Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justicar

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlon túl Aaaaaavataaaaaaaaar 2010.06.25 15:43:00
justicar 2010.06.26 17:32:30
Az új plakátok után kijött a Fidesz a kampányfilmjeivel is. Semmi kép, kevés halk zene, csak egy férfihang beszél. Tiszta minimál stíl, ami valljuk be, hogy az ötletes és ügyes hobbisták által vicessebbnél-viccesebb videókkal telepakolt Youtube korában furcsa, sőt kimondottan…..
Geryék videójával kezdődött minden: Magyarország számokban 2002-2010 A most Pulitzer-emlékdíjassá lett Bodoky volt olyan provokatív, hogy belinkelte a videót a szakértő pénzügyminiszter, Oszkó Petya blogjára. (Eddig nem is tudtuk, hogy van neki, talán jobb is) Bodoky számítása…..
Vastagbőr Böszme Stream 2010.03.19 15:07:00
Nem mintha már bármit számítana, de azért megpróbálják: szóval a Félőrült beszédet mond 4-től az erős mennyezetű SYMA csarnokban , origónak hála lehet meózni. zero úton van, ezért addig én vigyázok rátok, lmpvs-ezni és helótázni lehet, egymás bugyijában turkálni…..
Nem az igazi az új szocinóta. "Többen vagyunk, mint bárki gondolná", erről ugye folyton a büntetőügyek jutnak az ember eszébe, de összességében se olyan fülbemászó és dinamikus, mint a 2006-os sláger, az "Igen, igen" Az MSZP-ben többen úgy érezték, hogy a…..
Halleluja. Balogh Zsolt után Antal Attila is megébredt és interjút adott a Magyar Nemzetnek, cáfolva ezzel Demszky "Nem tudtam semmiről" mantráját. Miután - fél évvel azután, hogy nálunk megjelent - a HVG lehozta a BKV-revizor leveleit, Gábor ezt nyilatkozta: "ennek a…..
justicar 2010.03.13 18:22:08
@f.m.j.: Igazából, szerintem mindegyiknek, aki benne volt a bizniszben, adni nekik egy-egy fegyvert, azzal, hogy aki utolsónak marad, az megússza a népharagot. Aztán mégsem :D
Vastagbőr Bajnai, a remek tanú 2010.03.12 12:01:00
Kiszedtem Bajnai a sukorói hűtlen kezelés (600 milliós károkozás? 700 milliós károkozás?) ügyében tett (amúgy elég rövid) tanuvallomásának lényeges részeit. A kiemelt részeken semmiféle változtatást sem eszközöltem: (...) nem ismertem (...) (...) nem emlékszem arra (...)…..
justicar 2010.03.12 13:54:40
@volánrulz: Arról tudok, hogy voltak jobbikos tüntetők, meg, hogy annyira nem volt közönség, hogy Egerből vitték busszal a szoci nyuggereket.
justicar 2010.03.12 14:17:22
@reKorrekt: Éljen Gyurcsány...kenyéren és vízen. (Pfujj)
Komolyan mondom, nem hiszem el. Nem olvasnak Orbánék újságot, internetet? Nem veszik észre, mennyien bíznak bennük? Abban, hogy majd ők igazságot szolgáltatnak, visszaszedik az ellopott milliárdokat, lecsukják az elmúlt 8 év bűnözőit, hogy TESZNEK valamit? Nem veszik észre, hogy a…..
A helyzet fokozódik, egyesek már nem is bírják idegekkel. A nagypofájú Szanyi kiakadt, hogy bárki (értsd: nem csak fanatikus MSZP-hívők) regisztrálhat és hozzászólhat az ő fényességes fórumjukon. El-ké-pesz-tő! Hogy merészelnek egyesek, ilyen "tetü és féreg nick"-ek…..
A 20+15 milliárd állami pénz sorsáról a titokzatos, máig ismeretlen hatástanulmány után döntött a kormány. A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik névtelenséget kérő vezető munkatársa az origonak: "A hatástanulmány készítéséről szóló szerződést mindhárman…..
Feri tényleg beváltja a rendszerváltás álmát, és megcsinálja a 10%-os MSZP-t ... Nem elég, hogy 4 éves miniszterelnöksége, pártelnöksége a 43%-os MSZP-ből egy szupercuki kis pártot csinált (30-44 közötti korosztályban 4% az MSZP) több nagy pártra elegendő platformmal,…..
Ugye emlékszünk Miklósi Gábor remek helyszíni riportjára a hétesi telepről? "A vasgyári dolgozóknak épült, egykor irigyelt kolónián mintegy negyven szociális bérlakásban ma közel négyszázan laknak. Két idős ember kivételével mindenki cigány." Aztán egész…..
justicar 2010.02.27 12:44:48
@El Topo (Sgt. Elias): Ne haragudj, de szerintem nettó baromság egy ilyen témájú cikknél "kurucos ízvilágról beszélni". Te hogy beszélnél egy ilyen esetről? Szépen, liberálisul, a pol. korrektség keretei közt, figyelembe véve, hogy a néni elköltözhetett volna, de nem akart? A végén még majd ő tehet róla, hogy így végezte, nem? Hát fúj...
Amúgy Isten nyugosztalja.
justicar 2010.02.27 12:54:04
@El Topo (Sgt. Elias): Mindenki úgy fejezi ki a véleményét ahogy tudja, de azért egy minimális tisztelet kijárna (szerintem)
justicar 2010.02.27 12:58:51
@El Topo (Sgt. Elias): Miután lekurucmoslékoztál egy cikket egy néni haláláról?
