?view=doc;5661
A konyv idekint (US) kivagta a biztositekot az amrikai politkat tokeinel fogva iranyito osszes zsido lobbi- es mas, felig rejtett ernyoszervezetnel is - az ADL feje meg az Amazonon is megprobalta lejaratni Finkelsteint (persze visszafele sult el)... Ha valaki ismeri az izraeli belpolitikat, de legalabb bele-beleolvas a Haaretzbe online (angolul), akkor tudja, hogy az izraeliek reges-regen hangosan toprengenek: vajon nem szurtuk-e sajat magunkat tokon hosszabb tavon ezzel a hihetetlen nyilvanvalo, direkt befolyassal, amit az AIPAC gyakorol Amerikaban? Rosner egy idoben gyakran pengette ezt, ha jol emlekszem - kapott is hideget-meleget erte a kommenteknel...
Ez az agressziv, cionista technika egy csomo hazai zsido szarmazasu ismerosomnek, baratomnak csipte mar a szemet 10 evvel ezelott is, amikor meg odahaza mast nem is lehetett hallani, csak a MaZsiHiSz-JAFI/Szochnut hivatalos vonalat, szoval kar ugy beallitani, mintha zsido szarmazasu polgartarsaink nem pontosan ugyanolyanok lennenek, mint barki mas: ahany ember, annyi fele.
kamm 2009.07.09 07:28:03
3. Marpedig igenis VAN CIGANYPROBLEMA Magyarorszagon, MAR AKKOR IS VOLT, amikor eljottem 10 evvel ezelott, ez TENY.
Aki ezt tagadja, meg hulyesegeket beszelve probalja meg eltussolni - pl. pfuj, egyittlako stb - AZ HAZUDIK VAGY HULYE avagy mindketto, szimplan es roviden.
Magyarorszagon a romakkal kapcsolatos problemak akkor kezdyek sulyosbodni, amikor elbuktunk 1,5-2 MILLIO munkahelyet a 90-es evek orult munkahely- ill. gazdasagpolitikaja miatt - azt az allatot, aki a privatizacio kapcsan a "knowledge-based workforce" baromsagot kitalata, beloknem egy borsodi ciganyfaluba, hogy az ott lakok jogosan elegtetelt vehessenek rajta...

...megis: mekkora allatnak kellett ahhoz lennie, hogy azt gondolja, 30-40 eves, betanitott munkaskent melozgato ciganyok egyszeriben kepzett munkaerove valnak mindenfele rissz-rossz tanfolyamot elvegezve, hirtelen nyelveket fognak tanulni stb...???

Magyarorszag csaknem lenullazta magat a 90-es evek soran, a termeloipar megszunt, feldolgozoipar megszunt - mi lett a szabolcsi stb almafeldolgozassal, butoriparral, az alfoldi, pecsi cipo- ill borgyarakkal, stb stb stb??? ELadtuk, meghozza bagoert, mint kesobb kiderult es rohejes felteteleket szabtunk, mara mind lejart es nyugodtan zarhattak be mindet.
Amit csak nagyon keves hazai kozgazdasz volt hajlando szova tenni: ha nincs HAZAI TERMELES, akkor NINCS LAKOSSAGI FOGYASZTAS, tehat csokken az ADOBEVETEL, no a welfare KIADASI OLDAL - szep lassan csapdaba kerulunk, mert meg egy eppen hogy nem veszteseges hazai ipar is JOBB, MINT HA EGYSZER ELADJUK ES MEGSZUNIK 10 EV MULVA. Ez szomoru, de makrogazdasagilag is igaz- egy megroggyant tarsadalomra NEM LEHET gazdasagot alapozni.
Termelesi kapacitas nelkul NINCS ORSZAG A FOLDON, amely megelne (off-shore teruleteket kiveve.)

Ez az osszeomlas legsulyosabban a ciganysagot erintette, ami az o treakcioik is csak sulyosbitottak, plane, hogy minden kormany vidaman hunyt szemet az OCK es egyeb "cigany" kepviseletek ordenare korrupcioja felett addig, amig azok kussban tartottak a behulyitett, egyszeru romakat...

60-aqs evek, Amerika, feketek - ez legyen a kiindulasi pont.
Difi max annyi, hogy nalunk nincs hivatalos szegregacio, de mindig is volt nemhivatalos.
Megoldas; INTEGRACIO, pont. NINCS MESE, MUNKAT KELL NEKIK ADNI.
Alapvetes: NE SEGELYT ADJ, hanem MUNKAT a raszoruloknak - a segely megalaz, a munka onbecsulest ad.
Tessek azonnal direkt programot inditani, SZIGORUAN MUNKAHOZ KOTVE, ciganyok reszere - vasszigorral parositva a tovabbra is tilosban jarokkal szemben.
Pelda innen: szerintetek tenyleg nem tudna az amerikai metrovezeto is bezarni az ajtot?
Lofaszt, de az "ajtozaro" beosztasban CSAK FEKETEK vannak.
Errol lenne szo, kerem szepen.

Hosszabb tavon raadasul a ciganyok ugyanolyan jo fogyasztok, mint a feketek: megtakaritasuk semmi, viszont koltenek mindenre. :)

Nopersze politkai akarat nelkul...