Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atarim.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japán csajok minden nap! Miku 2009.11.27 09:35:00
atarim. 2009.11.28 02:01:18
@lesli37: bírnád is ?
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
atarim. 2009.05.05 21:42:46
@Tóta W. Árpád:
Ne írj több cikket !
Hetet-havat összehordasz .
Az irományaidat inkább húzd le a WC-be !
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
atarim. 2009.05.01 04:10:21
@Aszi:
Tévedsz , Igenis veszályesebb a biciklizés a gyaloglásnál .
Ugyanis kerékpáros utak hijján a biciklistás a járdákon közlekednek (aholcsak lehet) .
Többnyire a kanyarodó járművek ütik el őket , a gyalogátkelőhelyen mert a kanyarodó jármű vezetője nem látja őt hátulról közeledni , a kerékpáros gyors haladása miatt (nem tudom elég érthető e)
A gyalogos könneben megáll a gyalogátkelőhely elött , ha ugy érzi az autós nem vette őt észre .
Akinek volt már bármilyen feladata az életben, abban egészen biztosan felmerült, hogy milyen lenne ellógni az egészet. Nem elmismásolni, hanem úgy ahogy van, elszaladni a meló elől. Így hát az vesse az első követ, aki ma, amikor egy fővárosi kerület polgármestereként annyi…..
 Szinte hihetetlen, hogy van egy Duna-sziget, amelyik nagyjából olyan messze esik a város szívétől mint a Margit, csak épp csodálatos fejlesztési potenciálja van. Ennél már csak az hihetetlenebb, hogy a főváros bölcs vezetése épp erre az eszményi területre helyezte a város…..