Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atom

2079 bejegyzést írt és 987 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
atom Rovinj trip - videó 2016.09.12 19:55:26
Először 2015-ben jártam Rovinjban, tapasztalt horvátországozósnak nem vagyok mondható, hiszen előtte csak három alkalommal fordultam meg horvátéknál ugyanis a szüleim engem inkább Balatonra hordtak nyáron. Borival úgy gondoltuk, hogy idén repetázunk egy kicsit a fényesre kopott kövekből, a száradó…..
Munkám során évről-évre előfordul, hogy ugyanazon témákat kell fotózom, ez nagyrendezvények esetén különösképp igaz. Van nálunk karnevál, szentivánéji vigasságok, táncversenyek és még sok ismétlődő program. Ezeket a munkákat szeretem nem rutinból letudni, mindig próbálok keresni valamilyen…..
Harminchárom, a krisztusi kor, a boldog dupla, a negyedik tizedem majdnem harmada, hatvanhat fele, azaz a nyaldaseggemtélennyáron éve. Még egy darabig sorolhatnám, hogy mi minden jut eszembe, vagy jött szembe az elmúlt pár napban, midőn a 33-asba léptem. Mivel az utóbbi években szinte mindig volt rá…..
atom hello szia 2015 2015.01.01 23:26:16
Ismét eltelt egy év, a tavalyihoz hasonlóan a Szimfónia Kávézóban ünnepeltünk, barátok közt, jó zenékkel, hajnalig. Az éjfél hamar jött, egyszer csak azt vettem észre, hogy valakik visszaszámolnak a háttérben és pezsgő van a kezükben. Ez az est sem volt más, mint egy…..
Három napnyi ünnep után már jól esik az embernek kicsit kimozdulni és karácsonyi filmek, bólé, süteménymérgezés után lazítani a barátokkal. Szerencsére Timi és Hanzs szervezett egy laza összejövetelt Christmas After - Pre Silvester - képek. ..
Lucie szobamacsek, de természetesen ki szoktuk vinni az udvarra is, mert nem árt a friss levegő a macseknak. Amikor nyitjuk a bejárati ajtót, sokszor kisprintel a folyosóra a lábunk mellett, ott is szabad lennie, persze csak felügyelet mellett a szomszédok miatt. Mostanában jelezni is…..
atom Imádok Borival bringázni 2014.12.06 13:00:00
Imádok Borival bringázni, napsütéses délutánokon, órákon át a város szélén erre-arra. Macskákat simogatunk, fotózzuk egymást, nevetünk, suhanunk szerteszét. Imádok Borival bringázni. ..
Mindig belefutok egy-egy fotós mappába a gépemen, amit eddig még nem osztottam meg sem a nyugaton, sem a blogomon. Most is találtam egyet és lám-lám, már pötyögöm is a bekezdéseket:) Most a kahlenbergi fotóim akadtak a kezembe. Még májusban ugrottunk ki Bécsbe a barátokkal két…..
Nemrégiben kiugrottunk hétvégén Bori anyukájához Oberschützenbe és végre megejthettük a vágyott szarvas-túrát. Pár hete már posztoltak az ősök fotókat a nagyon közeljövő őzekről és szarvasokról, amit látva Borival rögtön kattogni kezdett fejünkben az exponálógomb és…..
Szerintem estefelé.... 2014.06.17 13:47:11
Tegnap délután történt valamilyen baleset Steyr-ben. Nem sokat tudok róla, némi útlezárás, egy jó nagy forgalmi dugó, és szirénázó mentőautók…. meg valami az úttesten, amiről akkor még nem tudtam, hogy olaj. Mindenesetre néhány óra múlva, este, amikor hazafelé mentünk…..
Atom 2014.06.17 15:00:23
"Boldogságod fénye legyen szép szivárvány,Rajta, mint egy hídon, szép tündérek járván,Ne bántson a métely, sem másféle járvány,Hanem oly erős légy, valamint a márvány."            Arany János         ..
Atom 2014.06.02 17:48:39
Csütörtökön este az ágyban fekve, a mellkasomhoz bújt Borit ölelve summáztam magamban, hogy jó napom volt. Éljen május elseje! - Először is azért, mert elmentünk megnézni és lefotózni a Retró felvonulást, ami nekem egy kifejezetten érdekes gyöngyszem a riporteri munkám során…..
