Regisztráció Blogot indítok
Adatok
millhouse

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De miről tárgyalt Szél Bernadett Hernádi Zsolttal? ..
millhouse 2018.07.11 08:42:43
@bekezsu: Hát, ha te Hadházyt sajnálod az téged is minősít. Annál az embernél undorítóbb csúszómászót keveset hordott a hátán a föld.
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
Legalábbis most, és ezen csak ő maga változtathat...
millhouse 2017.01.15 15:58:48
@morpho: Nem mondtam, hogy jó vagy rossz, csak felvázoltam a szitut.
Kitaláltuk Mikivel, hogy írunk az idén is mindenfajta összegző listát az évről, de viszonylag gyorsan szembesültünk azzal: képtelenek vagyunk faszalistát írni. Mert Dárdai meg a Gyárfást kinyíró lyány ott lett volna, de a többi nyolc helyet sehogy se tudtuk megtölteni. Marha jó volt plö a…..
A Fideszt majmolja a lengyel kormány. Az ultrakonzervatív-populista Kaczynski-párt házelnöke kitiltotta a tudósítókat a lengyel parlamentből. Januártól csak pár válogatott újságíró és kormánybarát tévé tudósíthat a Szejmből, a folyosókon pedig egyáltalán nem lehet kérdezni a…..
millhouse 2016.12.19 02:26:10
@Mariann19: Ne haragudj, de nehéz nevetés nélkül olvasni, te valami álomvilágban élhetsz. A sajtómunkások nem valamiféle Grál lovagok, hanem magántársaságok alkalmazottai, akik a tulajdonosok elvárásainak próbálnak megfelelni. Egyáltalán nem állítom, hogy ez nem egy legitim hozzáállás a részükről vagy ilyesmi, csak kezeljük már a helyükön őket az isten szerelmére.
Egy országgyűlési képviselőnek ezzel szemben papírja van róla, hogy ő állampolgárokat képvisel.
Az újságírónak nincs ilyenje. Bocsánat, de ennél érthetőbben nem lehet ezt elmagyarázni.
millhouse 2016.12.20 03:15:15
@Mariann19: Miért kéne elhinnem, hogy a tulajdonosi elvárások kizárólag a közmédiáknál érvényesülnek, egy magántársaságnál pedig kizárólag a polgárok hiteles, etikus tájékoztatása lebeg a tulajdonosok szeme előtt, még akár az érdekeik ellenére is?
Ha már annyira demokraták vagyunk, akkor ilyen alapon én meg akár azt is gondolhatnám, hogy a kormány, amikor a közmédiát "kézivezérli" akkor csak érvényesíti a köz akaratát, hiszen a kormány hatalmának forrása mégiscsak a nép. Szemben a magánmédia tulajdonosaimnak hatalmával, aminek pedig a pénz.
Elég gáz, ha egy ország – jelesül kis hazánk – Nemzeti Bankjának első embere, mindannyiunk – lévén, mi vagyunk a "köz" – szolgája, gondol egyet, és hülyének tetteti magát.  Ennél már csak az drámaibb, ha minket, a „főnökeit” tekinti ostobának, ahogy azt Matolcsy György a parlamenti meghallgatására…..
08.00-17.00 A férfi egész nap a saját ügyeit intézi, majd 16.45-kor eszébe jut, hogy randija lesz. 5 perc alatt elkészül és elindul a találkozó helyszínére. 17.00 Érkezés a férfi kedvenc kocsmájának főbejárata elé, ahol a nő decens, visszafogott, de elegáns öltözékben percre pontosan megjelenik.…..
millhouse 2016.11.26 22:21:26
Iggy Poptól már sok furcsaságot láttunk, az extravagáns zenész most azonban szó szerint a meztelen valóságot mutatja meg magáról. Művészpalánták előtt pózolt - méghozzá teljesen csupaszon...
millhouse 2016.03.03 07:09:04
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
millhouse 2016.02.10 15:09:42
@GaborP: A BBC nem német televízió, mint már mondtam a brit média lényegesen kiegyensúlyozottabb annál. A német közszolgálati adókon keményen véleményeznek mindent, masszív agymosás folyik, a mienkénél jóval direktebb formában. Annyi a különbség, hogy ott a magánsajtó is ugyanazt a sípot fújja, ezért rosszabb a helyzet mint Magyarországon.
millhouse 2016.02.10 15:54:16