Igazad van, semmilyenről.
Az Országgyűlés 2000. június 13-án elfogadott határozata értelmében minden év február 25-én tartják A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJÁt. Vagyis ma. A három nagy párt a következőképpen emlékezik: A Fidesz nevében Navracsics Tibor, Balog Zoltán és…..
justicar 2010.02.25 13:48:33
Vastagbőr Lássunk és tapsoljunk! 2010.02.23 15:15:00
Molnár Csabi jól felhúzta magát már sokadjára, hogy egyesek semmibe veszik, sőt becsmérlik az elmúlt 8 évet. Összedobott hát egy füzetkét a maga igazát bizonyítandó. Változtatás és photoshop nélkül:  ..
Dobolyi volt hétfő reggel a Mokka vendége, ahol nemcsak a makaói útról kérdezgették, hanem a 2 millió forintba kerülő mongóliairól is. (Veres Jani repjegye 1,1 millióba került, a neten 250 ezerért találtam, de az a fránya közbeszerzés de megdrágította ...) Dobolyi szerint…..
Vastagbőr Olyan ismerősek ezek 2010.02.22 15:01:00
Ha már úgyis ilyen videós napunk van ma.... Itt a roppant meggyőző kínálat újabb gyöngyszeme, a lezuhant csurik kampányfilmje.  "Déja vu, lálálá......."   Micsoda önvallomás! Sehol egy politikus, sehol egy üzenet, felhívás, gondolat... csak a tavalyi…..
Próbálkoznak, hátha... Hirtelen ráébredtek, hogy ők elkötelezett hívei "a világszínvonalú magyar mezőgazdaságnak és feldolgozóiparnak", ezért megalakították az MDF Hungarikum Kabinetjét. Emlékeztetnek rá, hogy az MDF már korábban is kiállt a minőségi magyar…..
"Teljesen kivagyok......megint órákon át kellett vigyorogni. De ha egyszer ez kell ezeknek .....izé, a választópolgároknak. Tele volt velük a csarnok! Nem is értem....de hát ők tudják. Jó, hogy Ildikó is ott volt velem, egy harcrahívó tábornok nem beszél ilyen lelkesítően…..
Ugye mindig ezt kérték számon a Fideszen. Hogy nem működnek együtt, csak gáncsoskodnak, keresztbetesznek a reformoknak... Gyurcsány most Szombathelyen, egy zártkörű rendezvényen elmondta, ők hogy képzelik el a következő, kisebbségben töltött 4 évet. Izgalmas lesz...  …..
Magyar Róbert szökése óta még egy hónap sem telt el: "Nem találták otthon a rendőrök K. Ferencet, a Koszi-klán néven ismert bűnszervezet egyik tagját, amikor azt ellenőrizték, betartja-e a házi őrizet szabályait." K. Ferenc ellen emberölés miatt folyik eljárás. A…..
justicar 2010.02.19 14:45:40
@Gunther: Régebben volt egy kollégám, akinek ez volt a szava járása: "Mi az hogy börtön? Golyóval olcsóbban jövünk ki." Igaza lett sajnos
"Az idősek akár egyheti nyugdíjuknak megfelelő prémiumot is kézhez vehetnek az év végén, amennyiben marad a jelenlegi kormány által folytatott költségvetési politika. Az MSZP nyugdíjasok melletti kiállását akkor sem tartja helytelennek, ha az néha talán az ország…..
Napi Populista KampányÍgéret - 1. rész Nem bírtam tovább, mert ilyen nincs, és még is van. Új sorozat, hadd szóljon. Úgy látom, minden napra jut egy-egy csemege. Mondjuk úgy, az alanyi jogú Zinternet volt a 0. rész. Egy mondat az MSZP 60 oldalas programcsomagjából. A…..
Az EU határozata alapján 2009. decemberéig  a víz arzéntartalmát (és egybéb más vegyületekét, mint a nitrit, nitrát, ammónium-ion) határérték alá kell szállítani: 2006. december 25-ig azokon a településeken, ahol az arzéntartalom magasabb 50 mikrogrammnál, 2009. december…..
Blaha Luja tér, 16:15, útban hazafelé. Fent a téren a következő látvány fogadott (csak a mobil volt nálam, azért ilyenek a fényképek): Lent az aluljáró pedig ez:   Az emberek sorban álltak, hogy leadják a kopogtatócédulájukat ... lent az aluljáróban. Odafent egy…..
justicar 2010.02.16 17:50:17
@ingenium rusticus: nem hinném, hogy a blaha estefele jó hely lenne egy toleráns libsinek, de mondasz valamit : )
justicar 2010.02.16 18:45:40
@cotti: Nekem is fontos a környezetvédelem, csak az a baj ezzel, hogy nem lehet csak egy országnak tenni valamit. Ez a CO2 kibocsájtásos szöveg amit (főleg) nemzetközi szintem ENSZ és társai nyomnak, kvóta eladással vétellel együtt, kissé nevetséges. Ezek ellen együtt kellene fellépni, különben annyi értelme van egy-egy ország részéről a környezetvédelemnek, mint egy medencét belehugyozós meg nem belehugyozós részre osztani. Ugyan az a víz, ugyan az a levegő...
justicar 2010.02.16 19:13:43
@latte: Ez mind igaz, csak bátorkodtam hangot adni a véleményemnek.
Apropó, már nem is tudom hol olvastam (lehet hogy nem teljesen igaz...), de igy szólt: ha minden ember a földön annyit fogyasztana és szemetelne mint az amerikaiak, 4 bolygó kellene...