Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darxide21

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error Az SSC világa 2018.06.08 06:00:00
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror! A volt munkahelyemen tapasztalt szokatlan változások miatt kezdtem a levélbe, eredetileg korrupciós leleplezésnek indult, de annak még sovány.. A dolog közepébe vágok,…..
darxide21 2020.02.13 18:43:40
@Valakiateleprol: Benézte, mert találtam jobbat, rendesen bejelentve.
darxide21 2020.02.27 08:58:40
@Őrült Ló Nagyfőnök: Azért lett némi adalék a dologhoz. Mikor még ott dolgoztam, elképzelhetetlen volt, hogy a droidok küzöl bárkinek is ott dolgozzon a párja/férje/felesége. Az csak a gazdáimnak járt. Na, ahogy kirúgtak ( a pozícióm megszűnésével) rögtön felvették a (mostmár) volt kolléganőm férjét abba a poziba , ami állítólag megszűnt. Mivel az én elküldésemmel nem maradt egy ember a cégnél, aki egy vindózt fel tud telepíteni, ezért egy másik kolléganőm férjével meg vállalkozói szerződést kötöttek, hogy legyen rendszergizda. Tök jó, hogy az én elküldésemmel ennyien, ilyen kurva jól jártak...
A múlt heti csajosabb kitérő után, most következzen valami igazán fiús cucc, szinén az áldott 90-es évekből. A szerdai videóban már beszéltem pár szót a Lego Space  90-es évekbeli evolúciójáról és ennek egyik fontos állomása volt a Spyrius - Unitron ellentétpár, amiben egyfajta átvezető harmadikként…..
Az elmúlt évtizedek során a Lego ezernyi sikeres és kevésbé sikeres játékkal örvendeztette meg a világ gyermekeit illetve gyűjtőit. Egy csomó mára legendássá vált témát is bevezettek, amelyek keretein belül sok-sok kultikus készlet került az üzletekbe. Az éremnek viszont van egy másik oldala is,…..
Régen volt már top 10-es cikk, úgyhogy gondoltam megint összedobok nektek egy olyan listát, ami a viccesebb végénél próbálja megfogni az akciófigurák történetét. Ma a –szerintem- tíz legrosszabbul sikerült, akciófigurákhoz készített játékjárgányt listáztam, ami igazából nem volt egy annyira könnyű…..
darxide21 2019.10.28 06:24:58
Hosszú idő után újra Lego történeti cikkel jelentkezem és a mai alanyom az az Aquazone téma lesz, amelyet anno ti szavaztatok meg a Facebook oldalon. Na jó….az már majdnem egy éve volt, szóval lehet már nem is emlékeztek rá, de én igen. Mivel az Aquazone egy kicsit kevésbé áll közel hozzám, mint a…..
A múltkor, amikor a legértékesebb Lego szettekről szóló cikkemet írtam ( ITT TUDOD ELOLVASNI) rengeteg Lego készletet néztem át és az eszembe ötlött, hogy mennyi olyan jó kis tematika volt az évek során, amelyet manapság már nem nagyon „használ”  a Lego. Gyakran hallom azt a kicsit…..
A mai szkennelés áldozata egy 1997-es kisméretű, általános Lego katalógus volt, ami egy nagyon érdekes átmeneti időszakban keletkezett. Bár ezt a kort már sokan nem kedvelik, de az kétségtelen, hogy elég érdekes témák keletkeztek ekkoriban is. A Time Cruisers, az Ufo és az Aquazone is meg szokta…..
Pár nappal ezelőtt is írtunk róla, sajnos azóta csak a hozzánk érkező fényképek és reklamációk száma nőtt. A fél éve átadott Szent István híd lehajtójánál elfelejtettek gondoskodni, hogy a forgalmat valahogyan kezelhetővé tegyék, ezért mindennaposak a kisebb nagyobb balesetek. Most éppen egy mai…..
Visszatértem a rövid szabadságomról... és egyben próbálok visszarázódni a dolgos mindennapokba. Addigis amíg utolérem magam a cikkekkel, nézzétek meg ezt az érdekes 1999-es, kihajtogatható, egylapos Lego katalógust. Ez egy elég nagyméretű cucc, ami a System vonalon belül megjelent űrhajós - de nem…..
Röviden arról, hogy miért kezdett el érdekelni ez a téma: Nagyjából egy éve kezdtem el Python programozást tanulni egy nagyszabású projekt miatt, és gyakorlásként vettem egy Raspberry Pi 3-at is, hiszen ezen az olcsó miniszámítógép gyárilag képes Python programok futtatására, és a GPIO porton…..
darxide21 2018.08.30 09:09:02
@Meridian74: Én céges sla (műgyantás) printerrel nyomtatok kockákat. 0,025-ös rétegvastagságnál szinte nem is látszanak a rétegek, tapintásra pedig teljesen simának tűnik.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Blog, Az elmúlt 10 évben értékesítési területen dolgoztam, főleg multinacionális vállalatoknál, és úgy hozta a sors, hogy 4 hónapon keresztül intenzíven munkát kerestem. Tapasztalatból…..
darxide21 2018.06.01 07:45:16
@Őrült Ló Nagyfőnök: "Ez ellen legfeljebb annyit tehetsz, hogy amennyire tudsz, bújkálsz a munka elől, és amit csak lehet, hazahordasz a cégtől." -Pontosan ezt csinálom.
darxide21 2018.06.01 09:08:09
@genuinegenie: Ezt látom én is. Igazából a körülményekkel és a fizetéssel nincsenek komolyabb gondok, csak a perspektíva nélküliség az ami felbasz.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt munkahelyi terror szakértő! Szociális szférában dolgozom pontosabban gondozó vagyok, értelmileg súlyosan sérült gyerekek nappali intézményében, ahol olyan belső utasítás kaptunk, hogy…..
darxide21 2018.03.14 12:15:45
@Valakiateleprol:
Alapvető normák ismerete helyett lopás és agresszió - rögös az út a munka világába
Forrás: kuruc.info/r/2/183677/
darxide21 2018.03.16 07:08:07
@Sörömpőőr: vandorboy.com/africa-summary/

Összefoglaló Afrikáról és a nigger (munka)kultúráról