@zati: Azzal a nem lényegtelen különbséggel, hogy most mást is nézhetsz, olvashatsz. Egyébként meg aki a tv-kből akarja megtudni, hogy mi folyik a világban, az fogyatékos.
Magyarországnak nem a menekültek, hanem Schengen felbomlása tenne be: kis hazánkban a termelési kapacitások leépülése, s tömeges munkanélküliség követné az európai határok visszaépülését. Ez következik ugyanis abból, ha az EU-s tagállamok külön-külön, kerítésekkel zárják el magukat a külvilágtól és…..
A magyar társadalomnak semmilyen ismerete nincs az országba érkező EU-s pénzek felhasználásáról, és erős a gyanúm, hogy e pénzek nagy része a kormányhoz közeli zsebekben landol túlárazott és a politikai hűség alapján megítélt projektek keretében. A nyugati adófizetők pénze közvetett módon tehát a…..
millhouse 2016.01.18 05:18:15
         A magyar kormány minden szerződését felmondja a Magyar Telekommal, mivel az, idézem: a véleménye miatt diszkriminált valakit. Konkrétan a rezsim hivatalos Coelhoját.        1. Képzeljük el, ígérem, nem lesz nehéz, hogy Kovács Ákos szerint, a zsidóság a bosszú…..
A holodomor Ukrajna történetének legtöbb emberáldozattal járó katasztrófája. Halálos áldozatainak számát 7 és 10 millió közé teszik, amiből 3 millió gyermek volt. A "holodomor" szót kifejezetten az ukrán területeken végbement éhínségre használja a…..
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
Sajnos nem tudom teljes bizonyossággal megfejteni (pedig meg tudom), mi történt pénteken Brüsszelben, midőn Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek és Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének pacsi céljából egyberagadt keze minden idők egyik legkínosabb diplomáciai…..
Az 1980-as évek közepe az egyik legsötétebb korszak volt Kalifornia történetében. Az utcákat elárasztották a drogok, tombolt a háború a különböző bandák között, miközben a rendőrök megpróbáltak valahogyan rendet tartani. William Karl Valentine gyakorlatilag a pasadenai…..
millhouse 2015.01.22 15:41:38
1. Az 1929 októberében a New York-i tőzsde összeomlásával kezdődő nagy gazdasági válság 1933-ban érte el csúcspontját az USA-ban, hatásai azonban egészen az 1940-es évekig érzékelhetőek voltak. 2. A nagy gazdasági válság idején a világkereskedelem a felére esett vissza, az…..
millhouse 2015.01.21 14:26:46
@Vizilabda: Ne aggódj, a 21. század se lesz jobb. Valószínűleg meg sem éri a civilizáció a végét.
Piroslap 138% az internetadó 2014.10.22 12:43:54
Drága MSZP, anno a 27 százalékos ÁFA miatt tetszetek mondani, hogy az bizony Európa rekord. Bár kétségtelen, hogy az Orbán-kormány imádja a magas adókat. De valószínűleg az internetadó mértéke világrekord lesz. És a 2014-es Guinness rekordok könyvének címoldalán fog…..
Nemrég "Loren Chinese Top Model" versenyt tartottak Nanningban, Guangxiban. Ebben a hírben eddig nincs semmi különös, csakhogy a jelentkezőknek ezernyi pincebogáron kellett mezítláb végigsétálniuk a kifutón. A kemény versenyt egy olasz rendező találta ki, az ötletet egy korábbi…..
millhouse 2014.10.21 01:56:36
Feleim, bántsák a Viktort! Ámerika bántsa a Viktort. Rendre jönnek, vagdalkoznak: Washington Post, The New York Times, és most már a Wall Street Journal is. És hát ugye az a baj, hogy ezek mind nem a Magyar Hírlapot és a kurucinfót összekötő tengely mentén elhelyezkedő…..
millhouse 2014.08.03 20:09:14
@Tamás Csacsicska: Na, pont ezért a lekezelő, nagyképű stílusotokért utál titeket az egész világ.
millhouse 2014.08.03 20:32:53
@Tamás Csacsicska: Nem kell, hogy én minősítselek, megteszed te azt saját magaddal.

