Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HFeri

128 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Kollégák! Örömmel jelentjük, hogy megkötöttük a MAPLÉSZ-TELENOR flotta új szerződését amiben kedvezőbb tarifákkal tudtok majd beszélni és jobb internet opciókat is kaptunk. Jelenleg a tarifák paraméterezése folyik. Amint élesedik a szerződés a rendszerben jelezni fogjuk, pontos…..
Üdülés a régi Maléves kollégákkal nemcsak nyugdíjasoknak !!    Kedves Kollégák !!    Ebben az évben is lehetőségünk van nyaralni,  kedvezményes áron ! Szeptember 07-12 ig , 6 éjszaka. Pihenési helyszín: Balatonlelle , Napsugár u. 4 szám alatti Apartman…..
Kedves Kollégák,   Az Airportal.hu-tól kaptuk a következő tájékoztatást: Megjelent a 2015. évi Malév naptár, amely 12 fotóval állít emléket az egykori nemzeti légitársaságnak. Megtekinthető/megrendelhető az alábbi linken: http://www.airportal.hu/malev-naptar-2015/..
A belépés a park területére ingyenes, ebből kifolyólag csak az Emlékkő közvetlen közelére érvényes. Ne feledkezzetek meg róla, hogy a kettes terminálon horror a parkolás és ez a park látogatóit is érinti! Genge ..
 Kedves Barátunk, Munkatársunk! Szeretettel meghívunk a magyar polgári repülés emlékkövének ünnepélyes felavatására, amelyre a Malév 66. születésnapján, március 29-én, csütörtökön kerül sor, 13 órai kezdettel. Az eseményt a repülőtér 2. terminálja előtt…..
Tisztelt Kollégák,Azoknak, akik nem RMFSZ tagok és igénylik,  természetesen azoknak is elkészítésre kerül az adóbevallásuk. De ebben az esetben ennek a munkadíját mindenkinek önállóan kell kifizetnie, ami 3000 Ft.Továbbra is várjuk az RMFSz tagokat az új időpontokban…..
RMFSz hírek "Élet a MALÉV után" 2012.02.22 14:06:14
Alábbi felhívás a Malév csoport belső levelezésén jelent meg. Sajnos nem mindenki látja már, ezért itt is közzé tesszük. Érdemes adni egy esélyt magatoknak."Kedves Munkatársaim! A cégünk leállása és felszámolása soha nem látható és nem tervezett helyzetbe…..
Az alábbi e-mailt a MAPLÉSZ kapta, de a MALÉV csoport összes dolgozójának szól:Uzenetem celja semmi mas, mint a MAPLESZEN keresztul megkoszonni tobbszorosen minden Malev dolgozonak, ugy a legi, mint a foldi szemelyzetnek,  a sok evtizedes remek munkat! Mindazon nehezseg ellenere, amin at…..
MAPLÉSZ-TELENOR TÁJÉKOZTATÓ - 2012 februárMint ahogy arról már értesültetek, a Telenorral való ismételt megbeszélésünk eredményeképp egyelőre változatlan feltételekkel üzemel a flotta, az ÁFA változáson kívül ugyanolyan kondíciókkal telefonálhattok, ahogy eddig.…..
RMFSz hírek Választmányi ülés! 2012.02.10 08:29:10
Kedves Választmányi Tagok!Az RMFSz ügyvivő testülete Választmányi ülést hirdet 2012. február 14-én (kedden) 9 órára az RMFSz irodába.Napirend:Csoportos létszámleépítésEgyebek A téma fontosságára való tekintettel minden Választmányi Tag megjelenésére…..
A mai napon a Malév Zrt 1021 fős (teljes) csoportos létszámcsökkentést jelentett be a munkaügyi központnál, illetve a szociális partnereknek. A létszámleépítésben érintettek a konzultáció befejezése után a döntésről várhatóan 2012. február 27-március…..