Míg pár napja arról számoltam be, hogy mennyi kismacskánk született, most a maradék pár képet illesztem ide a felnőttekről. Lucie kiváltképp imádja a párnákat, ha nem egy plüsskacsát használ alváshoz, akkor igényt tart az összesre a házban.  ..
atom Húsvéti macskák 2014.04.24 11:02:48
Idén anyáéknál nem a nyúl tojt, és nem is piros tojást. Dönci és Süti (a két macsek) pár nap eltéréssel vonultak be a szülészeti-dobozkórterembe, hogy ellárasszanak bennünket hét aprócska cukisággal. Ha nőni kezd ez a hét rosszcsont, akkor lesz ott fesztivál, a kamaszokkal…..
atom A géppuskalábú 2014.03.06 17:51:41
Nem emlékszem, hogy pontosan mikor láttam először a géppuskalábú Michael Flatley műsorát, de azt tudom, hogy tetszett. Később már a Lord of the Dance és a Feet of Flames is megvolt videókazettán, és valahol legbelül én is kopogós cipőben akartam járni az ír szteppet. Aztán az…..
Megírom. És ezzel a bejegyzéssel zárul is a fekete-fehér február projektem, mert itt a tavasz, jönnek a színek, a megújulás, a változás és a hasonló jelzők hónapja. A nárciszt Bori hozta pár napja, tegnap még csak kukucskátak a szirmok, de a hónap utolsó napjára tiszteletét…..
Elhatároztam, hogy csipkét fotózom, ehhez ésszerű volt egy női fehérneműt vadászni, mert ugye egy fenéken jobban mutat, mint a kisasztalon. Persze felvetődött, hogy nem kell tudni a népnek kinek a popsija van a képen, de rájöttünk, hogy ha én fotóztam, akkor vagy csak az enyém…..
Luluka magasról, azaz a szekrény tetejéről kakkant arra, hogy még nincs nyár. Egyelőre a tavasz is csak sms-eket küld a tél két telefonhívása közt, de Lulut ez nem érdekli, már csak a négy bikinifelső hiányzik meg egy napernyő, ebben a februári napsütésben simán kellhet.…..
Szeretem az étcsokit és meg is kóstolhattam a szerkesztőségben sok-sok fajtát, mert a mi napjaink néha ilyen jól telnek. Volt hogy körbereggeliztük a várost, akadt olyan, hogy sörözgettünk, kávézóztunk, fagyiztunk vagy épp hamburgereket teszteltünk. Azért a laikus…..
Délután elmentünk Borival fogdokihoz, napsütéses idő lévén bringával. Jót kerekeztünk, bár ahogy lement a nap már kissé hűvös lett, és lámpák híjján is toltuk inkább hazafelé Jenőt és Esztellát. További Fekete-Fehér Február fotók itt...
Beteg vagyok, van ez így, idén elég hamar kapott el a nyavaja, két hónap sem kellett. A kórisme torokfájás, ami már napok óta kínoz. Hozzászoktam, hogy az ilyen apróságokat lábon hordom ki, mindig akkor üt be a betegség, amikor már percre pontosan be van osztva a hetem, vagy épp…..
Még minding a Heaven Street Seven a kedvenc zenekarom. A héten lebetegedtem, de akkor is úgy voltam vele, hogy akár lázasan is elmegyek a szombati koncertre. 19 éves a zenekar, ebből 14 éve ismerem, s kábé nyolc éve a kedvencemnek tartom őket. Szombaton szerencsére nem voltam lázas,…..
A választások közeledtével egyre több politikai fórumon fotózom kicsiktől a nagyokig. Pénteken Körmenden jártam, ahol Bajnai Gordon beszélt. A terem fényviszonyai és berendezése miatt már az első percekben borítékoltam, hogy fekete-fehér fotóm nem itt fog készülni, de végül…..
Nincs különösebb vonzódásom a tömegközlekedési eszközök iránt, de azért csípem őket, főképp akkor, ha hatalmasak, kiváltképp ha repülnek. Amikor még nem Szombathelyen laktam sokszor előfordult, hogy vonnatal jártam, számos alkalommal várakoztam a vasútállomás előtt…..
Hazafelé menet fotóztam le a Király utcában a Képcsarnok feliratot, ami találóan a Képcsarnokot jelölte. Ma egy turkáló üzemel a helyiségben, de egykoron minden helyi művész alkotásaiból lehetett itt találni egyet-egyet, egyfajta galéria volt. Pont pár napja beszélgettem Borival…..