Idézzél már légy szíves tőlem kurva anyázást, meg zsidózást.

1,Az USA és az EU közötti szabad kereskedelmi egyezmény nem lesz jó Magyarországnak, ha igazak az onnan kiszivárgott információk.
A téliszalámit eddig is eltudtuk adni.

2,Azért mert a világ a globalizáció felé halad, nem kell azt nekünk szeretni.

3,Magyarország be van integrálódva az EU-ba, ez nem vagy EU vagy Oroszország kérdés, sokan üzletelnek az oroszokkal, az más kérdés, hogy az USA érdeke az EU és Oroszország összeharagítása, meg is tesz mindent ezért.

4,Jó lenne már ha ráébrednétek, hogy Magyarországon nem mindenkinek a szíve csücske a "LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA" Szerintem a lakosság nagyobbik fele szarik rá konkrétan.

5,Ezt az "elmebeteget" kétszer választották 2/3-al Miniszterelnöknek, erről ennyit.

6,Azon gondolkozz el inkább, hogy titeket minek tekint a világ.
Segítsek?
millhouse 2014.08.03 20:45:24
@Hannibal ante portas: LOL!

Ezen kifeküdtem. ÁÁÁÁÁ Nagyon jó!
Policity Gyurcsány győzött? 2014.01.15 00:36:55
Az előző egy hét arról szólt, hogy Gyurcsány milyen mélyről jött vissza, és hogy végül az összefogás során mindenki lényegében az ő kezére játszott (értsd: Bajnai), múlt hétfői bejelentése lényegében az Együtt bukása és Gyurcsány személyes győzelme. Ennek…..
Nem új politikusok kellenek, hanem olyan civil intézmények és erőközpontok, amelyek odateszik a politika torkára a kést és kikényszerítik a közhatalom meg a szervezett üzlet szétválasztását, a proli tömegek hergelése és butítása helyett a felemelésükre, öntudatra…..
millhouse 2014.01.02 04:13:15
@high up!: "A jó hír viszont az, hogy 2015/16-ban teljesen ráomlik a maTROLLcsizmus a fidesz birkákra (is), pont úgy mint a 100 napos jóléti rendszerváltás és a reformok a gyurtcsányi agyhalottakra 2009-ben."

Mi vagy te, valami ki...ott orákulum ?
Miről beszélsz? Mire alapozod ezt a baromságot?
Korábbi bejegyzésünkben már lerántottuk a leplet a közmédia próbálkozásáról, de az ünnepek alatt csendben mégis bekövetkezett, amit egy rossz viccnek lehetett hinni. Úgyszólván egyesítették a weblapokat, minden korábbi cím egyetlen helyre viszi a netpolgárokat: a mediaklikk.hu…..
millhouse 2013.12.31 01:24:02
Már soha nem gondoljuk azt, hogy az aktuális mocsoknál nincs lejjebb, de így is nehéz a magunk mögött hagyott évet nem mellbevágónak nevezni. Évértékelő sorozatunk első részében a két szarfaszú blogger mellett a széplelkű Klopi kisasszony is összegez, aztán jönnek tízes…..