Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QTPie

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Üdv!   Régóta olvasom a blogot, most úgy alakult, hogy nekem lenne tanácsra szükségem. A lényeg: könyvtárban dolgoztam, ahol március 7-én aláírtuk a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetését. Március…..
QTPie 2016.04.07 14:56:34
@Diorella Queen: Ne aggódj, akkor hirtelen mindenkit épp kirabolnának...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Mt!   Gyakran olvasom az utóbbi időben a blogot, mert én is nehéz helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Reméltem, hogy valaki ír majd, aki hasonló cipőben jár, de mivel ez nem történt meg, így most erőt vettem…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Az egyik ismerősöm írását szeretném megosztani veletek, ami nagyon jól megfogalmazza azt, hogy milyen igazságtalan is, amikor munkakeresőként mindent megteszünk annak érdekében, hogy…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Még csak most találtam rá erre az oldalra illetve erre a történetre, ami szinte teljesen megegyezik a Tóth Krisztina által írottakkal csak pár év elteltével. 2014. júliusában költözés miatt munkahelyet is váltottam méghozzá a Magyar Államkincstárhoz kerültem.…..
QTPie 2016.02.02 11:34:30
Boldog Új Évet Minden Mogyinak!..
QTPie 2016.01.12 12:24:34
QTPie 2016.01.13 00:21:54
@Krétagarbó: Én csak a sokdébetűs hölgyeménybe kattintva jutottam ide, hogy még mindig van-e sokdébetű és láttam, hogy van, aztán közben elolvastam a posztot és nem értettem Dya miért van kihagyva. Hiszenhát ő volt a legszebb, meg műcsöcs-e, hiába nem bírta megfogni a mikrofont anélkül, hogy automatikusan ne húzogassa, valószínűleg valami koragyermekkori beidegződés folytán.. De ez nem zavart, szóval lehetett vón a felsorolásban és ezt kívántam egyszerű, de lényegretörő módon odakúrni, mint 1: Dya!

Hát így. Egyébként fogalmam sincs, mi zajlik itt, vélhetőleg bennfentes közössége azoknak, akik kirekesztődtek már más, amúgy frekventáltan látogatott valóságshow blogok kommenttengeréből, mert valaki betolta a fasztorlaszt és ott nem lehetett tovább beszélgetni.

