Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Báttörsz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
A Borsonline-nak megint sikerült megdöntenie a taplósági rekordot. Hogyan lehet egy tragikus halálesetet minőségjelzőként használni, hogyan lesz egy elhunyt emberből mindig bevethető, bulvár hívószó: "a bolt előtt agyonrugdosott férfi". Ez az a furkóság, amihez…..
Danitól ..
Báttörsz 2009.07.31 22:19:41
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Már egész elszokhattatok a hazai reklámok megvitatásától itt az addicton, olyan rég volt reklámszemle. Ennek egyik oka a cégek azon gyakorlata, amellyel ezekben a viharverte időkben költségtakarékossági okokból előszeretettel élnek. Sok megbízó ugyanis régebbi filmeket vágat…..
Báttörsz 2009.06.04 11:53:40
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
Báttörsz 2009.06.01 11:53:36
@stanyecli: Miért, akik a Jobbikra szavaznak, azokra egytől-egyig illik a fenti leírás?

Mikor képviselte az mszp vagy az szdsz a magyar érdekeket? Ki zárta körül a Kossuth teret és a Hősök terét nemzeti ünnepek alkalmából? Ki mondott nemet a gúnyhatáron túli magyarokra? Ki mondta, hogy nemzetünk jelképei a történelem szemétdombjára valók? Kik írták alá olvasás nélkül a Lisszaboni Szerződést?

Akkor ez mi, ha nem hazaárulás? A hazaárulók magyarok maradhatnak? Esetleg a személyi igazolványukban.
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Az egyik tavalyi sztrájk alkalmával Érd felsőn vártam a vonatot. Üldögéltem a padon, amikor befutott egy vonat Székesfehérvár felé. Nekem ugye ez nem volt jó, csak távolról néztem, milyen kevesen ülnek rajta. A vonat indulása előtt az előtérben megjelent egy 50 feletti kabátos…..
Kontár Komlókutató Szalon 2007.07.31 20:35:00
magyar világos sör A KK rááll a sorozatkészítésre, hátha az acélozza cikkíró elszántságát is, és a mai nappal műsorra veszi  az eddig méltatlanul mellőzött Pécsi Sörfőzde Zrt. központi termékcsaládját, a széles termékskála utolsó magyar apostolát, a Szalont.…..
Báttörsz 2009.04.19 11:03:45
Kontár Komlókutató Radler Lemon 2007.10.17 21:46:00
magyar ízesített világos sör Így van, nagy nap ez a mai, eljött végre a Radler ideje, az italé, amit mindenki a hátborzongásig jól ismer, ha csak egyszer is találkozott hazánk egy népszerűbb üdülőövezetében rekreálódó, vidám, pirospozsgás bajor barátainkkal, amint a…..