Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Francia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három magyar hegymászót sodort el lavina a Magas-Tátrában. A hegymászók kiásták magukat, de a hegyről nem tudtak egyedül lejönni, mivel végtag- és gerincsérüléseket szenvedtek. Egyikőjük fel tudta hívni a mentőket, de a baleset helyszínét nem bírta pontosan meghatározni. -…..
A "csapaterős elkövetés arctalansága mögött rejtőző" tetteseket az ügyészség nem találta meg. >>> Az ügyészség bűnsegédlettel és bűnpártolással vádolja a főtörzsőrmestert és a rebiszes őrnagyot Update (2009.12.18.): Felmentették a…..
Francia 2009.12.19 18:04:08
@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi:

Azt hiszed, eredeti vagy?
Leginkább seggfej.
Ha érdemben nem szólsz hozzá, legalább ne zsidózz, cigányozz.
Barom.
Itt van, végre megjött az első kurva, már annyira vártuk. Őszinték leszünk, azt hittük, először a pornós csaj kerül a bulvárlapok címoldalaira, de nem, hanem Andi, aki a "testéből élt". Természetesen a Benkő feleséget keres című trash-realityről van szó, aminek a…..
Hisztérikus turisztikai gyöngyszemre lelt dwd a tüdőbe kerülő por és a posztkommunista rothadás szerelmeseinek. Lehet menni Trabanttal a város körül, potom harmincezerért. Ebben már benne van az idegenvezető, de a végén nem lehet se disznóval megetetni, se felgyújtva domboldalról…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
  Komolyan, mintha ez a kecó ihlette volna Swiftet Gulliver brobdingnagi utazásának megírására. 1,8 milliárdos, 1230 m2-es ház, 397,28 m2-es garázzsal és 200 m2-es erkéllyel? Ezek a számok tízzel elosztva is elég nagyok lennének. Először az jutott eszembe, hogy az ilyen…..
Francia 2009.06.18 09:31:33