Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vid ispán

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország ismét válaszút előtt áll. Végérvényesen hitet teszünk Európa mellett, vagy bele kell törődnünk abba, hogy a világ elmegy mellettünk. A populizmus és a Brexit  után az euróövezetbe tartozó országok előremenekülnek, és létrehozzák a mag-Európát. A hezitálók, fanyalgók hoppon maradnak.…..
  Már az sem volt teljesen egyértelmű, hogy tavaly novemberi távozásuk után a gyurcsányista képviselők nem alakíthatnak rögtön frakciót az Országgyűlésben. Bár az MSZP is mindent megtett, hogy a Demokratikus Koalíciónak ne legyen könnyű a parlamenti lét, az alkotmányügyi…..
Vid ispán 2012.03.21 22:20:07
  Kommentár nélkül. Vitázzunk róla. Szabadon...
  Nem akarok Lázár János II. lenni, ezért nem zaklatom Schiffer Andrást a családjával. Pedig viszket. És elismerem (igen, András, ez most dicséret!), hogy Schiffer nagyon igazakat mond. A Fidesz tyúkszemén ugrál, mert a Fidesz nem akar szembenézni a múlttal. Mondjuk ki!  …..
Vid ispán 2012.03.21 19:40:14
Tegnap megérkezett az éhségmenet a Kossuth térre. A múlt héten indult menet 200 kilométert gyalogolt a hóban-fagyban, Miskolcról Budapestre. A "Munkát, kenyeret" transzparens elég egyértelmű, Borsod megyében se munka, se kenyér ...a Rózsadombon lakó kormánytagok, képviselők meg…..
  Egy Berlinben élő honfitársunkat a fenti jótanácsokkal bocsátotta útjára a budapesti utazását szervező utazási iroda a Deutsche Bahn egy kisebb kirendeltsége, ahol budapesti vonatjegyet vásárolt. Fordítás hajtás után.  Nagyon Tisztelt Utazó!  Magyarországi…..
  Mohácsi Viktória elhagyta az országot és politikai menedékjogot kér Kanadában, olvastam 3 napja. Egyből az Ilyen ország pedig nincs sorozatunk következő része jutott eszembe, de kiment a fejemből, nem lett belőle poszt. Aztán a hétvégi Népszabadságban találkoztam Tóth…..
Vid ispán 2012.02.06 10:53:21
  Általános axióma lett jobb ellenzéki körökben, hogy az új választási rendszer bebetonozza a Fidesz-kormányt a hatalomba. E nézet szerint – a győztesnek is járó szuperkompenzáció mellett – a választókörzetek határának célzatos tologatásával a jobboldal…..
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
Vid ispán 2012.02.03 06:44:07