Körülbelül ennyi, halló rendőrség, elfogyott a kaja, küldjenek segítséget!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Eddig mindig mindenhol csak a pozitív dolgokat lehetett…..
spinoffashion Békucc nap :) 2015.11.09 20:40:04
Isten éltessen nagyon sokáig <3!!!!..
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Olyan kis naiv voltam lánykoromban a házasságot illetően. Nem, azt azért nem hittem, hogy az oltártól aztán tényleg mindenki holtomidlagholtomiglan, de valahogy úgy gondoltam, hogy akinek ez nem jön be, az elválik. Ehhez az is hozzájárult, hogy a mi jó kis konzervatív köreinkben,…..
Naiv ügyfél kideríti, miért kerül a vártnál sokkal többe a Telenornál a fix havi 800 perces, 16 ezer forintos csomagja. Teljesen hiába méri ugyanis telefonján a perceket, minthogy nyáron megváltoztatták a szerződés feltételeit. Ez alapján a 800 percéből 480-at beszélhet le…..
Amikor Alekosz kereste a mátkáját, észrevettük, hogy a fülében ott van egy bigyula, amin keresztül minden bizonnyal utasításokat kap a műsor szerkesztőitől, ide menj, Alekosz, oda menj, Alekosz, most fogd meg a csöcsét, nevess, vegyél levegőt, most ne beszélj. Az RTL nem nagyon…..
QTPie 2012.10.09 16:10:35
Az év eddigi legdurvább áramos sztoriját olvashatják egyelőre két felvonásban. Naiv ügyfél újonnan vásárolt lakásában 2,5 hónappal a beköltözés után az ELMŰ váratlanul leszerelte a mérőórát. Mint utólag kiderült, az átíráshoz hiányzott valami dokumentum, de erről sem…..
QTPie 2012.09.24 11:30:51
4.
Nóra nem érti, miért várja meg a Regio Játék, amíg valamelyik gyerek kiszúrja a szemét az azonnal széteső búgócsiga darabjaival. Ők első körben még visszavitték a selejtet, de amikor a következő is szétesett, hagyták az egészet. Édesapámék a REGIO játéknagykerben…..
QTPie 2012.09.07 14:19:33
Hogy  ne keveredjek bonyolult jogi procedúrákba,  nevezzük Ákosnak az alanyt. Bár ez túl jó név neki, úgyhogy inkább legyen csak Taksony  (így ha az s betűt kihagyjuk, méltán tükrözi a róla kialakult véleményemet, nade ne szaladjunk ennyire előre ;-) ) Történt egy…..
MINDEN PASI EGY FASZKALAP! , gondoltam, mikor vége lett a 12 évig tartó kapcsolatomnak, és hirtelen a hátam közepére sem kívántam egy pasit sem. Nem hogy máshová ;-D   (igen, a szexre gondolok ;-) mint mindig :-P :-D…..
QTPie 2012.08.22 22:15:46
Folytatódik a BKV-BKK kutyakomédiája. Miközben arra nincs ember/pénz, hogy a meglévő buszokat karbantartsák, hajókáznak és színezgetnek. Az utasok pedig rendületlenül tolják a trolikat. Itt az idő, hogy Tarlós rendkívüli vészhelyzetet hirdessen, hogy legalább ne az utasoknak…..
QTPie 2012.08.10 10:59:59
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
Naiv ügyfél lemaradt az év eleji aranylázról, és mint kiderült, már nem kapni a tömbös változatot. Szerencsére apokalipszis idején azzal pont semmire nem lehet menni, szemben a törtarany ékszerekkel, úgyhogy igazából már csak a pénzt kell visszaszereznie az Aranyközpont…..
QTPie 2012.07.23 10:43:09
Vargtimmen Oda se neki 2012.06.18 11:56:00
Remélhetőleg mára mindenki túltette már magát azon, hogy ezt az Eb-t se fogjuk megnyerni. Ilyen az élet, magabiztosan hoztuk a pocsék védekezést és most mákunk se volt, emiatt senkit nem kell, hogy elragadjon a búbánat (azért is kell ezt hangsúlyozni, mert Svédországban…..
IDDQD Húszéves a PC Guru 2012.06.07 11:15:00
1992 júniusában elindult, és azóta kisebb kilengésekkel ugyan, de tartja magát a nyomtatott gamersajtó egyik oszlopa, a PC Guru. Tavaly nagyjából ilyenkor épp arról volt szó, hogy bedől az újság, még mi is vertünk néhány szeget a lap koporsójába, de soha ne tévedjünk kisebbet…..
QTPie 2012.06.11 09:25:46
@NightBagoly: Kb the same.
QTPie 2012.06.12 08:29:54
@DocBulywood: Kérdés volt, nem találós kérdés :D

Érdekelne, sohasem néztem még utána.
hogyvolt Éden hotel - 2x29 2012.04.24 04:55:00
A nyolcadik hétbe fordult az Éden hotel, innentől már csak a lejtmenet van, jajajajaj, Melák utánahalt Műanyagnak, és távozott Omár, az egyetlen ember, akinél szívesen láttam volna a Bizalom Papírmasé Aranygömbje által reprezentált milliókat. A múlt hét egyetlen izgalmas…..
hogyvolt Éden hotel - 2x21 2012.04.10 06:00:00
Na, egy hét böjt után ismét lehet élőben kibeszélni, és menten mennyi mindent. A múlt hétről még tartozunk egy csupasz Naiva pinával, tessék. Jó kis epizód lesz a mai, a szerkesztők tényleg úgy szopatják a lakosokat, mintha kötelező lenne. Végre mán, hogy megint van…..
(Disclaimer: Bár a poszt nem spoileres, a hivatkozott linkek azok lehetnek.)Bár az elmúlt napok kommentjeiben már előjött a Mass Effect 3-ügy, azért foglaljuk csak össze a balhét, mert vannak új fejlemények is. Tehát megjelent két remek sci-fi szerepjáték után egy harmadik, a…..
QTPie 2012.03.20 07:55:01
@Stöki: Every game that ends with "it was only a dream" automatically sucks azóta...
J. Anna, az Engem ezért nem nyalhatsz ki és az Ügynökök kíméljenek! c. posztok szerzője újabb írással jelentkezett. Tisztelt (?) Kolleginák!Ha időm engedi ránézek a konkurencia Internet-hirdetéseire, na meg a sajátomat is kontrolálom, végtére is nem két fillért fizetek…..
QTPie 2012.03.15 09:10:25
@little alien: ? Jól? Melyik univerzumban?