Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coffee

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ti is észrevettétek, hogy egyes könyvesboltoknak nem mindig sikerül megkülönböztetniük a tudományt az áltudománytól. Bár az ezoterikus és vallásos polcok méretben általában jóval felülmúlják a tudományos szekciót, nem egyszer találni az utóbbiban is isteni teremtést vagy más természetfeletti…..
Tegnap majd' minden napilap közölte a hírt, miszerint német tudósoknak kísérleteik során sikerült túllépniük a fény sebességét. Miért kerül ez a tudományos hír a Szkeptikus blogra? Nos azért, mert a hírt minden bizonnyal gondolkodás nélkül fogják hivatkozni azok az önjelölt "tudósok", akik…..
Szkeptikus blog MLM (a tétet...) 2007.08.03 12:34:00
Ha gyorsan, könnyen, de lehetőleg minimális befektetéssel szeretnél pénzt keresni, akkor a multilevel marketing szövevényes hálózatában a helyed! Nem kell tökéletesnek lenned, mindegy, hogy jól vagy rosszul csinálod, mert bukni nem lehet rajta. Az ajánlatom tökéletesen kockázatmentes. Te döntöd el,…..
Jelentem, kis országunk egész jól be van oltva szcientológia ellen! :) Néhány napja felröppent a hír, hogy a Hubbard-féle tanulási módszertant felvették az Oktatási és Kulturális Minisztérium pedagógus-továbbképzési jegyzékébe. (A pedagógusoknak 7 évente kötelező egy bizonyos kreditpontnyi…..