Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacafaca7

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg hatalmas márka létezik a világon, de általában nem gondolkodunk el arról, hogy ezek vajon hogy jöttek létre. A legrégebbiek esetében pedig sokszor igen érdekes és fordulatos történetekkel találkozhatunk. Legtöbbször azok a cégek, amiket ma egy bizonyos termékkörrel társítunk közel se…..
Belsőség Heti merítés 2014.03.02 08:28:16
A barátnőm féltékeny rá! Kezdtem megharagudni szeretett Kispolákomra, amikor unokatesómtól jött a hír, hogy eladósorba került dédelgetett kis Clioja. Nem hagyhattam, hogy a még gyerekkoromban kinézett kocsi máshoz kerüljön. SOSEM Kopel Konkrétan 4 év alatt egyetlen…..
lacafaca7 2014.03.02 16:38:26
@Pityubácsi:
Lázár utca, az Opera mögött.
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
  Mit mond a rendőr, ha külföldit állít meg? És hogyan? Problémahalmaz idehaza és Szlovákiában, bónuszként praktikus kifogás-szótárral. Vélemények az azonos című írásunkról...
lacafaca7 2009.09.30 11:19:54
@sipike78:
persze hogy van, de ezt a melót többnyire átengedik külföldieknek. :-)
Komoly koszovó-albán, szerb, kurd, román kisebbség él ott, ki erre, ki arra a műfajra szakosodott. (kábítószer, betörés, védelmi pénzek szedése...stb.)

Volt egy jó sztori: egy svájcinak ellopták az autóját, be is jelentette a rendőrségen. Pár nappal később egy másik kocsijával ment munkába, hát ki előzi meg? A saját, ellopott járműve! Mobilról felhívta a rendőröket, követte a kocsit, egy lett fazon volt a tettes.
Ha valakit, hát az isteni Rogert nem tudtam volna soha az életben elképzelni, amint kigombolt vörös ingben, feszülős fekete naciban és egy ezüst színű, magassarkú cipőben lépdelve macsós mozdulattal, kihívóan a kamerába mutat. A svájci teniszisten tehetsége elvitathatatlan - még…..