RMFSz hírek MAPLÉSZ közlemény 2012.02.04 14:49:46
 Szociális válsággal fenyeget a Malév csődje Tízezernyi család megélhetése került veszélybe a tél közepén A Magyar Polgári Légiszállítási Szövetség közleménye – Budapest, 2012. február 3. Nem csak az utasok, a Malév és a többi repülőtéri cég…..
FIGYELEM! A szokásos hónap első keddje helyett a jogászunk januárban a második kedden január 10-én várja jogsegély ügyben a tagjainkat 08-12 óráig.  ..
 Kedves Kollégák, Itt láthatjátok a november 4-i demonstrációra szóló közös mozgósító körlevelünket a LESZ, a Központi Rendőr Szakszervezet és az RMFSZ nevében. Aki tud és akar tenni valamit az most csatlakozhat hozzánk! Kérlek terjesszétek, plakátoljátok ki…..
RMFSz hírek D- DAY 2011.09.26 17:15:42
 Kedves Kollégák,Mellékletben láthatjátok a D day békés demonstrációra történő felhívást ami alkotmányos jogaink megtartásra kívánja felhívni a figyelmet.  ..
RMFSz hírek Munkaruha 2011.09.22 11:15:03
Munkaruha tárgyalásaink folyamatban, a munkaruha rendszert  a Malév Zrt formaruharendszeréhez hasonlóan alakítjuk ki november 30-ig. A szükséges anyagokat megkaptuk a Malévtól, jelenleg a beszállítótól várja a cég a választ a rendszer kialakításának megvalósításáról.…..
RMFSz hírek Állatkerti belépő 2011.08.09 10:53:00
Örömmel tájékoztatjuk az RMFSZ tagságát,hogy a Fővárosi Állat és Növénykertbe egy darab éves un. Cégbérletet vásároltunk. A cégbérlet 2 felnőtt és 3 gyermek belépésre jogosít. Naponta kétszer lehet használni, tehát meg lehet oldani azt is, hogy egy család délelőtt a…..
RMFSz hírek Mosópor 2011.03.25 12:54:16
Levelet kaptunk a Humán Igazgató Úrtól, hogy az első negyedéves mosóporok megérkeztek, elkezdik a kiosztását...
 Pénteken (03. 04-én) a MALÉV Zrt. KSz tárgyaláson elhangzott mindkét oldalról a végső ajánlat. Sajnos még sok pont van amin nem tudtunk megegyezni az elmúlt 1,5 hónap intenzív tárgyalásai alatt. Sok olyan pont maradt nyitva ami nélkül a szakszervezeti oldal nem látja…..
 Folytattuk a tárgyalásainkat az Ügyvezető Igazgatóval több témában, amiket már a múltban indítottunk. A legutóbbi találkozón (február 9-én) megbeszélt feladatok státuszát ellenőriztük közösen. Munkaruha. A munkaruhák hamarosan érkeznek, az új munkaruha…..
 Alább olvashatjátok a LESZ és az RMFSz sajtóközleményét és levelét.Az uniós biztoshoz fordult a két legnagyobb ferihegyi szakszervezetA Magyar Polgári Légiszállítási Szövetség közleménye – 2011. február 27.A MAPLÉSZ két ferihegyi tag-szakszervezete levélben kéri…..
 Az idei első ülésen vettünk részt a a földi Kiszolgálás csoportnak. Az ülés legfontosabb témája a 96/67-es GH írányelv  módosítása ügyében folytatott ETF kampány elindítása volt. Egy többlépcsős kampányt indítottunk útjára amivel végre elindul az a munka…..
RMFSz hírek SKY COURT bejárás 2011.02.11 18:24:00
 Bregovicz Tibor úrral, a BA ZrT Védelmi Tisztjével a MAPLÉSz ügyvivői bejárták a hamarosan átadandó SKY COURT területén lévő létesítményeket, átjárókat, SRA pontokat, hogy időben jelezhessük a problémákat. Nem találtunk olyan problémákat amik a dolgozók részére…..