Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luna84

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A shea vaj szuper. Jó szinte mindenre, főleg kiszáradt, töredezett, ekcémás bőrre. Rajtam van mindegyikből :) A kipirosodott orromat is ezzel kenegetem, a felrepedezett sarkamat is. Könyökre, cserpes ajkakra is kitűnő, és még sorolhatnám.Amit itt leírok, az egy alaprecept,…..
Még egy recept erejéig maradok az izomláznál... Kedves férjem mostanában rászokott a biciklizésre, és mint mindent ezt is tökéletesen akarja csinálni. Néha menni alig tud, úgy fáj a lába. A kencéimet és egyéb kutyulmányaimat rosszul viseli, nem nagyon hajlandó kipórbálni semmi…..
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
luna84 2009.04.19 19:28:23
Kedves Lilly03!

Hidd el, semmi sem történik ok nélkül, ami "véletlenül" történik.
Ha szereted a gyerekeket, akkor tartsd meg a babádat, hiszen a Tiéd - egy rész belőled, ajándék az Égtől. Lehet, hogy nem most vártad, és nem kérted, de az ajándékozásban az a szép, hogy sosem tudhatjuk, mit kapunk, mikor és miért. Próbálj meg bízni az Úrban, hogy Ő tudja a legjobban, mi a legjobb Neked - és fogadd el az ajándékát.

Igaz, hogy ez a Te döntésed kell legyen, és biztosan nagyon nehéz. De kicsit próbáld meg elképzelni döntésed kimenetelét, hogy mi lesz Veled úgy 3 év múlva! Naponta foglalkozol gyerekekkel - szerinted egy abortusz után milyen érzéssel fogsz rájuk tekinteni? Mi fog eszedbe jutni egy kismamáról vagy egy kisbabáról? Szerintem ekkor lenne igazán nehéz Neked: belenézni egy újszülött szemébe, aki akár a Tiéd is lehetne, vagy örülni egy barátnőd vagy ismerősöd rég várt terhességének, mikor Neked az olyan könnyen megadatott...
Hidd el, ismerek olyan házaspárt, akik évek óta vágynak egy kisbabára, és valamiért nem jön... pedig mindent megadnának érte, és szívük minden szeretetével szeretnék...

Hidd el, senki sem azt kapja, amit vár, és Isten sokszor "keresztül húzza" a számításainkat... de ezért nem Őt kell hibáztatnunk, hanem megpróbálni mindenből kihozni a legjobbat. És én csak bíztatni tudlak, hogy lehet, hogy most kilátástalan a helyzeted, és nem látod, mi lesz Veled egy év múlva - de hidd el, ha segítséget kérsz, kapsz. Ha az Élet mellett döntesz, mindig jön majd valahonnét "véletlenül" segítség, épp jókor. Csak bíznod kell.

Sok erőt kívánok Neked, bárhogy is döntesz.