Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ndavid42

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: kozterkep.hu/ Bár A. vasárnapi levele részben tárgyatalanná vált (ma írt, hogy az Erzsébet téri kút újra működik), gondolatébresztőnek mégis aktuálisak sorai. Nem csak azért, mert más helyszíneket is említ benne. Azért is, mert Budapesten jó az ivóvíz, amire…..
Na, ha valamikor igazságtalan a címadásom, akkor most. Bár sokszor és sokféleképpen elmondtam már, hogy manapság minden túl nagy, túl realisztikus, meg hova tűnt a játékosság, ez a traktorokra pont nem igaz. A Farm vonalon feltűnt gépek bár baromi életszagúak, mégis kedvesek,…..
atom Mondatokban 2010.12.05 14:30:00
Szerkesztőségben: Valaki vigye ki a Bonyit 50 kilométerre havazást fotózni. Aztán majd visszasétál. - mondja egyik kollégám egy Napi Bonyit követően:)Kocsiban: Gmailről gmailre. - ezt Hanzsnak küldöm. Hosszú lenne elmagyarázni:PKocsiban: Béna vagy baz'meg! - mondom Bonyinak,…..
Tegnap este már épp készültem a szokásos szendvicskészítéshez, amikor eszembe jutott, hogy van alapanyag egy paradicsomszószos tésztához, hiszen terveztem, hogy csinálok a héten. Tudom ez nem nagy dolog, csak ugye én jellemzően kerülöm a tűzhelyemet, így abszolút…..
Hogy tényleg ugyanazt a kellékújságot használják-e számos sorozathoz/filmhez, azt egyes fórumokon firtatják, de a következő képek - amennyiben valósak - azt bizonyítják. Dallas (1991) Power Rangers: Zeo (1996) Egy rém rendes család (1997) "A print médiában, úgy tűnik,…..
ndavid42 2010.09.15 14:28:51
Sőt! www.sorozatjunkie.hu/category/crossover/az-ujsag/
A sorozatjunkie-sok már régóta ismerik, van még jópár felbukkanás :)
Egyszer, még egy Faithless klip kapcsán dícsértem a koreai tömegkoreográfiákat. Lenyűgözőnek tartom azt az összehangolt "gépezetet", amit megannyi ember alkot, tökéletes pontossággal, fegyelemmel. E bejegyzésem itt olvasható. Most egy másik best of került elém, Misi…..
ndavid42 2010.09.09 11:54:06
Amikor panorámaképet készítünk, oda kell figyelni egyes apróságokra. Annak idején Drezdában járva csináltam meg az első panorámafotómat, kompakt fényképezőgépemmel körbeforogtam a folyóparton, majd a program automatikája összegyúrta otthon a hosszú csíkot. Akkor vettem…..
Tegnap este kitakarítottam kicsit az Atombunkert, porszívózás, portörlés, rendrakás s egyebek. Épp a fürdőszobában tartott a tisztaság-kommandóm, azon belül is a trón fényesítésén ügyködtem, amikor egy erősen savas vízkőoldót alkalmaztam s sikerült egy olyan elegyet…..
Múlt héten merült fel a kommentek között, hogy bizony vannak közöttünk olyanok, akik csont nélkül összekeverték gyerekkorukban a legóikat a másokéval, hogy kockáikban egyesülve hatalmasakat építsenek. Ráadásul mindezt úgy, hogy utána ki-ki megtalálta a saját cuccát, soha…..
A múlt századelő hangulatát idéző összejövetel mozgóképsorait osztjuk most meg, amit a Dandies & Quaintrelles csapat szervezett néhány hete Washingtonban. A Seersucker Social nevű eseményen több mint háromszáz bicajos jelent meg. Indulásnak nem rossz! A szervezők célja a…..
ndavid42 2010.06.27 22:22:41
Amikor az ember ötletel és hirtelen eszébe jut valami, akkor kigyullad egy képzeletbeli villanykörte kobakja mellett, s ezt szívesen ábrázolják képregényben, rajzfilmben, filmben s egyéb helyeken. Annak idején Archimedes Heurékát kiáltott, valószínűleg csak azért, mert majd 2000…..
Fiantok Dani írt nekem egy e-mailt, melyben linkelte két tilt/shift videóját lévén, hogy látott ilyet a blogomon, hátha érdekel. Természetesen érdekel, hiszen a miniatűrizált világot idéző videók nagyon tetszenek:) Én is voltam Critical Mass-en, persze itthon, Szombathelyen. Azt…..
Személy szerint oda meg vissza voltam a Battlestar Galactica című sorozatért (nálunk Csillagközi romboló címen fut) és nagyobb részt tetszenek a rajongók által épített hajók is, de Stefan Viper típusú vadászgépe viszi a pálmát.Egész egyszerűen, ez a hajó meseszépre sikerült…..
ndavid42 2010.04.27 13:52:36
The OutSider beküldése egyértelmű tévedés, hogy miért szerepel mégis a hétvégi véleményesek között, azt utána mondom el.A minap vettem egy Samsung C3050-es tömegtelefont.Van benne mértékegység-átváltó!Lépkedek... tömeg... pénznem... HANGERŐ (???).Most akkor mivan?…..
Tegnap kaptam egy e-mailt a bátyámtól, 12 vagy 13? tárggyal. Bekattintva ez a gif fogadott, amit nézegetve egyre csak azon gondolkoztam, hogy honnan jön a 13-ik ember. Persze értem egy részét, s már majdnem leesett az imént is, de akkor mindig mozdul a kép és elvesztem a fonalat, mert…..
Bár semmi más célom nem volt a múlt héten azzal hogy a bigyóblog első szettes posztját kitettem, mintsem hogy kattintsatok és ott kommenteljetek, gyakorlatilag elvitt a népharag és gyorsan megtöltöttétek kontenttel az én posztom is. Anak javasolta aztán, hogy ha már így, akkor…..
Vasárnap ismét belekóstolhattam a falusi labdarúgó mérkőzések, többek közt szotyihéjas, üvöltözős, fröccsszagú kultúrájába. Két meccsre mentünk el Orsival fotózni, lévén, hogy neki jobb dolga nem volt, s így tartotta bennem valaki az erőt: Már csak 'ennyi és annyi' idő…..
Napsütés, jókedv, és minden eddiginél több kerékpáros. Hiába, a bicikli egy remek eszköz az önkifejezésre. A zöld bicajhoz vidám hangulatú zöld fölső párosult. Ti össze szoktatok öltözni a biciklitekkel?..
Egy mosópor márka köztéri szobrokkal nyomul a Gödörnél (rendhagyóan jópofa módon) mely olyan tárgyakat mutat be, ami - szerintük - megváltoztatta a nők életét. Nos, minapi posztunk szerint is (meg szerintünk is) ebbe a felsorolásba tökéletesen beletartozik a bicikli is. Lágler…..
ndavid42 2010.03.27 00:20:52
Holnap este lesz a Föld órája, amikor mindenki lekapcsol és kikapcsol mindent egy órára. Sok helyen azt lehet olvasni, hogy ez nem is annyira nagy spórolás, de azért lássuk be, ha sok-sok körte alszik ki egy-egy órára, az kevesebb energiafogyasztást jelent. No meg van elég nagy…..
Hammer elspórolta a kritikaírást, de attól még végigjátszás ez a javából. A bennyhillesítéstől pedig kicsit elhomályosult a szemem: így kell ezt, barátaim. I. Alapadatok neve: Front End Loader (Homlokrakodó) sorozatszám: 7630 témakör: City altéma: Construction kiadás éve: 2009…..
ndavid42 2010.03.24 16:59:19
@Llew: Jéé, ilyenem van :D talán a második készletem volt anno.
Erre a szombatra nem makróvideóval, s nem is tilt/shift-el készültem, hanem egy animációs kisfilmmel. Helyenként szomorú, de összességében mégis aranyos ez a kisfilm. Szeretem benne az óriási macskát, a makacsságát, annak ellenére, hogy még kicsit meg is orroltam rá, amikor…..
atom Szalontüdő 2010.03.20 07:00:00
Ezt a videót még Hanzs küldte át, akkor megnézve csak annyit mondtam a végén, hogy B*z'meg! Már Anya is blogolta, úgyhogy most én jövök. Szerintem nagyot üt, mind a félreértett* mondanivaló, mind pedig a végső felismerés.Az előítélet és a valóság furcsa fintora. Most a…..
Jó ideje tervezem már a lengőorrút, de valahogy sosem jutok el odáig, hogy itt, a blogon is írjak róla. Megpróbálok most gyorsan végigmenni az eddigi változatokon, elmesélem, hogyan alakulgatott mostanáig a terv. Alapvetés: Szeretnék előre 26"-os kereket. Egyrészt a kisebb…..
Elsőkerekesekről általában FWD leírás (Jetrike) FWD bringák geometriája, és itt is (python, flevo, airbike) Lengőorrúk MINIBI1400 sok jó képpel, geometriai adatokkal Szlovén lowracer…..
ndavid42 2009.11.06 17:35:46
@motyoo: Á, értem, köszi. Nem gondoltam volna egyébként, valahogy olyan nehezebben irányíthatónak tűnnek így a képek alapján. Bár lehet, hogy csak ki kéne próbálnom egyet... :)